ελα τιν βρικα καλα περασαμε! αλλα εχει κατι μελανιεσ ! μηπωσ ινε μποθλινγκ?
giasou Μέλος Εγγρ. 1 Φεβ 2006 Μηνύματα 2.866 Κριτικές 5 Like 156 Πόντοι 16 9 Απρ 2016 #21 ελα τιν βρικα καλα περασαμε! αλλα εχει κατι μελανιεσ ! μηπωσ ινε μποθλινγκ?
Επισκέπτης 9 Απρ 2016 #22 giasou έγραψε: ελα τιν βρικα καλα περασαμε! αλλα εχει κατι μελανιεσ ! μηπωσ ινε μποθλινγκ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ἀναφέρεσθε εἰς τὸν ἐκφοβισμὸν (bullying) ἤ εἰς τὸ παίγνιον τῆς ἐπιδαπεδίου σφαιρίσεως (bowling);
giasou έγραψε: ελα τιν βρικα καλα περασαμε! αλλα εχει κατι μελανιεσ ! μηπωσ ινε μποθλινγκ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ἀναφέρεσθε εἰς τὸν ἐκφοβισμὸν (bullying) ἤ εἰς τὸ παίγνιον τῆς ἐπιδαπεδίου σφαιρίσεως (bowling);
giasou Μέλος Εγγρ. 1 Φεβ 2006 Μηνύματα 2.866 Κριτικές 5 Like 156 Πόντοι 16 11 Απρ 2016 #23 εἰς τὸν ἐκφοβισμὸν (bullying)
poustalekos Μέλος Εγγρ. 11 Αυγ 2010 Μηνύματα 3.002 Like 711 Πόντοι 96 11 Απρ 2016 #24 giasou έγραψε: εἰς τὸν ἐκφοβισμὸν (bullying) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Επ φιλε τι εγινε εφτιαξες το πληκτρολογιο? Ή μας απαντας απο το pc της φιλης σου?
giasou έγραψε: εἰς τὸν ἐκφοβισμὸν (bullying) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Επ φιλε τι εγινε εφτιαξες το πληκτρολογιο? Ή μας απαντας απο το pc της φιλης σου?
giasou Μέλος Εγγρ. 1 Φεβ 2006 Μηνύματα 2.866 Κριτικές 5 Like 156 Πόντοι 16 11 Απρ 2016 #25 poustalekos έγραψε: Επ φιλε τι εγινε εφτιαξες το πληκτρολογιο? Ή μας απαντας απο το pc της φιλης σου? Κλικ για ολόκληρη προβολή... εκαμα γκοπι πεηστ για σιντομια
poustalekos έγραψε: Επ φιλε τι εγινε εφτιαξες το πληκτρολογιο? Ή μας απαντας απο το pc της φιλης σου? Κλικ για ολόκληρη προβολή... εκαμα γκοπι πεηστ για σιντομια
S Svinia Μέλος Εγγρ. 9 Απρ 2017 Μηνύματα 13 Like 10 Πόντοι 0 9 Απρ 2017 #26 Η Βικτώρια εργάζεται πλέον ως Νίκη στο Κολωνού 32, στην υπόγα. Αν και δεν κάνει φουλ πρόγραμμα διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στο δεκάρικο.
Η Βικτώρια εργάζεται πλέον ως Νίκη στο Κολωνού 32, στην υπόγα. Αν και δεν κάνει φουλ πρόγραμμα διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στο δεκάρικο.
S Svinia Μέλος Εγγρ. 9 Απρ 2017 Μηνύματα 13 Like 10 Πόντοι 0 10 Απρ 2017 #27 giasou έγραψε: και εγω τιν ψαχνω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα την βρεις στη δευτερη βάρδια, φίλε μου.
giasou έγραψε: και εγω τιν ψαχνω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα την βρεις στη δευτερη βάρδια, φίλε μου.
S Svinia Μέλος Εγγρ. 9 Απρ 2017 Μηνύματα 13 Like 10 Πόντοι 0 19 Απρ 2017 #28 downunder έγραψε: Πότε γυρίζει ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χθεσινή επανεμφάνιση της Βικτώριας στο Κολωνού 32 υπόγειο έπειτα από τις διακοπές του Πάσχα.
downunder έγραψε: Πότε γυρίζει ; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χθεσινή επανεμφάνιση της Βικτώριας στο Κολωνού 32 υπόγειο έπειτα από τις διακοπές του Πάσχα.