You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βικτώρια Καρύδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Μοντελοτι ειναι αυτή ρε παιδια?? ηθοποιός??
Επισκέπτης
Ευγε fffanatic συνεχίζεις να βάζεις ενδιαφέροντα θέματα
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Απο Maxim
Βικτώρια Καρύδα
Sexy girl gone bad
Δεν είναι η πρώτη φορά που κορίτσι του Maxim μού δηλώνει «Είμαι αχόρταγη στο σεξ» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Μόνο που στην περίπτωση του 26άχρονου Top Model International 2004 κάτι μου λέει ότι το εννοεί.
Ιανουάριος 2009
Σε τι έχεις ταλέντο στο σεξ;
Μου έχει πει σύντροφός μου πως τον ενοχλεί το ότι μου αρέσει πολύ το σεξ. Τον κουράζω τον άνθρωπο...
Δεν με πείθεις ότι σε νοιάζει πραγματικά το σεξ, ότι είσαι, δηλαδή, διαφορετική από τα υπόλοιπα ανερχόμενα μοντέλα, που –στην πλειοψηφία τους- το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι τα λεφτά και η δουλειά τους.
Κι όμως, με νοιάζει. Αν ο σύντροφός μου δεν είναι καλός σε αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Όπως μια φορά που πήγα με ένα πάρα πολύ ωραίο παιδί, που στο κρεβάτι ήταν χάλια: σαν ξαπλωμένο δέντρο!
Εσύ πώς είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι βελανιδιά; Έχεις, π.χ., βιντεοσκοπήσει τον εαυτό σου να κάνεις σεξ, ώστε να τσεκάρεις τις επιδόσεις σου;
Όχι, αυτό που μου αρέσει είναι να με βγάζει ο σύντροφός μου φωτογραφίες γυμνή με το κινητό του. Ή να ποζάρουμε και οι δύο μαζί.
Βικτώρια Καρύδα
Sexy girl gone bad
Δεν είναι η πρώτη φορά που κορίτσι του Maxim μού δηλώνει «Είμαι αχόρταγη στο σεξ» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Μόνο που στην περίπτωση του 26άχρονου Top Model International 2004 κάτι μου λέει ότι το εννοεί.
Ιανουάριος 2009
Σε τι έχεις ταλέντο στο σεξ;
Μου έχει πει σύντροφός μου πως τον ενοχλεί το ότι μου αρέσει πολύ το σεξ. Τον κουράζω τον άνθρωπο...
Δεν με πείθεις ότι σε νοιάζει πραγματικά το σεξ, ότι είσαι, δηλαδή, διαφορετική από τα υπόλοιπα ανερχόμενα μοντέλα, που –στην πλειοψηφία τους- το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι τα λεφτά και η δουλειά τους.
Κι όμως, με νοιάζει. Αν ο σύντροφός μου δεν είναι καλός σε αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Όπως μια φορά που πήγα με ένα πάρα πολύ ωραίο παιδί, που στο κρεβάτι ήταν χάλια: σαν ξαπλωμένο δέντρο!
Εσύ πώς είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι βελανιδιά; Έχεις, π.χ., βιντεοσκοπήσει τον εαυτό σου να κάνεις σεξ, ώστε να τσεκάρεις τις επιδόσεις σου;
Όχι, αυτό που μου αρέσει είναι να με βγάζει ο σύντροφός μου φωτογραφίες γυμνή με το κινητό του. Ή να ποζάρουμε και οι δύο μαζί.
την εμαθε καλα την ελληνικη ψωλη....
Για τα δεδομενα της Ελλαδας ειναι πολυ καλη.....
μουνος ειναι φιλε....
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
μουνος ειναι φιλε....
Γι'αυτο την εβαλα!!!
dimispagrati7