Νέα

Βικτώρια - Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα smiler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οοο καπτεν τισ κιματισμενισ ιδονις!!!!διδαξε τον λαο σου !!!!

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Πώς είναι αυτή η Ντόρα κάπταιν ;Μελαχρινή, ξανθια, καστανή, ψηλή, κοντή; Ποιά μέρα την πέτυχες εσύ;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πώς είναι αυτή η Ντόρα κάπταιν ;Μελαχρινή, ξανθια, καστανή, ψηλή, κοντή; Ποιά μέρα την πέτυχες εσύ;

Ντόρα: σχεικά ψηλή, με σκούρο φόρεμα, καστανά σκούρα μαλλιά, την πέτυχα κάποιές Παρασκευές πριν 1 1/2 - 2 μήνες. Καλό φυσικό έχει και η Λουϊζα επίσης από Πολωνία, ξανθιά με αντάυγεις και λευκό/εμπριμέ φόρεμα.

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Μήπως έδωσε σημεία ζωής αυτή η ψυχή ; Μήπως δουλεύει πουθενά αλλού ; Αν γνωρίζει κανένας φίλος ας ενημερώσει...

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά αυτή η οκταβυζού η Βικτώρια που δουλεύει Mousses ή Tessera αποφασίστε ... Εννοώ την παλιά Βικτώρια του πρώην BabyO και μετά BabyG, την Ουκρανή με την κόρη, που έκανε και φραπέ κλπ κλπ κλπ !!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Έπαιζε αλήθεια ποτέ η Βικτώρια στο μικρό Άφρο; Κάτι τέτοιο θυμάμαι αλλά δεν παίρνω και όρκο.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά αυτή η οκταβυζού η Βικτώρια που δουλεύει Mousses ή Tessera αποφασίστε ... Εννοώ την παλιά Βικτώρια του πρώην BabyO και μετά BabyG, την Ουκρανή με την κόρη, που έκανε και φραπέ κλπ κλπ κλπ !!!
η βικτωρια εργαζεται πλεον στο Mousses

Επισκέπτης
Η Βικτώρια συνεχίζει και εργάζεται στις Μούσσες ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βάσο βρες το βυζοπουλέν μου σε παρακαλώ... :helpplea:
Είναι ζήτημα :jerking: και :cum:!

Θα κανω οτι περναει απο την φραπεδιασμενην χειραν μου(σχημα λογου master frap-adar)για να ικανοποιησω την περιεργεια σου η οποια κατι μου λεει οτι προερχεται εκ των περιφημων προσφερωμενων υπηρεσιων της εν γενει...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μεγιστοτεράστιε φραπεδομάστερ, διορθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά η Βικτώρια δεν είναι αυτή με τα τεράστια βυζιά. Που κυκλοφορούσε στο Gold με ένα εμπριμέ φόρεμα? Έχω μια εντύπωση οτι εργάζετε στο Τέσσερα αλλά μην με πολυπιστεύεται.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μεγιστοτεράστιε φραπεδομάστερ, διορθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά η Βικτώρια δεν είναι αυτή με τα τεράστια βυζιά. Που κυκλοφορούσε στο Gold με ένα εμπριμέ φόρεμα? Έχω μια εντύπωση οτι εργάζετε στο Τέσσερα αλλά μην με πολυπιστεύεται.

μαλλον εισαι σωστος κατα 99,9%,ναι αυτη ειναι με το εμπριμε φορεμα..

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Θυμάμαι μια φορά σε χορό είχε κολλήσει της βυζάρες της στη μάπα μου και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Μόνο όταν άρχισα να ζαλίζομαι την έσπρωξα. Το ένστικτο της επιβίωσης με έσωσε αλλιώς θα έιχα αφήσει την τελευταια μου πνοή ανάμεσα στα βυζιά της.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Θυμάμαι μια φορά σε χορό είχε κολλήσει της βυζάρες της στη μάπα μου και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Μόνο όταν άρχισα να ζαλίζομαι την έσπρωξα. Το ένστικτο της επιβίωσης με έσωσε αλλιώς θα έιχα αφήσει την τελευταια μου πνοή ανάμεσα στα βυζιά της.

Χμμμμμ δε θα'ταν και άσχημος τρόπος για να εγκαταλείψουμε τα εγκόσμια... :thumbsup:
Αιτία θανάτου: Βυζοασφυξία. :boobies:
Πλάκα θα'χε ε; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom