Νέα

Βίκυ Κουλιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nelos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Τέτοιου είδους γυναίκες (σαν τη Κουλιανού) είναι σαν το παλιό, καλό κρασί! Όσο μεγαλώνουν, τόσο ομορφαίνουν! Έτσι και η Βίκυ. Μπορεί να ε΄χει περάσει τα 50, παραμένει πάντα όμορφη, θελκτική και sexy! To σώμα της και γενικότερα τις αναλογίες της, θα τις ζηλεύουν πολύ νεαρότερες γυναίκες...Καμία φορά, λένε, ότι σημαντικό ρόλο παίζουν και τα γονίδια που κουβαλά η κάθε μία απ' αυτε΄ς τις μοντέλες...

Κοίτα,άλλο οι φωτογραφίες,και άλλο να τη βλέπεις άβαφη το πρωί

Σαν κορμί παραμένει δυνατή,αλλά στο πρόσωπο όλες γερνάνε.Και πλακώνονται στα μποτοξ και τις πλαστικές.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.636
Πόντοι
3.556
Εν τω μεταξύ σε συνεντεύξεις της,όλο λέει πόσο μόνη νιώθει,κι ότι ψάχνει το άλλο της μισό,και κολοκύθια τούμπανα.Όταν ήταν στις δοξες της και είχε άπειρες ευκαιρίες να τυλίξει όποιον ήθελε σαν το νο1 μοντέλο στην Ελλάδα,μάλλον θα το'παιζε πολύ ιστορία.

Μετά λέει δεν της αρέσει που τη φλερτάρουν νεότεροι άνδρες και θέλει συνομήλικους.Βέβαια,δε μας λέει τι συνομήλικους εννοεί,με κότερα και βίλες στη Μύκονο;Ε αυτοί θα ψάξουν φρέσκο αίμα,δεν θα πάρουν μια 50+,κι ας είναι και η Κουλιανού

Τόσα χρόνια δίνει συνεντεύξεις κι αυτή. Κάποιοι άνθρωποι ζούνε απλά από το να είναι διάσημοι και όμορφοι, χωρίς να κάνουν δα και τίποτα άλλο.

Άρα, κάτι πρέπει να βρίσκει να λέει κι αυτή, για μα συνεχίζουν να της ζητάν συνεντεύξεις.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.636
Πόντοι
3.556
Είναι κι η δημοσιότητα, το celebrity status, ένα ναρκωτικό.
Πάμπολλοι εκείνοι που εθίστηκαν, και νιώθουν άβολα, όταν δεν ασχολείται πια κανείς με την πάρτη τους.

Ισχύει περισσότερο για τις γυναίκες κιόλας, παρά για τους άντρες, θεωρώ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Είναι κι η δημοσιότητα, το celebrity status, ένα ναρκωτικό.
Πάμπολλοι εκείνοι που εθίστηκαν, και νιώθουν άβολα, όταν δεν ασχολείται πια κανείς με την πάρτη τους.

Ισχύει περισσότερο για τις γυναίκες κιόλας, παρά για τους άντρες, θεωρώ.

Και για άντρες,κλασικο παράδειγμα ο Κούγιας

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.636
Πόντοι
3.556
Κοίτα,άλλο οι φωτογραφίες,και άλλο να τη βλέπεις άβαφη το πρωί

Σαν κορμί παραμένει δυνατή,αλλά στο πρόσωπο όλες γερνάνε.Και πλακώνονται στα μποτοξ και τις πλαστικές.

Εννοείται. Άλλο πράγμα η φρεσκάδα της νεαρής ηλικίας.

Άλλο από κοντά, άλλο από το γυαλί και τον καθρέφτη.

Και άλλο το πρωί πριν τις πέντε-έξι ώρες που θα θέλει για φτιαχτεί, κι άλλο μετά.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος, δεν καταλαβαίνει τίποτα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Πριν καμμιά δεκαριά χρόνια είχε ακουστεί από άτομα που δούλευαν μέσα στον ασφαλιστικό φορέα της ότι είχε ένα φέσι σε εξέλιξη γύρω στην 100άρα χήνες. Από τότε τι έκανε και αν τα έφερε βόλτα δεν γνωρίζω. Μα τόσες χήνες με ουρά και μμύρια δραχμών πέρασαν από τα χέρια της τι τα έκανε,σκόνες.. πλυντηρίων; :confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Κλασική ολόγυμνη.:bigdick::bigdick:
VickyKoulianou0009.JPG
Φαίνεται να έχει πέσει πολύ "don pinello" της επόχης για να βγει στη κυκλοφορία η κυρία, αλλά που να καταλάβουν κάτι τέτοιο οι αναγνώστες τον καιρό εκείνο.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Και μια που φαίνεται το κάτω μέρος του μαγιό της....
368563990_307590551763048_3313000255625367108_n.jpg
Σε ντουζιερο καμπίνα του Μεταξουρείου φωτογραφήθηκε η κυρία; Άντε και καλές μεταγραφές στους οίκους των 10 γιατί μέχρι εκεί φαίνεται να περνά πχια η μπογιά της. :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: satov1

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Σε ντουζιερο καμπίνα του Μεταξουρείου φωτογραφήθηκε η κυρία; Άντε και καλές μεταγραφές στους οίκους των 10 γιατί μέχρι εκεί φαίνεται να περνά πχια η μπογιά της. :confused:
Ρε φίλε .... μπορεί να έχεις άχτι τη συγκεκριμένη ... ίσως και όλες τις διάσημες ... για πολλούς και διάφορους λόγους ....

Η ντουζιέρα , όντως είναι άθλια σε κάποιο καταγώγιο ... της βαριάς βιομηχανίας του τουρισμού ...
που έχει λιγότερους επισκέπτες από τα λιβάδια με αγελάδες της ουγγαρίας ....

ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ..... του βρίσκεις ψεγάδι ;;;
Είδες τη φωτογραφία ;;;;;;;;;;;

Μην τρελαθούμε τελείως.

Μην το πας σαν το ... Λένιν ... ΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ...
ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .....

κάπου έλεος δηλαδή !

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

Ρε φίλε .... μπορεί να έχεις άχτι τη συγκεκριμένη ... ίσως και όλες τις διάσημες ... για πολλούς και διάφορους λόγους ....
Άχτι για κανένα λόγο τύπε.Απλά την έχω δει από κοντά και έτυχε να έχω μιλήσει μαζί της πριν απο 6 χρόνια, και τα πράγματα ευρισκόμενος πλησίον δεν είναι έτσι όπως αποτυπώνονται στις φώτο δυστυχώς, έχει σιτέψει αρκετά. Κάθε πράγμα στον καιρό του, που λέει και ένα γνωμικό.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456

Άχτι για κανένα λόγο τύπε.Απλά την έχω δει από κοντά και έτυχε να έχω μιλήσει μαζί της πριν απο 6 χρόνια, και τα πράγματα ευρισκόμενος πλησίον δεν είναι έτσι όπως αποτυπώνονται στις φώτο δυστυχώς, έχει σιτέψει αρκετά. Κάθε πράγμα στον καιρό του, που λέει και ένα γνωμικό.
Ε ναι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656

Αυτό το περί διαφορετικής εικόνας φωτογραφικά σε σχέση με την πραγματικότητα, ισχύει για όλους , όλες , όλα .
Και για σπίτια ξενοδοχεία ισχύει .... δες διαμέρισμα ή δωμάτιο σε σελίδα κράτησης ... και δες το στην πραγματικότητα ...

Για γυναίκες ισχύει και για πιτσιρίκες, τσουτσέκια των σόσιαλ , τικτοκ κτλ .... Μάλιστα η επεξεργασία με κινητό , που έχει λογισμικό άθλιας ποιότητας και ικανοτήτων που απευθύνεται σε ηλίθιους, δεν αφήνει τίποτε αληθινό . Κάνει τις πατόζες σαν τρισδιάστατο μοντέλο σε κονσόλα των 90s επενδεδυμένο με άθλια μονόχρωμη υψή 8μπιτου χρώματος και βγάλε ....

Αλλά μην τρελαθούμε . Έχει ύψος, που δεν έχει ούτε το 1% των γυναικών παγκοσμίως.
Στην Ελλάδα, δεν το έχει ούτε το 0.0001% .
Και αναλογία ύψους/κιλών ιδανική , τέλεια, πρότυπου για ... ζωγράφους.

Και μην ξεχνάμε και το άλλο .
Στα 20 , θα βρείς 10/500 γκομενάρες.
Στα 55, δεν βρίσκεις ούτε 1/5000 .

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.735
Πόντοι
216
Την έχω πετύχει πριν κανένα 3μηνο στο Athens Mall.
Εντάξει, φαίνονται πια τα χρόνια της αλλά ρε παιδί μου ακόμα έχει μια εντυπωσιακή κορμοστασιά και επιπλέον έναν αέρα και μια "αύρα" που καθηλώνει...Χαλαρά της τον ακούμπαγα...

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
Yπάρχουν καλύτερες θείες από τη θεία και Θεά Βίκυ Κουλιανού?
Στα 57 όντως καμία. Είναι μακράν η καλύτερη θεία.
Και για να σας προλάβω, κι εγώ 53 θείος είμαι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: satov1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom