Νέα

Βικτώρια - Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα smiler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Την ανακάλυψα πριν απο τρείς εβδομάδες, όπου μου έκανε decafeine χορό λόγω απαγόρευσης από το μαγαζί,αλλά έτριψε το πιπέρι όπως όταν πρωτοξεκίνησε. Σημειωτέον ότι μένει στην Γλυφάδα.

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ ομορφα και σε πιο μαγαζι την βρηκες.

prinos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για να μήν γίνει κανένα λάθος και εννοούμε άλλη Βικτώρια, είναι αυτή που παλαιότερα (το 2000)ήταν στο αρχικό ΒΑΒΥ Ο στη Συγγρού στην ίδια πλευρά με το υπόγειο Αφρο, διέκοψε για μεγάλο διάστημα και ξανάρχισε πρίν από τρία περίπου χρόνια στο Βaby Gold - Πάντειος και σταμάτησε πρίν από ένα χρόνο. Πρόσφατα δούλεψε για λίγο το Τέσσερα-Πειραιώς μέχρι να κλείσει και να το πάρει ο Καρβέλας. Επίσης είναι από την Ουκρανία (πόλη Ντνιεπρπετρόφσκ), είναι γύρω στα 30,έχει μία μικρή κόρη και οδηγεί ένα δίπορτο σιντροέν Xara. Αυτή εννοούμε όλοι ;

ναι. ξεχασες να πεις οτι εχει και 2 πεπονια στο στηθος

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ναι. ξεχασες να πεις οτι εχει και 2 πεπονια στο στηθος

Φίλε, το μέγεθος μεγάλωσε, τα πεπόνια έχουν γίνει πλέον καρπούζια. Και το τρομερό είναι ότι δεν τα πολυεπιρεάζει ο νόμος της βαρύτητας !

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
smiler που ειναι το μαγαζι που την βρηκες οεο.

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Πάντως είναι πολύ κρυουλιάρα, αν θυμόσαστε όταν καθότανε στο Gold, στο μπάρ κοντά στην είσοδο φόραγε σακκάκια πρόθυμων πελατών. Το ίδιο συνέβη και με μένα (εκείνη την ημέρα στο μαγαζί που την ανακάλυψα είχε χαλάσει η θέρμανση), όπου ευγενικά της προσφέφερα το ζεστό μου μπουφάν. Το εξετίμησε ιδιαιτέρως.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φίλε μας καψωνάρεις??

Επισκέπτης
Πάντως είναι πολύ κρυουλιάρα, αν θυμόσαστε όταν καθότανε στο Gold, στο μπάρ κοντά στην είσοδο φόραγε σακκάκια πρόθυμων πελατών. Το ίδιο συνέβη και με μένα (εκείνη την ημέρα στο μαγαζί που την ανακάλυψα είχε χαλάσει η θέρμανση), όπου ευγενικά της προσφέφερα το ζεστό μου μπουφάν. Το εξετίμησε ιδιαιτέρως.

re φιλε θα μας σπασεις τα ουμπαλα εδω μεσα...σε ρωτησαν τα παιδια σε ποιο μαγαζι ειναι κ ολο ιστοριες λες....ξερεις η μας λες παραμυθια?

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Δε κάνω πλάκα, πραγματικά τη ξετρύπωσα, αλλά θέλω να σας καψωνάρω λιγάκι. θα σας το κάνω κάτι σαν το κυνήγι του θησαυρού !!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δε κάνω πλάκα, πραγματικά τη ξετρύπωσα, αλλά θέλω να σας καψωνάρω λιγάκι. θα σας το κάνω κάτι σαν το κυνήγι του θησαυρού !!

Καλά χαλάρωσε όμως. Τόσα άτομα εδώ, θα την πετύχει και κάποιος άλλος, θα χάσεις το αποκλειστικό ρεπορταζ και τη δόξα.

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Συναγωνιστές μή με πιέζετε, με το μαλακό. Θα σας αποκαλύψω το μαγαζί. Δεν είναι από τα μαγαζιά που έχουν ιδιαίτερα πολύ κόσμο και περνάει κανείς με την Βικτώρια ζάχαρη. Η κοπέλα τα δίνει όλα στην παρέα και στον χορό.

prinos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μή με πιέζετε, με το μαλακό. Θα σας αποκαλύψω το μαγαζί. Δεν είναι από τα μαγαζιά που έχουν ιδιαίτερα πολύ κόσμο και περνάει κανείς με την Βικτώρια ζάχαρη. Η κοπέλα τα δίνει όλα στην παρέα και στον χορό.

αντε απο κει ρε βλακα

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
τα [size=24pt]@@[/size] μας
Μια Βικτώρια με βυζιά είχα δει κάποτε στο Μούσσες

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, δεν είναι τρόπος αυτός !! Γι' αυτό και εγώ δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω το μαγαζί.

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τι λες?... Θα μας τα ξεπρήξεις δλδ

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Άσε smiler φάνηκες απ'την αρχή ότι είσαι μουφατζής. :jerking:
Κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα πουλέν απίστευτο αλλά δε στο λέω έτσι για να σκάσεις! :dancing:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Και εγω ξερω ενα καλο πουλεν και δεν σας το λεω / το ονομα της ξεκιναει απο Σο και τελειωνει σε νια και ειναι απο τη Βουδαπεστη  :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom