Επισκέπτης
οοο καπτεν τισ κιματισμενισ ιδονις!!!!διδαξε τον λαο σου !!!!
Πώς είναι αυτή η Ντόρα κάπταιν ;Μελαχρινή, ξανθια, καστανή, ψηλή, κοντή; Ποιά μέρα την πέτυχες εσύ;
οοο καπτεν τισ κιματισμενισ ιδονις!!!!διδαξε τον λαο σου !!!!
Μήπως έδωσε σημεία ζωής αυτή η ψυχή ; Μήπως δουλεύει πουθενά αλλού ; Αν γνωρίζει κανένας φίλος ας ενημερώσει...
Συγνωμη δεν καταλαβα πιο μαγαζι ειναι το Π/Π/Σ στο 4 στην ΠειραωςΠ/Π/Σ στο 4 στην Πειραως.
πεμπτη-παρασκευη-σαββατο εννοει,στο μαγαζι 4 στην πειραιως..Συγνωμη δεν καταλαβα πιο μαγαζι ειναι το Π/Π/Σ στο 4 στην Πειραως
οπιος ξερει ας μου απαντηση.
η βικτωρια εργαζεται πλεον στο MoussesΤελικά αυτή η οκταβυζού η Βικτώρια που δουλεύει Mousses ή Tessera αποφασίστε ... Εννοώ την παλιά Βικτώρια του πρώην BabyO και μετά BabyG, την Ουκρανή με την κόρη, που έκανε και φραπέ κλπ κλπ κλπ !!!
Η Βικτώρια συνεχίζει και εργάζεται στις Μούσσες ?
δεν την ειδαμε προσφατως...
Βάσο βρες το βυζοπουλέν μου σε παρακαλώ...
Είναι ζήτημα και !
Μεγιστοτεράστιε φραπεδομάστερ, διορθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά η Βικτώρια δεν είναι αυτή με τα τεράστια βυζιά. Που κυκλοφορούσε στο Gold με ένα εμπριμέ φόρεμα? Έχω μια εντύπωση οτι εργάζετε στο Τέσσερα αλλά μην με πολυπιστεύεται.
Θυμάμαι μια φορά σε χορό είχε κολλήσει της βυζάρες της στη μάπα μου και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Μόνο όταν άρχισα να ζαλίζομαι την έσπρωξα. Το ένστικτο της επιβίωσης με έσωσε αλλιώς θα έιχα αφήσει την τελευταια μου πνοή ανάμεσα στα βυζιά της.
χαχαχαχα εγραψε....!!Χμμμμμ δε θα'ταν και άσχημος τρόπος για να εγκαταλείψουμε τα εγκόσμια...
Αιτία θανάτου: Βυζοασφυξία.
Πλάκα θα'χε ε;