You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βικτώρια - Baby Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα smiler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Greek Psycho
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολυ ομορφα και σε πιο μαγαζι την βρηκες.
Για να μήν γίνει κανένα λάθος και εννοούμε άλλη Βικτώρια, είναι αυτή που παλαιότερα (το 2000)ήταν στο αρχικό ΒΑΒΥ Ο στη Συγγρού στην ίδια πλευρά με το υπόγειο Αφρο, διέκοψε για μεγάλο διάστημα και ξανάρχισε πρίν από τρία περίπου χρόνια στο Βaby Gold - Πάντειος και σταμάτησε πρίν από ένα χρόνο. Πρόσφατα δούλεψε για λίγο το Τέσσερα-Πειραιώς μέχρι να κλείσει και να το πάρει ο Καρβέλας. Επίσης είναι από την Ουκρανία (πόλη Ντνιεπρπετρόφσκ), είναι γύρω στα 30,έχει μία μικρή κόρη και οδηγεί ένα δίπορτο σιντροέν Xara. Αυτή εννοούμε όλοι ;
ναι. ξεχασες να πεις οτι εχει και 2 πεπονια στο στηθος
smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ναι. ξεχασες να πεις οτι εχει και 2 πεπονια στο στηθος
Φίλε, το μέγεθος μεγάλωσε, τα πεπόνια έχουν γίνει πλέον καρπούζια. Και το τρομερό είναι ότι δεν τα πολυεπιρεάζει ο νόμος της βαρύτητας !
Greek Psycho
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
smiler που ειναι το μαγαζι που την βρηκες οεο.
smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Πάντως είναι πολύ κρυουλιάρα, αν θυμόσαστε όταν καθότανε στο Gold, στο μπάρ κοντά στην είσοδο φόραγε σακκάκια πρόθυμων πελατών. Το ίδιο συνέβη και με μένα (εκείνη την ημέρα στο μαγαζί που την ανακάλυψα είχε χαλάσει η θέρμανση), όπου ευγενικά της προσφέφερα το ζεστό μου μπουφάν. Το εξετίμησε ιδιαιτέρως.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρε φίλε μας καψωνάρεις??
Επισκέπτης
Πάντως είναι πολύ κρυουλιάρα, αν θυμόσαστε όταν καθότανε στο Gold, στο μπάρ κοντά στην είσοδο φόραγε σακκάκια πρόθυμων πελατών. Το ίδιο συνέβη και με μένα (εκείνη την ημέρα στο μαγαζί που την ανακάλυψα είχε χαλάσει η θέρμανση), όπου ευγενικά της προσφέφερα το ζεστό μου μπουφάν. Το εξετίμησε ιδιαιτέρως.
re φιλε θα μας σπασεις τα ουμπαλα εδω μεσα...σε ρωτησαν τα παιδια σε ποιο μαγαζι ειναι κ ολο ιστοριες λες....ξερεις η μας λες παραμυθια?
Επισκέπτης
Δε κάνω πλάκα, πραγματικά τη ξετρύπωσα, αλλά θέλω να σας καψωνάρω λιγάκι. θα σας το κάνω κάτι σαν το κυνήγι του θησαυρού !!
καλα επειδη εισαι πολυ μαγκας κατσε κ παιχτην μονος σου....
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δε κάνω πλάκα, πραγματικά τη ξετρύπωσα, αλλά θέλω να σας καψωνάρω λιγάκι. θα σας το κάνω κάτι σαν το κυνήγι του θησαυρού !!
Καλά χαλάρωσε όμως. Τόσα άτομα εδώ, θα την πετύχει και κάποιος άλλος, θα χάσεις το αποκλειστικό ρεπορταζ και τη δόξα.
Συναγωνιστές μή με πιέζετε, με το μαλακό. Θα σας αποκαλύψω το μαγαζί. Δεν είναι από τα μαγαζιά που έχουν ιδιαίτερα πολύ κόσμο και περνάει κανείς με την Βικτώρια ζάχαρη. Η κοπέλα τα δίνει όλα στην παρέα και στον χορό.
αντε απο κει ρε βλακα
Επισκέπτης
Τι λες?... Θα μας τα ξεπρήξεις δλδ
μεγαλε μην του δινεις σημασια...αστον δεν καταλαβες οτι προκειται περι
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Άσε smiler φάνηκες απ'την αρχή ότι είσαι μουφατζής.
Κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα πουλέν απίστευτο αλλά δε στο λέω έτσι για να σκάσεις!
Κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα πουλέν απίστευτο αλλά δε στο λέω έτσι για να σκάσεις!