Νέα

Βικτώρια - Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα smiler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε μου δεν έχω τη δυνατότητα δυστυχώς να επισκεφθώ τακτικά τέτοια ιδρύματα πια λόγω οικογενειακής κατάστασης. Κάνω μια εξαίρεση μια στο τόσο για εξαιρετικές περιπτώσεις όπως αυτή, για εμένα τουλάχιστον. Δεν έχω άλλη επιλογή :( . Συγγνώμη αν ενοχλεί αυτό κάποιους αλλά το σίγουρο είναι ότι εάν μπορέσω να πάω θα το γράψω εδώ! Τουλάχιστον θέλω να διασταυρωθει η πληροφορία μην κίνησω Γη και ουρανό άδικα :(

Επιβεβαιώνω λοιπόν ότι δουλεύει στο baby o Πειραιώς όπως αναφέρει ο smiler παραπάνω και ο puranger σε άλλο thread όπως αναφέρει ότι εργάζεται με το όνομα Βίκυ. Άντε, καλό βόλι και ενημέρωσε μας μετά...

andys13

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι βυζοπληκτοι, οφείλω κι εγώ με τη σειρά μου να σας ενημερώσω για την επιστροφή της Βικτωρίας ( Βίκυ πλέον, στο baby o). Όπως πάντα χαμογελαστη και κεφατη, με βυζους ασυλληπτους όπως τους θυμόμαστε. Ο χορός πολύ καλός.. Όσοι την τιμούσαν παλαιότερα να είναι Βυζοβέβαιοι πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μετά από αρκετούς χορούς και ποτά μαζί της έφυγα βυζοευτυχισμενος!     

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Φίλοι βυζοπληκτοι, οφείλω κι εγώ με τη σειρά μου να σας ενημερώσω για την επιστροφή της Βικτωρίας ( Βίκυ πλέον, στο baby o). Όπως πάντα χαμογελαστη και κεφατη, με βυζους ασυλληπτους όπως τους θυμόμαστε. Ο χορός πολύ καλός.. Όσοι την τιμούσαν παλαιότερα να είναι Βυζοβέβαιοι πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μετά από αρκετούς χορούς και ποτά μαζί της έφυγα βυζοευτυχισμενος!     

Ω να γαμησω! Αυτα ειναι νεα!!! Ζαρα ακουυυυυυς? Ζαρααααααααααααα!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ω να γαμησω! Αυτα ειναι νεα!!! Ζαρα ακουυυυυυς? Ζαρααααααααααααα!

Ναι παιχταρά μου σου λέω, είδαμε κι εμείς άσπρη μέρα επιτέλους!!!

Μετά από αρκετούς χορούς και ποτά μαζί της έφυγα βυζοευτυχισμενος!     

Τύπε, να σε ρωτήσω επειδή δε την έχω πάρει ποτέ πριβέ. Τα παίρνει στα βυζόμπαλα; :tits2: :cum:

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε, να σε ρωτήσω επειδή δε την έχω πάρει ποτέ πριβέ. Τα παίρνει στα βυζόμπαλα; :tits2: :cum:

Αυτό σίγουρα πρέπει να διευκρινισθεί καθ' ότι, τι να τα κάνεις τα προσόντα αν δεν είναι αξιοποιήσιμα???  :uglystupid:

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό σίγουρα πρέπει να διευκρινισθεί καθ' ότι, τι να τα κάνεις τα προσόντα αν δεν είναι αξιοποιήσιμα???  :uglystupid:

Δεν είναι αξιοποίησιμα, τουλάχιστον ως προς αυτό που ζητάς, αλλά απ' ό,τι ξέρω και τίποτα άλλο σε αυτήν δεν είναι...

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Ναι παιχταρά μου σου λέω, είδαμε κι εμείς άσπρη μέρα επιτέλους!!!

Eλα ρε φιλε βυζο τι γινεται, πως εισαι?
Βυζο, τα στριπτιζαδικα ειναι καταρα με την εννοια οτι αν πετυχεις καμια που σε καυλωνει ιδιαιτέρως ( στην περιπτωση των δυο μας αυτο σημαινει καποια με βυζαρες ) ειναι σχεδον αδυνατον να γαμησεις στα εν λογω ιδρυματα της ελλαδος.
Δεν ειναι οπως σε αλλα προηγμενα και πολιτισμενα κρατη που στ αντιστοιχα ιδρυματα ΓΑΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ, π.χ. στη Σοφια, οπου μιλαω απο εμπειρια...
Και ξερεις βεβαια οτι δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο στον κοσμο ετουτο για εναν βυζολαγνο, απ το να στα χωνει μια βυζαρου στη μαπα, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ (ή τα βυζια της εστω)...

andys13

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είναι όντως ένα πρόβλημα αυτό αλλά τι να κάνουμε συναγωνιστες; Μονο να περιμένουμε κάτι αντίστοιχων προδιαγραφών σε διαφορετικό ίδρυμα μπορούμε και ελπίζουμε! Όμως μην τα θελουμε κι όλα δικά μας! Για αρχή τουλάχιστον επέστρεψε!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Και ξερεις βεβαια οτι δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο στον κοσμο ετουτο για εναν βυζολαγνο, απ το να στα χωνει μια βυζαρου στη μαπα, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ (ή τα βυζια της εστω)...

Αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία για μας. :'(
Φαντάσου η Βικτώρια να δούλευε σε στούντιο (δε το γαμάω τελείως να πω μπουρδέλο :rolleyes:) τι ουρές θα κάναμε. :zfuck:
Αλλά ας μην είμαστε κι αχάριστοι. Η αγελαδινή μας κοκόνα έσκασε μύτη (βύζο βασικά :dancing:) μετά από 3 χρόνια σχεδόν και μπορούμε πάλι να παίρνουμε τη βυζοπρέζα μας. :tits2:
Ας ευχηθούμε για πολλές δεκαετίες ακόμα, γιατί είμαστε και βυζογκαντέμηδες... :woldman:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η αγελαδινή μας κοκόνα έσκασε μύτη (βύζο βασικά :dancing:) μετά από 3 χρόνια σχεδόν και μπορούμε πάλι να παίρνουμε τη βυζοπρέζα μας. :tits2:
Ας ευχηθούμε για πολλές δεκαετίες ακόμα, γιατί είμαστε και βυζογκαντέμηδες... :woldman:

:2funny: :2funny: :2funny:τί παιδί είσαι σύ ρε? :2funny:

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Eλα ρε φιλε βυζο τι γινεται, πως εισαι?
Βυζο, τα στριπτιζαδικα ειναι καταρα με την εννοια οτι αν πετυχεις καμια που σε καυλωνει ιδιαιτέρως ( στην περιπτωση των δυο μας αυτο σημαινει καποια με βυζαρες ) ειναι σχεδον αδυνατον να γαμησεις στα εν λογω ιδρυματα της ελλαδος.
Δεν ειναι οπως σε αλλα προηγμενα και πολιτισμενα κρατη που στ αντιστοιχα ιδρυματα ΓΑΜΑΣ ΚΙΟΛΑΣ, π.χ. στη Σοφια, οπου μιλαω απο εμπειρια...
συμφωνώ απολύτως
η περιγραφή σου με βρίσκει συγκλονισμένο και απόλυτα μα απόλυτα σύμφωνο

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Παίδες χαίρομαι ιδιαίτερα για την επιστροφή της Βικτώριας. Αν και δεν την έχω δει ποτέ από ότι καταλαβαίνω πρόκειται για καλή περίπτωση... Αν την έχει δει κανείς βυζιάρης και έχει πάει και στη Τζούλια - Λάουρα της Τροφωνίου, η Βικτώρια τα έχει μεγαλύτερα, ίδια ή μικρότερα; Έτσι κι αλλιώς θα πάω κάποια στιγμή αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου δώσει μια ιδέα... Thanks!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Παίδες χαίρομαι ιδιαίτερα για την επιστροφή της Βικτώριας. Αν και δεν την έχω δει ποτέ από ότι καταλαβαίνω πρόκειται για καλή περίπτωση... Αν την έχει δει κανείς βυζιάρης και έχει πάει και στη Τζούλια - Λάουρα της Τροφωνίου, η Βικτώρια τα έχει μεγαλύτερα, ίδια ή μικρότερα; Έτσι κι αλλιώς θα πάω κάποια στιγμή αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου δώσει μια ιδέα... Thanks!
Κανείς που να ξέρει;

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κανείς που να ξέρει;

Ποιά Τζούλια τύπε μου ακόμα εκεί έχεις μείνει; Πάει αυτή, σβήστην απ'το βυζοχάρτη... :tickedoff:
Η Βικτώρια αυτή τη βυζοστιγμή έχει τα μεγαλύτερα μαστάρια Αθηνών & περιχώρων. Σε μέγεθος είναι πάνω-κάτω Τζούλιας παλιά, αλλά πιο στητά (μάλλον έχει βάλει την τέχνη του ο γιατρός της Καταλίνας). Θα πάθεις βυζολαλά, στο λέω εγγυημένα. :tits2:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ποιά Τζούλια τύπε μου ακόμα εκεί έχεις μείνει; Πάει αυτή, σβήστην απ'το βυζοχάρτη... :tickedoff:
Η Βικτώρια αυτή τη βυζοστιγμή έχει τα μεγαλύτερα μαστάρια Αθηνών & περιχώρων. Σε μέγεθος είναι πάνω-κάτω Τζούλιας παλιά, αλλά πιο στητά (μάλλον έχει βάλει την τέχνη του ο γιατρός της Καταλίνας). Θα πάθεις βυζολαλά, στο λέω εγγυημένα. :tits2:
Βυζολάγνε φτιάξε με να φάω ό,τι έχω στην τράπεζα, τα επόμενα μισθά και τη σύνταξη του πατέρα μου... Αν είναι έτσι θα κλάψουνε μανούλες... Βικτώρια πως διάολο σε λένε ετοιμάσου να συναντήσεις το Δημιουργό σου... ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Βυζολάγνε φτιάξε με να φάω ό,τι έχω στην τράπεζα, τα επόμενα μισθά και τη σύνταξη του πατέρα μου... Αν είναι έτσι θα κλάψουνε μανούλες... Βικτώρια πως διάολο σε λένε ετοιμάσου να συναντήσεις το Δημιουργό σου... ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ

Όρμαααααααααα!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καμμιά ενημέρωση για τη κυρία ( ο )( ο ) ?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Μην το πολυψυριζετε παιδια το θεμα.
Εφ οσον εχει εγκριθει απο εμενα και τον βυζολαγνο (απο κοινου εκγριθηκε), αξιζει.

Ορματε

andys13

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παίδες εμφανίζεται κάπου η εν λόγω κυρία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom