jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Σαμαρικος δεν ημουνα, αλλά ο Αντωνης με κερδισε την τελευταια τριετια με την αυταπαρνηση του.
Σαμαρικος δεν ημουνα, αλλά ο Αντωνης με κερδισε την τελευταια τριετια με την αυταπαρνηση του.
o τσωννυ την υποστηριζει γιατι ειναι στο διπλα θαλαμο στο δρομοκαϊτιο τυπε
νομιζω σε ειδα στο προαυλιο της βουλης που μοιραζες τρικακια για την απελευθερωση της ;)Τύπε ασχολουμαστε με τη Σταματη και εχουμε ξεχασει οτι η Αγγελικη εχει να φαει 25 μερες
Αυτο παλι πού το ειδες ρε τύπεΉδη "αγνοείται" και το παιδί της.
η νωντοσια ειναι παντου ;)νομιζω σε ειδα στο προαυλιο της βουλης που μοιραζες τρικακια για την απελευθερωση της ;)
Δεν ειμαι φαλακρός τύπε.η νωντοσια ειναι παντου ;)
νομιζεις ;)Δεν ειμαι φαλακρός τύπε.
Ρώτα την Ρόζυ.νομιζεις ;)
τυπε εχασε κανα κιλο η ροζυ???Ρώτα την Ρόζυ.
Δεν υπαρχει εισοδος στο Εφετειο απο την Δεγλερη, παρα μονο απο την Κυριλλου Λουκαρεως.ΣΤΙΣ 1ΜΜ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΕΓΛΕΡΗ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΥΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BMW ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 4X4 BMW MAYΡO ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ - ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΡΗ ΠΛΑΓΙΑ ΟΔΟ.
ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΟΡΑΓΕ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΚΥΦΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 5 ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ?
ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΤΩΝ 3 ΜΑΥΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΓΛΕΡΗ ΠΕΡΙ ΤΑ 20 Μ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ .....
Μια χαρα ειναι.τυπε εχασε κανα κιλο η ροζυ???
τυπε αμα σε βλεπει η ροζυ απο πισω τοτε μπαινουν ασκημες σκεψεισ το μυαλο μας ;)Ρώτα την Ρόζυ.
Δεν εχω συμμετασχει σε καμια κομματικη εκδηλωση ποτέ και δεν εχω υπαρξει μελος της ΝΔ ή της ΟΝΝΕΔ.
Σε κανενα σημειο δεν εχω αραιωση.τυπε αμα σε βλεπει η ροζυ απο πισω τοτε μπαινουν ασκημες σκεψεισ το μυαλο μας ;)
Δεν υπαρχει εισοδος στο Εφετειο απο την Δεγλερη, παρα μονο απο την Κυριλλου Λουκαρεως.
στο μυαλοΣε κανενα σημειο δεν εχω αραιωση.
Τι παει να πει "πώς ειμαι τοσο κατηγορηματικος"?Πως είσαι τόσο κατηγορηματικός ?
Εχεις τα σχέδια της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ?
Η συγκεκριμένη περιοχή και διακλάδωση είναι δαιδαλώδης. Κανεις δεν γνωρίζει (τουλάχιστον ο υποφαινόμενος) που ακριβως κατευθύνετοη ομάδα με την υπόπτη κυρία. ίσως στον άρειο πάγο,ίσως σε προγραμματισμένη συνάντρηση με πολιτικό πρόσωπο ισως με δικαστικό ισως .....
Πάντως κανεις δεν μπορεί να διαψευσει την μαρτυρία μου και το τι είδαν τα ματια μου ..... εσυ δεν ησουν εκει αρα μονο να αμφισβητείς μπορεις.
ΡΕ συ τυπε,δηλαδη εσυ ακολουθησες πομπη της αντιτρομοκρατικης? αυτο γραφεις απο το μεσημερι,για να αρχισουμε να καταλαβαινουμε δηλαδη.....θα εισαι οντως πολυ μοναδικος!Πως είσαι τόσο κατηγορηματικός ?
Εχεις τα σχέδια της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ?
Η συγκεκριμένη περιοχή και διακλάδωση είναι δαιδαλώδης. Κανεις δεν γνωρίζει (τουλάχιστον ο υποφαινόμενος) που ακριβως κατευθύνετο η ομάδα με την υπόπτη κυρία. ίσως στον άρειο πάγο,ίσως σε προγραμματισμένη συνάντρηση με πολιτικό πρόσωπο ισως με δικαστικό ισως .....
Πάντως κανεις δεν μπορεί να διαψευσει την μαρτυρία μου και το τι είδαν τα ματια μου ..... εσυ δεν ησουν εκει αρα μονο να αμφισβητείς μπορεις.