Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι ρε τύπε καλά σου λέει, τι να καταλάβει έτσι όπως τα λες, εδώ οι μισοί Ελληνες δεν θα πάρουν χαμπάρι...βλεπω ειστε αμετακινητη, ορθως μεν
αληθως δε εν ειδη συνειρμου εαν δυνασθαι να συνδυαστειτε ερωτικα με την Ελενα που εχει κωλαρακι στο μενου, εκεινη τιμαται 80+20, αρα συνολο 2ωρων 210 για εσας και 180 για εκεινη 390
το θεμα ειναι ο χωρος της συνευρεσεως καθοτι πρεπει να βρεθειτε μαζι για να ερθει ο κασκαντερ ιερωμενος
Μια χαρά . Τα βγάζει και το translate !απλα ειναι τωρα πιστευω ή να παρουμε το μπαμπινιωτη?
Χα χα χα ......ωραιοςςςςςΗ φωτο με το πληντυριο μου αρεσει, αυτες τις καλτσες τις ειχε και μια γκομενα που εχω αλλα εφυγε το φιογκακι
Θελουμε φωτο με τις καλτσες στο πληντυριο να κανεις οτι βαζεις ρουχα μεσα γυμνη
Θα προσπαθήσω αλλά με άλλο πλυντήριο. Που να το βρω αυτό τώρα. Ήταν από φωτογραφίσειΧα χα χα ......ωραιοςςςςς
Δεν το ειχα σκεφτει.....
Θα ειναι σουπερ φωτο...!!!!
Γιατί?Καλημέρα !!! Το δίωρο είναι 180€ , + 30€ κωλαράκι. !!
Τόσα είναι από την αρχή !!Γιατί?
Δεν μας πειραζει το πληντυριο....Θα προσπαθήσω αλλά με άλλο πλυντήριο. Που να το βρω αυτό τώρα. Ήταν από φωτογραφίσει
Οκ . Εγινε !!!Δεν μας πειραζει το πληντυριο....
Και χωρις πληντυριο οκ ειναι αρκει να σκυβεις και να κανεις πως κανεις κατι....
Το σκυψιμο ειναι η ουσια....
Σουπερ...!!!! Αναμενουμε...Οκ . Εγινε !!!
Βικυ μου μωρο μου , να ξερεις το πλυντηριο το εχουμε χορτασει το κωλαρακι σου ομως οχι ,κινητο εχεις βγαλε καινουριες φωτογραφιες να μας ξεσηκωσεις παιξε σωστα το φορουμ να παρει φωτια . προχωρα εγω θα στα μαθω ? Εσυ γραφεις οτι εχεις τον τελειο κωλο. Στησου καλα και τραβα φωτογραφια!! φιλακια μωρο μου!
Παντού έρχομαι. !!Κρίμα που είναι μόνο για τα νότια....
Καλημέρα….