Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ
βικαραααα καλοφαγατα μωροοο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ
βικαραααα καλοφαγατα μωροοο
Της τα χώνει αυτή τη στιγμή ο Χίος!!!ο συριζα επιτελους αποδιδει δικαιοσυνη.
ολοι οι ταξικοι επαναστατες εξω απο τις φυλακες.
τον βλεπω τωρα.Της τα χώνει αυτή τη στιγμή ο Χίος!!!
τον βλεπω τωρα.
Καλα λεει, εκοψαν 20 χιλιαρικα απο την εγγυηση καποιας που εβγαινε να ψωνισει και τα χαλαγε σε μιαμερα.ώρα
γαμω το σπιτι τους για συστημα δικαιοσυνης και για κυβερνηση.
σιγα μη σου κατσει εσενα για κανενα πενηνταρικο.
Αυτη εχει εκατομμυρια κρυμμενα.
θα παει στο χωριο της αυτη, στην ευρυτανια, που τα εχει φυτεψει σε κανενα πετροτοιχο και θα τα βγαλει.Θα του κατσει ρε...εδω του εκατσε το super duper φαντασμα μοντελο απο συγγρου 42 δεν θα του κατσει το βικακι
Αν άκουσα καλά από τον Χίο, που το ανέφερε σε μια φάση, από εδώ προέρχεται η μανδάμ...θα παει στο χωριο της αυτη, στην ευρυτανια, που τα εχει φυτεψει σε κανενα πετροτοιχο και θα τα βγαλει.
απο που ειναι αυτη, ξερει κανεις την καταγωγη της; Δομνιστα; Σταβλοι, Μεγ./Μικρο Χωριο, Αμπλιανη... καπου εκει γυρω κραταει η σκουφια της... ειμαστε κοντοχωριανοι με την καριολα.
θα παει στο χωριο της αυτη, στην ευρυτανια, που τα εχει φυτεψει σε κανενα πετροτοιχο και θα τα βγαλει.
απο που ειναι αυτη, ξερει κανεις την καταγωγη της; Δομνιστα; Σταβλοι, Μεγ./Μικρο Χωριο, Αμπλιανη... καπου εκει γυρω κραταει η σκουφια της... ειμαστε κοντοχωριανοι με την καριολα.
Κανεις τραμπαλα στ αχαμνα του τζαντζαρες κι εσυ παρτσωλι;Θα του κατσει ρε...εδω του εκατσε το super duper φαντασμα μοντελο απο συγγρου 42 δεν θα του κατσει το βικακι
χμμμ.... εγω τους ηξερα να καταγωνται απο την ευρυτανια, μεγαλη οικογενεια σε ενα απο τα χωρια που προανεφερα οι οποιοι διασκορπιστηκαν στην αιτ/νια και στη θεσσαλια. Φαινεται θα ειναι απο αλλο ταραφι.Αν άκουσα καλά από τον Χίο, που το ανέφερε σε μια φάση, από εδώ προέρχεται η μανδάμ...
[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE%AD%CE%BB%CE%B9_%CE%A6%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82[/url]
Από όσο γνωρίζω από Φθιώτιδα κράτάει η σκούφια της, όπως και η καταγωγή μου...χμμμ.... εγω τους ηξερα να καταγωνται απο την ευρυτανια, μεγαλη οικογενεια σε ενα απο τα χωρια που προανεφερα οι οποιοι διασκορπιστηκαν στην αιτ/νια και στη θεσσαλια. Φαινεται θα ειναι απο αλλο ταραφι.
Απ το Ζελι ειναιΑπό όσο γνωρίζω από Φθιώτιδα κράτάει η σκούφια της, όπως και η καταγωγή μου...
την αμφιλοχια ξεχνα τη, γιατι ο κυριος δρομος περναει απο το αγρινιο και απο το αγρινιο ειναι 112 χμ το καρπενησι.Από Λαμία ή Αμφιλοχία είναι πιο προσπελάσιμο το Καρπενήσι;
την αμφιλοχια ξεχνα τη, γιατι ο κυριος δρομος περναει απο το αγρινιο και απο το αγρινιο ειναι 112 χμ το καρπενησι.
Εγω οταν θελω να παω στο καρπενησι περναω απο το φραγμα του ευηνου(χανι λιολιου), δομνιστα και μετα στο καρπενησι κυριως γιατι ειναι δρομος με λιγοτερες στροφες, εχει καλη προβατινα η γουρνοπουλα στο λιολιο, λιγοτερη κινηση και ειναι τα ιδια χιλιομετρα πανω κατω. (επισης με βολευει πιο πολυ γιατι ειμαι και πιο κοντα στο θερμο οποτε απο εκει παω καρφι)
Ο δρομος απο το αγρινιο στο καρπενησι εχει κινηση πολλες φορες(οταν πας χριστουγεννα πασχα καλοκαιρια γιορτες πανηγύρια).
Απο τη λαμια δεν εχω παει ποτε, δεν εχω βρεθει στη αλλη πλευρα της οροσειρας, αλλα ολοι οι αθηναιοι,βολιοτες κ.ο.κ. απο εκει ερχονται.
αναλογα και το τουτου σου μπορω να σου πω πολλες διαδρομες, απο τον τυμφρηστο ειναι η πιο δυσκολη, περνας απο κατι νεροφαγιες(χωματοδρομος ολος) που αμα δεν εχει 4χ4 ειδικα το χειμωνα εμεινες και θα σε φανε οι λυκοι.
Να προτιμας, οταν μαθαινεις οτι εχει κωλοκαιρο στην ευρυτανια, κυριες αρτηριες γιατι τις καθαριζουνε συχνα. Μια φορα επιασε μια νεροποντη και ημουνα με το sedan και περιμενα 2 ωρες το γκρειντερ. Με την κλουβα, στη χειροτερη περιπτωση αν βλεπεις οτι θα ντακαριστεις απο τις πετρες, το ριχνεις στον υπνο μεχρι να ερθει μηχανημα του δημου.