alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μήπως ξεχασε στο δωματιο την καρτα αναληψης?Χαιδαρι?
Με τοσα φραγκα απο προχτες βραδυ θα ημουν αβανα και θα επινα μοχιτο.
Μήπως ξεχασε στο δωματιο την καρτα αναληψης?Χαιδαρι?
Με τοσα φραγκα απο προχτες βραδυ θα ημουν αβανα και θα επινα μοχιτο.
Θεωρωντας δεδομενο οτι εχει προσβαση σε χρηματα, ενω οι Αρχες εχουν δεσμευσει και ξεσκονισει τα παντα?Δεν ξερω τι ειπωθηκε τυπε.
Ξερω τι θα προσπαθουσα να κανω εγω στην θεση της ;)
Θεωρωντας δεδομενο οτι εχει προσβαση σε χρηματα, ενω οι Αρχες εχουν δεσμευσει και ξεσκονισει τα παντα?
Μην υπερεκτιμας εναν μετριο ανθρωπο, οτι επειδη ξαφνικα βρεθηκε με πολλά λεφτα στα χερια του εγινε και ιδιαιτερα εφευρετικός ή καπάτσος.Το πιστευεις ειλικρινα αυτο?
Εγω οχι. Οχι επειδη ξερω κατι , αλλα επειδη ξερω τι θα εκανα εγω και πιστευω και αρκετοι ακομα
Εδω η Αγγελικη καταφερε να διαφευγει για ενα μηνα και τουτη δεν εκλεισε ουτε 24ωρο.τη αχρηστη γυναικα, δεν καταφερε ουτε μια μερα να μεινει ελευθερη
Μην υπερεκτιμας εναν μετριο ανθρωπο, οτι επειδη ξαφνικα βρεθηκε με πολλά λεφτα στα χερια του εγινε και ιδιαιτερα εφευρετικός ή καπάτσος.
τη αχρηστη γυναικα, δεν καταφερε ουτε μια μερα να μεινει ελευθερη
Εδω η Αγγελικη καταφερε να διαφευγει για ενα μηνα και τουτη δεν εκλεισε ουτε 24ωρο.
Η Αγγελικη των Πυρηνων ρε τύπεποια ειναι η αγγελικη? αλλη της οικογενειας?
Η Αγγελικη των Πυρηνων ρε τύπε
Τέχνη λέμε, σκέψου τι του κανε του Ακη που το χασε εντελώς κι ηθελε κι αλλες κι αλλες Hermes τσατσάρες...
τυπε σαν γνησια ελλεϊνιδα η σταματη ειναι τοσο ανικανη που ουτε μια σωστη αποδραση δεν μπορει να κανει :S