Viki Ukraine
Call-Girl
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.004
Καύλα η φωτογραφία σου αυτήΚαλησπέρα μωρά μου. Είμαι η Βίκυ από Ουκρανία με τέλειο κώλο, στητό στήθος και σφιχτό κορμί.
Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει
Ελεύθερο στοματικό , όλες τις στάσεις και τελειωτικό στο στόμα. Αν θέλετε κάνω και κωλαράκι στα +30€ ανάλογα το μέγεθος!
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.
180€ 2 ώρες : taxi free εκτός μεγάλων αποστάσεων.
Πολλά φιλιά
Ναι αμέ!!
Καλημέρα
Viber 6992944878
2 ωρες με κωλαρακι στα 200 πιστευω ειναι fair deal, συμφωνειτε εν Χριστω αδερφη Βικυ?Καλησπέρα μωρά μου. Είμαι η Βίκυ από Ουκρανία με τέλειο κώλο, στητό στήθος και σφιχτό κορμί.
Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει
Ελεύθερο στοματικό , όλες τις στάσεις και τελειωτικό στο στόμα. Αν θέλετε κάνω και κωλαράκι στα +30€ ανάλογα το μέγεθος!
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.
180€ 2 ώρες : taxi free εκτός μεγάλων αποστάσεων.
Πολλά φιλιά
Καλημέρα !!! Το δίωρο είναι 180€ , + 30€ κωλαράκι. !!2 ωρες με κωλαρακι στα 200 πιστευω ειναι fair deal, συμφωνειτε εν Χριστω αδερφη Βικυ?
ευλογημενη να ειστε , ξερω οτι δε θα πειτε οχι, φαινεσθε καλη χριστιανη απο τη βασανισμενη φιλικη μας χωρα
Ειρηνη ημιν, ευλογησον
βλεπω ειστε αμετακινητη, ορθως μενΚαλημέρα !!! Το δίωρο είναι 180€ , + 30€ κωλαράκι. !!
Δεν καταλαβαίνωβλεπω ειστε αμετακινητη, ορθως μεν
αληθως δε εν ειδη συνειρμου εαν δυνασθαι να συνδυαστειτε ερωτικα με την Ελενα που εχει κωλαρακι στο μενου, εκεινη τιμαται 80+20, αρα συνολο 2ωρων 210 για εσας και 180 για εκεινη 390
το θεμα ειναι ο χωρος της συνευρεσεως καθοτι πρεπει να βρεθειτε μαζι για να ερθει ο κασκαντερ ιερωμενος
αν κανετε παρτουζα διδυμο με την Ελενα, αν συμφωνησει βεβαια και εκεινη να ερθει σπιτι μου, αλλιως μονοι μαςΔεν καταλαβαίνω
Καλημέρα !! Διαθέσιμη σήμερα 10:00 με 22:00.
Δεν την ξέρω. Όχι .αν κανετε παρτουζα διδυμο με την Ελενα, αν συμφωνησει βεβαια και εκεινη να ερθει σπιτι μου, αλλιως μονοι μας
Λαδακι ναι. Ωραίολαδωμένος κώλος. Δέχεσαι τέτοιο λάδωμα σε συνάντηση για καύλωσα άσχημα με την φώτο
Μη της βαζεις δυσκολα....βλεπω ειστε αμετακινητη, ορθως μεν
αληθως δε εν ειδη συνειρμου εαν δυνασθαι να συνδυαστειτε ερωτικα με την Ελενα που εχει κωλαρακι στο μενου, εκεινη τιμαται 80+20, αρα συνολο 2ωρων 210 για εσας και 180 για εκεινη 390
το θεμα ειναι ο χωρος της συνευρεσεως καθοτι πρεπει να βρεθειτε μαζι για να ερθει ο κασκαντερ ιερωμενος
Ε ναιι !!!Μη της βαζεις δυσκολα....
Χα χα χα.....κλαιω....
Μας έχεις αναστατώσειΛαδακι ναι. Ωραίο