aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Ποια θα πάρουμε είμαι αναποφάσιστος...ωραία το ξανθό μαλλίΩραία φωτογραφία!!!
Ποια θα πάρουμε είμαι αναποφάσιστος...ωραία το ξανθό μαλλίΩραία φωτογραφία!!!
Ναι ρε γαμωτο , και κωλαρακι μουρλια... πρέπει πάντως να γίνει μια αρχή.Ποια θα πάρουμε είμαι αναποφάσιστος...ωραία το ξανθό μαλλί
Γιατι σου φαινεται περιεργο ολα γινονταιΚαλημέρα περιμένουμε πληροφορίες...να ξέρουμε
Η να δούλευαν παλιά μαζί?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θες εδώ ..και αυτή ? Θα την ξεχειλωσης και αυτή ?
Εγώ που τον έχω πολύ πολύ μικρό μπαίνω τζάμπα στο κωλαράκι?100€ η 1 ώρα
Ελεύθερο στοματικό , τελειωτικό στόμα και +30€ κωλαράκι (ανάλογα το μέγεθος ) .
Θα τα γράψω καλύτερα από αύριο
Έμαθα ....με την Βενετία δούλευαν παλιά μαζί ....η Αφροδίτη δεν την ξέρειΓιατι σου φαινεται περιεργο ολα γινονται
Τι εμαθεσ δεν καταλαβαινω ;;Έμαθα ....με την Βενετία δούλευαν παλιά μαζί ....η Αφροδίτη δεν την ξέρει
Αυτο θελουμε πολλα κοριτσιαμεγαλωνει η παρεα του bou με ομορφες παρουσιες !!!
Ότι η κορασίδα και η Βενετία δούλευαν ποιο παλιά μαζί ....που δεν ξέρω αυτόΤι εμαθεσ δεν καταλαβαινω ;;
υποθετικα το γραφω τυπε μου μπορει να ηταν μαζιΌτι η κορασίδα και η Βενετία δούλευαν ποιο παλιά μαζί ....που δεν ξέρω αυτό
Τότε ξεκινάμε με Αφροδίτη που της τοχουμε τάξειΤότε κανένας μύστης δεν θα πάρει το κολαρακι της....ο μέσος όρος είναι 20εκ και 5εκ πάχος .... κριμμα κριμμα....
Η Αφροδίτη είναι φαντασίωση στην καλύτερη ηλικία για σεξ...Τότε ξεκινάμε με Αφροδίτη που της τοχουμε τάξει
Πωσ τα μυριζομαι ο πουστησ χαχαχχχχαχαχαχα ειμαι λαγωνικοΓνωρίζονται από παλιά αυτό έμαθα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Αφροδίτη είναι φαντασίωση στην καλύτερη ηλικία για σεξ...
Είσαι ωραίος!!!!!Πωσ τα μυριζομαι ο πουστησ χαχαχχχχαχαχαχα ειμαι λαγωνικο
Η πλακα ειναι οτι τα ξερω .Μιλαει εμπειρια χρονων. Παραδειγμα οτι η αλλη θα ειναι φολα κανει μπαμ απο χιλιομετρα παω και κανω την μαλακια δεσ στο νημα το μαπα πωσ την πατησα σαν τον αγραμματοΕίσαι ωραίος!!!!!
Γεια σου, ειμαι ο RoughFucker απο το Ελλαντα....Γεια σας . Είμαι η Βίκυ από Ουκρανία !!!
Viki Ukraine - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Όλοι την έχουμε πάθει ....μια φορά θυμάμαι ειθελα από γραφείο Ελληνίδα αδύνατη μικρό στήθος μοντελε σώμα ....κατάλαβες τι μου έστειλαν χαχαχαΗ πλακα ειναι οτι τα ξερω Παραδειιγμα οτι η αλλη θα ειναι φολα κανει μπαμ απο χιλιομετρα παω και κανω την μαλακια δεσ στο νημα το μαπα πωσ την πατησα σαν τον αγραμματο
Με αφορμη το σχολιο σου θελω να πω κατι το οποιο το εχω παρατηρησει σχεδον σε ολα τα νηματα τον ανεξαρτητων call girlΓια ανεξάρτητο μιλφ
τα 130€/ώρα
έστω και με φουλ πρόγραμμα δεν το λες και
value for money....!!!!
Ισχύει αυτό που λες. Και στην τελική 130 με anal μέσα αν αξίζει σαν παρουσία και ιδρώνει την φανέλα, σίγουρα δεν τα λες πολλά.Με αφορμη το σχολιο σου θελω να πω κατι το οποιο το εχω παρατηρησει σχεδον σε ολα τα νηματα τον ανεξαρτητων call girl
Μπαινει μια καινουργια κοπελα και λεει οτι η τιμη για μια ωρα ειναι π.χ. 150 και πολλοι λενε οτι ειναι εξωφρενικη η τιμη..
Μπαινει καποια αλλη και λεει οτι η τιμη π.χ. ειναι 100, παλι λενε καποιοι οτι τα 100 η ειναι πολλα ..
Προσωπικα δεν διαμαρτυρομαι για τις τιμες διοτι ξερω οτι και να κανω σαν αγαμητη γκομενα (οπως κανουν καποιοι) το call girl απλα δεν θα κατεβασει την τιμη, απλα η θα τα δωσω η δεν θα τα δωσω...και αντιστοιχα αν αποφασισω να συναντησω το call girl στο τελος η θα πω οτι επιασαν τοπο (αν περασω καλα) η θα νευριασω που πεταξα ενα ποσο στον κουβα (αν δεν περασω καλα)
Αλλα εσας που διαρκως διαμαρτυρεστε οσο και να κοστολογειτε καποια δεν μπορει να σας πιασει κανεις απο πουθενα
Τελος παντων, αυτα υπαρχουν σε ολα τα νηματα ολων των ανεξαρτητων call girl απλα εκανα αυτο το σχολιο διοτι εχει πλακα
Υ.Γ. δεν εχω ιδεα αν αξιζει η Βικυ η οχι καθως δεν την εχω συναντησει (ακομα τουλαχιστον) απλα αυτο το σχολιο που εκανα ηταν οπως ειπα γενικα απο το τι εχω παρατηρησει