satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.941
- Πόντοι
- 3.556
Αρα σε ελκύει η θεία Βίκυ.Και η θεία Σκλεναρίκοβα 53 είναι.Στα 57 όντως καμία. Είναι μακράν η καλύτερη θεία.
Και για να σας προλάβω, κι εγώ 53 θείος είμαι.
Αρα σε ελκύει η θεία Βίκυ.Και η θεία Σκλεναρίκοβα 53 είναι.Στα 57 όντως καμία. Είναι μακράν η καλύτερη θεία.
Και για να σας προλάβω, κι εγώ 53 θείος είμαι.
Σατανά...Αρα σε ελκύει η θεία Βίκυ.Και η θεία Σκλεναρίκοβα 53 είναι.
Το λέω γιατί είναι στην κλάση σου η Αντριάνα.Θα ήσασταν ίδια σειρά Στρατό.Σατανά...
Το λέω γιατί είναι στην κλάση σου η Αντριάνα.Θα ήσασταν ίδια σειρά Στρατό.
Εδώ εγώ την είχα πετύχει προ 20ετιας Γλυφάδα σε καφετέρια και στη φάτσα είχε σιτεψει από τότε φαντάσου τώρα.Αλλα μιλάμε για κορμί μοντέλου διεθνών προδιαγραφών.Καμκα σχέση με κορμί ελλεινιδας ακόμα και στα φόρτε τους.
Άχτι για κανένα λόγο τύπε.Απλά την έχω δει από κοντά και έτυχε να έχω μιλήσει μαζί της πριν απο 6 χρόνια, και τα πράγματα ευρισκόμενος πλησίον δεν είναι έτσι όπως αποτυπώνονται στις φώτο δυστυχώς, έχει σιτέψει αρκετά. Κάθε πράγμα στον καιρό του, που λέει και ένα γνωμικό.
Αλλη κλάση το κορμί της Κουλιανού.Εδώ εγώ την είχα πετύχει προ 20ετιας Γλυφάδα σε καφετέρια και στη φάτσα είχε σιτεψει από τότε φαντάσου τώρα.Αλλα μιλάμε για κορμί μοντέλου διεθνών προδιαγραφών.Καμκα σχέση με κορμί ελλεινιδας ακόμα και στα φόρτε τους.
φατσα εχει αγριεψει αρκετα , κορμι κρατάει καλάΕδώ εγώ την είχα πετύχει προ 20ετιας Γλυφάδα σε καφετέρια και στη φάτσα είχε σιτεψει από τότε φαντάσου τώρα.Αλλα μιλάμε για κορμί μοντέλου διεθνών προδιαγραφών.Καμκα σχέση με κορμί ελλεινιδας ακόμα και στα φόρτε τους.
Μέγιστε γκουρού εβανες;φατσα εχει αγριεψει αρκετα , κορμι κρατάει καλά
ειναι ωραίο τυπάκι πάντως
είναι φίλη , δεν γινεται τυπεΜέγιστε γκουρού εβανες;
Και τότε που την πέτυχα (εποχές αν θυμάμαι καλά που μόλις είχε επιστρέψει από πασαρέλες εξωτερικού) μια χαρά κουλ και προσγειωμένη ήταν.Εκατσε στο μαγαζί με την παρέα της ευγενική,έκανε την πλακιτσα της με την παρέα της όπως κάνουμε όλοι.Ουτε χαζογκομενα ούτε τουπε από τους πιο φυσιολογικούς διάσημους τότε.Μιλαμε για χρυσές εποχές 2003-2004 όχι μετά την κρίση που πέσανε τα αυτιά πολλώνφατσα εχει αγριεψει αρκετα , κορμι κρατάει καλά
ειναι ωραίο τυπάκι πάντως
Και τότε που την πέτυχα (εποχές αν θυμάμαι καλά που μόλις είχε επιστρέψει από πασαρέλες εξωτερικού) μια χαρά κουλ και προσγειωμένη ήταν.Εκατσε στο μαγαζί με την παρέα της ευγενική,έκανε την πλακιτσα της με την παρέα της όπως κάνουμε όλοι.Ουτε χαζογκομενα ούτε τουπε από τους πιο φυσιολογικούς διάσημους τότε.Μιλαμε για χρυσές εποχές 2003-2004 όχι μετά την κρίση που πέσανε τα αυτιά πολλών
Ο μέσος Νεοέλληνας με το ύψος που έχει λογικό να κομπλάρει με το ύψος της Βικάρας να την πλησιάσει.ναι είναι κουλ
Απλά είναι άθελα της πολυ δυναμική , βάλε και το υψος κτλ
Γι αυτο δεν πλησιάζει άνθρωπος
Στη φωτογραφία αυτή πάντως , κρατιέται στην κυριολεξία.Κρατιέται η Βικάρα.
Με Σιγάλα ήταν η πιο γνωστή της σχέση.Εν τω μεταξύ,πλην του Σιγάλα πριν 30 χρόνια,άλλη σχέση είχε ποτέ;
Με Σιγάλα ήταν η πιο γνωστή της σχέση.
Δεν θα τον θυμάται το γάμο αυτόν ούτε η ίδια η Βίκυ τώρα.Έχει κάνει λέει κι ένα γάμο στα 16...με έναν 17 και χώρισαν σε 3 μήνες
Δεν θα τον θυμάται το γάμο αυτόν ούτε η ίδια η Βίκυ τώρα.
Με τέτοια σύζυγο σαν τη Βίκυ σίγουρα.Ο άλλος θα τον θυμάται σίγουρα