Νέα

Βίκυ Σταμάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ARISPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 866
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο συριζα επιτελους αποδιδει δικαιοσυνη.

ολοι οι ταξικοι επαναστατες εξω απο τις φυλακες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Της τα χώνει αυτή τη στιγμή ο Χίος!!!
τον βλεπω τωρα.
Καλα λεει, εκοψαν 20 χιλιαρικα απο την εγγυηση καποιας που εβγαινε να ψωνισει και τα χαλαγε σε μια μερα.
γαμω το σπιτι τους για συστημα δικαιοσυνης και για κυβερνηση.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τον βλεπω τωρα.
Καλα λεει, εκοψαν 20 χιλιαρικα απο την εγγυηση καποιας που εβγαινε να ψωνισει και τα χαλαγε σε μια μερα. ώρα
γαμω το σπιτι τους για συστημα δικαιοσυνης και για κυβερνηση.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Που τη βρισκουμε να της καλυψουμε το τεραστιο κενο; :fuck1:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σιγα μη σου κατσει εσενα για κανενα πενηνταρικο.
Αυτη εχει εκατομμυρια κρυμμενα.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
σιγα μη σου κατσει εσενα για κανενα πενηνταρικο.
Αυτη εχει εκατομμυρια κρυμμενα.

Θα του κατσει ρε...εδω του εκατσε το super duper φαντασμα μοντελο απο συγγρου 42 δεν θα του κατσει το βικακι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θα του κατσει ρε...εδω του εκατσε το super duper φαντασμα μοντελο απο συγγρου 42 δεν θα του κατσει το βικακι
θα παει στο χωριο της αυτη, στην ευρυτανια, που τα εχει φυτεψει σε κανενα πετροτοιχο και θα τα βγαλει.

απο που ειναι αυτη, ξερει κανεις την καταγωγη της; Δομνιστα; Σταβλοι, Μεγ./Μικρο Χωριο, Αμπλιανη... καπου εκει γυρω κραταει η σκουφια της... ειμαστε κοντοχωριανοι με την καριολα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ακόμα μία άχρηστη τιμωρία σε ένα αποτυχημένο "σύστημα δικαιοσύνης" μιας χρεοκοπημένης οικονομικά και ηθικά χώρας.

Οι δικαστές, οι πολιτικοί, οι ιερείς και άλλοι πολλοί, προέρχονται απο παρθενογένεση....;

Ποιο το νόημα της φυλακής όταν τα λεφτά δεν επιστρέφουν;

Να ταΐζει να ποτίζει και να νανουρίζει η Πολιτεία αυτούς που την πούλησαν κυριολεκτικώς;

Όχι κυρία μου.

Μεροκάματο και εργασία εκεί που το Κράτος χρειάζεται εργατικό δυναμικό, πχ η οδοποιία, αποκομιδή σκουπιδιών κτλ κτλ, και χωρίς η ίδια να στερείται το παιδί της και να δίνει οσκαρικές ερμηνείες.

Τα λεφτά που υπεξαιρέθηκαν δεν θα μαζευτούν βέβαια, αλλά θα αποτρέψει άλλους από το να το κάνουν ξανά...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
θα παει στο χωριο της αυτη, στην ευρυτανια, που τα εχει φυτεψει σε κανενα πετροτοιχο και θα τα βγαλει.

απο που ειναι αυτη, ξερει κανεις την καταγωγη της; Δομνιστα; Σταβλοι, Μεγ./Μικρο Χωριο, Αμπλιανη... καπου εκει γυρω κραταει η σκουφια της... ειμαστε κοντοχωριανοι με την καριολα.
Αν άκουσα καλά από τον Χίο, που το ανέφερε σε μια φάση, από εδώ προέρχεται η μανδάμ...

[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE%AD%CE%BB%CE%B9_%CE%A6%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82[/url]

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Από Λαμία ή Αμφιλοχία είναι πιο προσπελάσιμο το Καρπενήσι;

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν άκουσα καλά από τον Χίο, που το ανέφερε σε μια φάση, από εδώ προέρχεται η μανδάμ...

