You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
soufra lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
που είναι η θεά ; γύρισε απο διακοπές ; δουλεύει ; έχω στείλει μήνυμα στην ίδια εδώ και καιρό και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση....
ξέρει κανείς ;
soufra lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
...πραγματικά θεά η βίκυ !! πήγα την παρασκευή και έγινε.... της πουτάνας !!!
δεν παίζεται το πλάσμα - δηλώνω πλέον πιστός οπαδός !! η προσωποποίηση της καύλας !!
δεν παίζεται το πλάσμα - δηλώνω πλέον πιστός οπαδός !! η προσωποποίηση της καύλας !!
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Ενεργείται κανονικά, ναι.H Βίκυ είναι και ενεργητική;
soufra lover εχεις pm.
thanks
tsarkobios
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δουλεύει τις ώρες που εσύ κοιμάσαι ψωλοκαυλιάρη ...Εγώ γουσταρω την τσατσα!!!
Τι ώρες δουλευει?
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
hoty γοητευτικοτατος κυριος....Εγώ γουσταρω την τσατσα!!!
Τι ώρες δουλευει?
Γκράτσι!!!hoty γοητευτικοτατος κυριος....
tsarkobios
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να απαντάς σε όλους του διεστραμμένους για να μην καρφώνεσαι ότι έχει "κατάλοιπα" ...
soufra lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
πήγα χθές στη βίκυ για δεύτερη φορά και πάλι δεν έκανα αυτά που ήθελα...
απόλυτα κατανοητό οτι είναι άνθρωπος (οχι μηχανή) και δη με ανδρικό αναπαραγωγικό (με οτι αυτό συνεπάγεται..) αλλά και'γω
πάω με τρανς για συγκεκριμένα κόλπα, αλλιώς πάω σε κοριτσάκια.. αν δε μπορώ να ικανοποιούμε/να κάνω αυτά που θέλω, δεν
υπάρχει λόγος..
απογοήτευση..
απόλυτα κατανοητό οτι είναι άνθρωπος (οχι μηχανή) και δη με ανδρικό αναπαραγωγικό (με οτι αυτό συνεπάγεται..) αλλά και'γω
πάω με τρανς για συγκεκριμένα κόλπα, αλλιώς πάω σε κοριτσάκια.. αν δε μπορώ να ικανοποιούμε/να κάνω αυτά που θέλω, δεν
υπάρχει λόγος..
απογοήτευση..
Καλά δεν αναπαρήγαγε, αλλα να μην έχει και σηκωμάρες η πολλά υποσχόμενη θειά ?πήγα χθές στη βίκυ για δεύτερη φορά και πάλι δεν έκανα αυτά που ήθελα...
υπάρχει λόγος..
απογοήτευση..
slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
Σε τουρκικη τουαλετα ενεργητε.Ενεργείται κανονικά, ναι.
soufra lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παίδες για πρωτάρη ενδείκνυται η Βίκη? Έχει κανεις παρόμοια εμπειρία?
καλή είναι, αλλά αν ψάχνεις για ενεργητική θα πρέπει να πας στην έναρξη της βάρδιας της..
καλή είναι, αλλά αν ψάχνεις για ενεργητική θα πρέπει να πας στην έναρξη της βάρδιας της..
Ενα εργαλειο θαυμα για να δουλεψεις ΚΑΛΑ.
Στην πρεμιέρα δλδη!!!!
Πιο λιανά παρακαλούμε αγκαπητός κύριος!Ενα εργαλειο θαυμα για να δουλεψεις ΚΑΛΑ.
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 105
- Πόντοι
- 6
παιδιά, αν θέλετε να δείτε την βίκυ στα καλύτερα της τότε πρέπει να βρεθείτε μαζί της στο δικό της χώρο όπου δουλεύει σόλο με άνεση χρόνου για άλλα κόλπα, και όχι στο στουντιο που κάνει βάρδιες...το δωράκι βέβαια είναι διαφορετικό αλλά το ίδιο και οι υπηρεσίες....αυτάΣτην πρεμιέρα δλδη!!!!
Πιο λιανά παρακαλούμε αγκαπητός κύριος!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
σε ποιο στουντιο κανει βαρδιες ?παιδιά, αν θέλετε να δείτε την βίκυ στα καλύτερα της τότε πρέπει να βρεθείτε μαζί της στο δικό της χώρο όπου δουλεύει σόλο με άνεση χρόνου για άλλα κόλπα, και όχι στο στουντιο που κάνει βάρδιες...το δωράκι βέβαια είναι διαφορετικό αλλά το ίδιο και οι υπηρεσίες....αυτά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 1K