professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.127
- Πόντοι
- 11.096
Τίποτα δέν μένει κρυφό στο bou. comεχει περασει dream κροκεων alien girls
μην τα γραφεις μισα
μεταμιλφ με τελειο κορμι αλλα με 0 στηθος κι αυτο καπως
Τίποτα δέν μένει κρυφό στο bou. comεχει περασει dream κροκεων alien girls
μην τα γραφεις μισα
μεταμιλφ με τελειο κορμι αλλα με 0 στηθος κι αυτο καπως
Ετσι πρεπει (να μην μενει τιποτα κρυφο δηλαδη) διοτι πρεπει να ενημερωνομαστε οσοι θελουμε και ενδιαφερομαστε να συναντησουμε καποια..Τίποτα δέν μένει κρυφό στο bou. com
Να πω αυτο που θελει να πει κατα βαθος το καθε μελος που διαμαρτυρεται για τις τιμες :Το καλυτερο θα ηταν τσαμπα και απειρες εκτονωσεις γις απεριοριστο χρονο... εε καλα δεν τα λεω?Το καλύτερο απ'όλα θα ήταν:
50 ευρώ το 2ωρο με φουλ πρόγραμμα και απεριόριστες εκτονώσεις....!!!!
ΥΓ: Και το τηλέφωνο να το έδινε μόνο στα επίτιμα μέλη του bou!
Βασίλισσα θα την είχαμε!
Εγω προσωπικα εγραψα με αφορμη ενα σχολιο που ειδα που ελεγα οτι τα 100 δεν ειναι value for money ... Το οποιο το εχω δει γενικα για τις τιμες σε διαφορα νηματα... Τα 150 ειναι πολλα , τα 100 δεν ειναι value for money, κατω απο 100 δεν ειναι και παλι καλη κοστολογηση... Τελικα τι ειναι value for money.. ποσο πρεπει να κοστολογηθει ενα call girl? Ξερω οτι η αλαντηση ειναι τσαμπαΡε μαγκεσ εγραψε ενασ τυπακοσ κατι για την τιμη ωραια ωραια τωρα γιατι το ξεχειλωσατε γιατι το τοσο δα μικρουλι το κανατε να σαν την πουτσα του γαιδαρου με το συμπαθειο Το γαμησατε και ψοφησε ειπαμε
Στειλε πμ φιλε.....Ναι οκ, και η @Venetia και η @Αφροδίτη 38 ειχαν mail στις αγγελιες τους αλλα οταν ζητησα σε π.μ. να μου δωσουν το τηλεφωνο τους μου το εδωσαν
Για αυτο ρωταω αν η Βικυ δινει τηλεφωνκ η οχι.. Γνωριζει κανεις? Μιλησε κανεις μαζι της?
Αν τον εχεις μικρο κατι μπορει να γινει.Αναλογα με το μεγεθος.......Θέλω κώλο!
Ειπαμε αναλογα με το μεγεθος αιολε...παχυμετρο μαζι.Όλοι μας!!!!
Κοιτα αν θελεις το τηλεφωνο της Βενετιας η της Αφροδιτης δεν θα στο δωσω, αν αυτος ειναι ο λογος που θες να στειλω π.μ. Ζητα το απο τις ιδιεςΣτειλε πμ φιλε.....
Καλά έτσι λένε και τον δινουνΕιπαμε αναλογα με το μεγεθος αιολε...παχυμετρο μαζι.
Ηλεκτρονικο και εσυ για ακριβεια..
Λαθος καταλαβες η λαθος συνταξη απο μενα....Κοιτα αν θελεις το τηλεφωνο της Βενετιας η της Αφροδιτης δεν θα στο δωσω, αν αυτος ειναι ο λογος που θες να στειλω π.μ. Ζητα το απο τις ιδιες
Και εγω ειμαι οκ, το εδωσε, αλλα δεν θα το δωσω δημοσια, οποιος θελει ας το ζητησει απο την ιδια, οπως περιμενα και εγω να απαντησει ας περιμενουν και οι αλλοιΛαθος καταλαβες η λαθος συνταξη απο μενα....
Νομιζα οτι ηθελες εσυ το τηλ της και σου εγραψα να της στειλεις πμ.θα σε εξυπηρετηση
Εγω ειμαι οκ.
Αυτο εγραψα
Οι κανονες πρεπει να τηρουνται απο ολους.Και εγω ειμαι οκ, το εδωσε, αλλα δεν θα το δωσω δημοσια, οποιος θελει ας το ζητησει απο την ιδια, οπως περιμενα και εγω να απαντησει ας περιμενουν και οι αλλοι
Ανοιχτο βιβλιο εισαι μωρε αδερφακι μουΓιά να κάνουμε λοιπόν ένα refresh memory για τη Βίκυ.
Δούλευε με το όνομα Μαρίνα στο Φραντζή 4(enjoy), το δεύτερο εξάμηνο του 2018 με τυπικές υπηρεσίες(service), μαζι με την Αννα, τη ξανθιά ψιλή ουκρανή μουνάρα. Μετά βέβαια πήγε σε διάφορα γραφεία(glamour) κλπ.
λαθοςΓιά να κάνουμε λοιπόν ένα refresh memory για τη Βίκυ.
Δούλευε με το όνομα Μαρίνα στο Φραντζή 4(enjoy), το δεύτερο εξάμηνο του 2018 με τυπικές υπηρεσίες(service), μαζι με την Αννα, τη ξανθιά ψιλή ουκρανή μουνάρα. Μετά βέβαια πήγε σε διάφορα γραφεία(glamour) κλπ.
Γιά να κάνουμε λοιπόν ένα refresh memory για τη Βίκυ.
Γενικα αξιζε η οχι?λαθος
πρωτα πηγε ντριμ απο γραφεια νομιζω το 17
δεν θυμαμαι το ονομα που ειχε τοτε
γκλαμουρ πηγε μετα το πρωτο λοκ νταουν
Μην το σκεφτεσαι προχωρα τι φοβασαι ; δεν πειραζει πριν κατι ημερες εκανα και εγω την μαλακια μεσα στο παιχνιδι ειναι.Ποσες φορες εχουμε φαει την φολα ουου.Ελα τρεξε τρεξε Γιωργακη γινε κασκαντερ Γιωργακη δεν δαγκωνει δωσε και εσυ κατιΓενικα αξιζε η οχι?
Μου λες με εμεσο τροπο οτι ειναι φολα?Μην το σκεφτεσαι προχωρα τι φοβασαι ; δεν πειραζει πριν κατι ημερες εκανα και εγω την μαλακια μεσα στο παιχνιδι ειναι.Ποσες φορες εχουμε φαει την φολα ουου.Ελα τρεξε τρεξε Γιωργακη γινε κασκαντερ Γιωργακη δεν δαγκωνει δωσε και εσυ κατι