[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE%AD%CE%BB%CE%B9_%CE%A6%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82[/url]
χμμμ.... εγω τους ηξερα να καταγωνται απο την ευρυτανια, μεγαλη οικογενεια σε ενα απο τα χωρια που προανεφερα οι οποιοι διασκορπιστηκαν στην αιτ/νια και στη θεσσαλια. Φαινεται θα ειναι απο αλλο ταραφι.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
χμμμ.... εγω τους ηξερα να καταγωνται απο την ευρυτανια, μεγαλη οικογενεια σε ενα απο τα χωρια που προανεφερα οι οποιοι διασκορπιστηκαν στην αιτ/νια και στη θεσσαλια. Φαινεται θα ειναι απο αλλο ταραφι.
Από όσο γνωρίζω από Φθιώτιδα κράτάει η σκούφια της, όπως και η καταγωγή μου...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Από Λαμία ή Αμφιλοχία είναι πιο προσπελάσιμο το Καρπενήσι;
την αμφιλοχια ξεχνα τη, γιατι ο κυριος δρομος περναει απο το αγρινιο και απο το αγρινιο ειναι 112 χμ το καρπενησι.
Εγω οταν θελω να παω στο καρπενησι περναω απο το φραγμα του ευηνου(χανι λιολιου), δομνιστα και μετα στο καρπενησι κυριως γιατι ειναι δρομος με λιγοτερες στροφες, εχει καλη προβατινα η γουρνοπουλα στο λιολιο, λιγοτερη κινηση και ειναι τα ιδια χιλιομετρα πανω κατω. (επισης με βολευει πιο πολυ γιατι ειμαι και πιο κοντα στο θερμο οποτε απο εκει παω καρφι)
Ο δρομος απο το αγρινιο στο καρπενησι εχει κινηση πολλες φορες(οταν πας χριστουγεννα πασχα καλοκαιρια γιορτες πανηγύρια).

Απο τη λαμια δεν εχω παει ποτε, δεν εχω βρεθει στη αλλη πλευρα της οροσειρας, αλλα ολοι οι αθηναιοι,βολιοτες κ.ο.κ. απο εκει ερχονται.

αναλογα και το τουτου σου μπορω να σου πω πολλες διαδρομες, απο τον τυμφρηστο ειναι η πιο δυσκολη, περνας απο κατι νεροφαγιες(χωματοδρομος ολος) που αμα δεν εχει 4χ4 ειδικα το χειμωνα εμεινες και θα σε φανε οι λυκοι.
Να προτιμας, οταν μαθαινεις οτι εχει κωλοκαιρο στην ευρυτανια, κυριες αρτηριες γιατι τις καθαριζουνε συχνα. Μια φορα επιασε μια νεροποντη και ημουνα με το sedan και περιμενα 2 ωρες το γκρειντερ. Με την κλουβα, στη χειροτερη περιπτωση αν βλεπεις οτι θα ντακαριστεις απο τις πετρες, το ριχνεις στον υπνο μεχρι να ερθει μηχανημα του δημου.

εντιτ: ο δρομος απο τον προυσσο  και τα αραποκεφαλα(πριν τον προυσσο) ειναι παντα τιγκα στον κοσμο... αλλα σε κανονικες μερες να τον προτιμησεις γιατι εχει απιστευτη θεα και διαδρομη.
απο την αμφιλοχια θυμηκα οτι μπορεις να πας απο τη βαρεταδα(σαρδινια βαρεταδα αμοργιανοι υπαπαντη τρικλινο ) αλλα στενος δρομος με πολλες στροφες οι οποιες ξεκινανε ακομα και απο τα σαρδινια.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
την αμφιλοχια ξεχνα τη, γιατι ο κυριος δρομος περναει απο το αγρινιο και απο το αγρινιο ειναι 112 χμ το καρπενησι.
Εγω οταν θελω να παω στο καρπενησι περναω απο το φραγμα του ευηνου(χανι λιολιου), δομνιστα και μετα στο καρπενησι κυριως γιατι ειναι δρομος με λιγοτερες στροφες, εχει καλη προβατινα η γουρνοπουλα στο λιολιο, λιγοτερη κινηση και ειναι τα ιδια χιλιομετρα πανω κατω. (επισης με βολευει πιο πολυ γιατι ειμαι και πιο κοντα στο θερμο οποτε απο εκει παω καρφι)
Ο δρομος απο το αγρινιο στο καρπενησι εχει κινηση πολλες φορες(οταν πας χριστουγεννα πασχα καλοκαιρια γιορτες πανηγύρια).

Απο τη λαμια δεν εχω παει ποτε, δεν εχω βρεθει στη αλλη πλευρα της οροσειρας, αλλα ολοι οι αθηναιοι,βολιοτες κ.ο.κ. απο εκει ερχονται.

αναλογα και το τουτου σου μπορω να σου πω πολλες διαδρομες, απο τον τυμφρηστο ειναι η πιο δυσκολη, περνας απο κατι νεροφαγιες(χωματοδρομος ολος) που αμα δεν εχει 4χ4 ειδικα το χειμωνα εμεινες και θα σε φανε οι λυκοι.
Να προτιμας, οταν μαθαινεις οτι εχει κωλοκαιρο στην ευρυτανια, κυριες αρτηριες γιατι τις καθαριζουνε συχνα. Μια φορα επιασε μια νεροποντη και ημουνα με το sedan και περιμενα 2 ωρες το γκρειντερ. Με την κλουβα, στη χειροτερη περιπτωση αν βλεπεις οτι θα ντακαριστεις απο τις πετρες, το ριχνεις στον υπνο μεχρι να ερθει μηχανημα του δημου.

Σε Ευχαριστώ παρα πολύ!  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom