Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
....εχει ενα mail επικοινωνιας την αγγελια. Υποθετω το κοιταει κ απανταει!Καλα τε λετε παιδια αλλα το θεμα ειναι πολυ απλο.. Πως επικοινωνουμε μαζι της?
Ρωταω και την ιδια την Βικυ και οποιον επικοινωνησε μαζι της
Ναι οκ, και η @Venetia και η @Αφροδίτη 38 ειχαν mail στις αγγελιες τους αλλα οταν ζητησα σε π.μ. να μου δωσουν το τηλεφωνο τους μου το εδωσαν....εχει ενα mail επικοινωνιας την αγγελια. Υποθετω το κοιταει κ απανταει!
...η Αφροδιτη εχει φτιαξει το καλυτερο promotion profil!Εντάξει έχει ένα μέιλ...θα μάθει και αυτή και θα βάλει στην υπογραφή της τηλέφωνο βαιμπερ και τιμή ....θα της πει η Αφροδίτη και η Βενετία...αλλιώς ....θα γίνει το νήμα σαν της Ιωάννας...όλοι θα ζητάνε τηλέφωνο χαχαχα
μην χαλας την συνταγη...Το μέιλ δεν προχωρά... τηλέφωνο θέλουν όλοι
...αν ζηταει nickname τοτε ναι, αλλα οπως το κοβω νεουδι ειναι κ δν το εβαλε ακομα για μην την ζαλισουν. Εν καιρο θα το βαλει υποθετω!μην χαλας την συνταγη...
οι οδηγιες ειναι σαφεστατες ...
Όλοι μας!!!!Θέλω κώλο!
η κυρια πηγη αντλησης πελατων ειναι το site ......αν ζηταει nickname τοτε ναι, αλλα οπως το κοβω νεουδι ειναι κ δν το εβαλε ακομα για μην την ζαλισουν. Εν καιρο θα το βαλει υποθετω!
ζουζουνα σε ποιο κολεγιο ησουν πριν ερθεις εδω...?Γεια σας . Είμαι η Βίκυ από Ουκρανία !!!
Viki Ukraine - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Μα δονει,αφου!!!Θέλω κώλο!
εχει περασει dream κροκεων alien girlsη Βικάρα έχει περάσει από μασαζ Σ108, στούντιο Α64 και γκλαμουρ! έχει και φούλ πρόγραμμα για τους μερακλήδες!
Μιλφάρα με κορμί Αλφάδι με Άλφα κεφαλαίο!
Θέλω κώλο!
Ένα δίκιο ο Βλάσσης το 'χει τώρα.Μα δονει,αφου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δινει αφου
Καθίστε να το σιγουρέψουμε, γιατί κι άλλες έδιναν με τα λόγια. Στα έργα είναι το πρόβλημα.Ένα δίκιο ο Βλάσσης το 'χει τώρα.
ενα δικιο το χει ο Αγιος τωρα, φιλε ΖεμπουΚαθίστε να το σιγουρέψουμε, γιατί κι άλλες έδιναν με τα λόγια. Στα έργα είναι το πρόβλημα.
Έχω τύχει νταρντανομούνα από γνωστό γραφείο να μου στήσει την κωλάρα της στα 4,η κωλοτρυπίδα είχε γίνει φ16 και αυτή μου έλεγε ότι ήταν παρθένα απο κώλο...ενα δικιο το χει ο Αγιος τωρα, φιλε Ζεμπου
εκεινη τη μερα εννοουσε μανΈχω τύχει νταρντανομούνα από γνωστό γραφείο να μου στήσει την κωλάρα της στα 4,η κωλοτρυπίδα είχε γίνει φ16 και αυτή μου έλεγε ότι ήταν παρθένα απο κώλο...
Μπα ούτε εκείνη τη μέρα την έκοβα για παρθένα....εκεινη τη μερα εννοουσε μαν