krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Καλησπερα μυστες! Σε ποιο γραφειο ηταν παλια η Vicky???? Και που μπορω να βρω κριτικες της???
Ευχαριστω
Ευχαριστω
...μαγκα, διαβασε 5-6 σελιδες παραπισω! Οπως κ στις πρωτες σελιδες, μην τα θελετε ολα ετοιμα ρε 'σεις!Καλησπερα μυστες! Σε ποιο γραφειο ηταν παλια η Vicky???? Και που μπορω να βρω κριτικες της???
Ευχαριστω
Ευχαριστώ μωράκιKορμακι για τρελλα γουστα ........
Πολύ κουκλαρα φαίνεσαι.. υπέροχο σετακι φοράς. Καλημέρες πολλές και καλές να έχεις. Καλή δουλειά..Ευχαριστώ μωράκι
Καλημέρα. Στη διάθεσή σας και σήμερα για συνάντηση.
Viber: 6992944878 . Περιμένω τα μηνύματα σας.
ΕυχαριστώΠολύ κουκλαρα φαίνεσαι.. υπέροχο σετακι φοράς. Καλημέρες πολλές και καλές να έχεις. Καλή δουλειά..
Καλημέρα!! Όμορφη και ευγενική, άμεσα θα κανονιστεί συνάντηση.
Ε είπε να κάνει και καμμία δουλειά τύπε.Παλι στο πλυντήριο είσαι κουκλάρα.... καλησπέρα....
Το πλυντήριο τι μάρκα είναι;Καλησπέρα μωρά μου. Είμαι η Βίκυ από Ουκρανία με τέλειο κώλο, στητό στήθος και σφιχτό κορμί.
Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει
Ελεύθερο στοματικό , όλες τις στάσεις και τελειωτικό στο στόμα. Αν θέλετε κάνω και κωλαράκι στα +30€ ανάλογα το μέγεθος!
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.
180€ 2 ώρες : taxi free εκτός μεγάλων αποστάσεων.
Πολλά φιλιά
Σήμερα έχει πέσει πολύ καθάρισμαΠαλι στο πλυντήριο είσαι κουκλάρα.... καλησπέρα....
Made from Ukraine σίγουρα ! Μάρκα δεν θυμάμαιΤο πλυντήριο τι μάρκα είναι;
Παντού πηγαίνω.Πρίαμο Μεταμόρφωσης πας;;
Πως ξέρεις τόσο καλά ελληνικά παρότι είσαι Ουκρανη;; να γράφεις εννοώ, εχει και συνοχή ο λόγος σου όμως!Σήμερα έχει πέσει πολύ καθάρισμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Made from Ukraine σίγουρα ! Μάρκα δεν θυμάμαι
Και το δίνει...Στα συν της αυτό...Εύκολα απ' τα καλύτερα κολαρακια εδώ μέσα η Βίκυ.. τρομερο σώμα!!