Viki Ukraine
Call-Girl
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.004
Ε είπε να κάνει και καμμία δουλειά τύπε.
Από διακοπές γύρισε,άπλυτα έφερε και είπε να τα πλύνει
Ε είπε να κάνει και καμμία δουλειά τύπε.
Από διακοπές γύρισε,άπλυτα έφερε και είπε να τα πλύνει
Κι αν δεν θέλει τι θα κάνεις;;Καλησπέρα Βίκυ. Ειμαι το ραντεβού των 21.00 πέρασα υπέροχα σε ευχαριστώ για όλα και είμαι τυχερός που σε συνάντησα. Σου υπόσχομαι να τα πούμε πολύ σύντομα ξανά αν θες φυσικά να το ξανακάνουμε .
Μαθαίνω Ελληνικά. Χρησιμοποιώ και το translate. Εδώ δεν γράφω πολλά μηνύματα και προσέχω πολύ γιατί θέλω να τα κάνω όλα καλά .Πως ξέρεις τόσο καλά ελληνικά παρότι είσαι Ουκρανη;; να γράφεις εννοώ, εχει και συνοχή ο λόγος σου όμως!
Το θέμα είναι τι προτιμά ο πελάτης κι όχι εσύ. Γιατί αυτός πληρώνει. Ξαναρωτώ λοιπόν χρεώνεις το ταξί έξτρα ή είναι μέσα στην τιμή;;Παντού πηγαίνω.
Αν και προτιμώ Λακόμπα ή Gls Μοσχάτο.
παντως οταν αναφερθηκε κατι τετοιο στη φιλη της τη Βενετια,εξαφανιστηκε απο τοτε. περιεργα πραματα.Ρε παιδια δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι δεν τα γραφει η ιδια
ε,μπορει να μην της αρεσε της κοπελας,μπορει να τελειωσε γρηγορα και να μη θελει ξανα!Κι αν δεν θέλει τι θα κάνεις;;
Το γράφω στο προφίλ και στην υπογραφή μου.Το θέμα είναι τι προτιμά ο πελάτης κι όχι εσύ. Γιατί αυτός πληρώνει. Ξαναρωτώ λοιπόν χρεώνεις το ταξί έξτρα ή είναι μέσα στην τιμή;;
Θα γυρίσει σύντομαπαντως οταν αναφερθηκε κατι τετοιο στη φιλη της τη Βενετια,εξαφανιστηκε απο τοτε. περιεργα πραματα.
...κουκλα στην υπογραφη σου κ στο προφιλ γραφεις οτι το ταξι εκτος απο τα δυο ξενοδοχεια στο Μοσχατο ειναι εξτρα. Δλδ χρεωνεις +20 ταξι ας πουμε για κεντρο (Ομονοια, Συνταγμα, Μοναστηρακι κτλ)???Το γράφω στο προφίλ και στην υπογραφή μου.
Ναι.....κουκλα στην υπογραφη σου κ στο προφιλ γραφεις οτι το ταξι εκτος απο τα δυο ξενοδοχεια στο Μοσχατο ειναι εξτρα. Δλδ χρεωνεις +20 ταξι ας πουμε για κεντρο (Ομονοια, Συνταγμα, Μοναστηρακι κτλ)???
Εγώ θα σου πρότεινα να δουλεύεις μόνο στο τετράγωνο που μένεις να μην αποκρύνεσαι και χαλάς φαιά ουσία.Το γράφω στο προφίλ και στην υπογραφή μου.
Εγώ θα σου πρότεινα να δουλεύεις μόνο στο τετράγωνο που μένεις να μην αποκρύνεσαι και χαλάς φαιά ουσία.
Μάλλον ψάχνεις για μαλάκες.Οταν αποκτήσεις επαγγελματισμό τα ξαναλέμε..
Αν πάρω δικό μου αυτοκίνητο θα το αλλάξω.Όπως τα λένε οι μύστες αυτά με το ταξί δεν παίζει εντός κέντρου Αθήνας....οκ να σε φωνάξει ο άλλος στη Βάρκιζα η στην Βαρυμπόμπη ίσως ...
Αλλά εδώ γύρω γύρω .... πρέπει να αναθεωρήσει
Χαχα, είσαι πολύ γλυκιά κουκλάκι μου, θα μάθεις άμα θέλεις σίγουρα. Φιλιά, καλημέρα και καλές δουλειές να έχεις.Μαθαίνω Ελληνικά. Χρησιμοποιώ και το translate. Εδώ δεν γράφω πολλά μηνύματα και προσέχω πολύ γιατί θέλω να τα κάνω όλα καλά .
Θέμα υγιεινής με εμένα ?Δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνει ο καθένας για τις τιμές της κοπέλας αν χρεώνει ταξί κτλ. Ο καθένας καθορίζει την τιμή που γουστάρει. Αν δε θες πας άλλου. Το θέμα είναι αν υπάρχει θέμα υγιεινής γιατί κάτι τέτοιο προαναφέρθηκε και θα πρέπει να ξεδιαλυθεί ώστε να την επιλέξουμε!
@El Rey !!100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.
Ζήσε Μάη να φας τριφύλι..
Χρεώνεις ταξί έξτρα;
Μήλο, μπρόκολο και παντζάρια για καλύτερη μνήμη γλυκέ μουΤο θέμα είναι τι προτιμά ο πελάτης κι όχι εσύ. Γιατί αυτός πληρώνει. Ξαναρωτώ λοιπόν χρεώνεις το ταξί έξτρα ή είναι μέσα στην τιμή;;