Viki Ukraine
Call-Girl
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.004
Θα φύγω Δευτέρα και έρχομαι σε 1 βδομάδαΠότε επιστρέφεις;
Θα φύγω Δευτέρα και έρχομαι σε 1 βδομάδαΠότε επιστρέφεις;
Και εμεις που δεν εχουμε Viber πως θα σε βρουμε?Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ 1 ώρα
180€ 2 ώρες
+30€ το κωλαράκι μου.
Στείλε μου εδώ και κάτι θα κάνουμεΚαι εμεις που δεν εχουμε Viber πως θα σε βρουμε?
100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.
Άδεια είναι η Αθήνα μωρό μου.100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.
Ζήσε Μάη να φας τριφύλι..
Έχεις καμιά από αυτές που λέμε ερασιτεχνική φώτο να σε καταλάβουμε καλύτερα;; σκέφτομαι να σε δω αλλά θα ήθελα και καμιά πιο αποκαλυπτική φωτογραφια σου
Εγώ θα πω κάτι εσύ κάνε ότι θες ....κόψε αυτά τα περίεργα με τα ταξί κτλ....δεν πως το πάει το πράγμα η φίλη σου η Βενετία.... χτυπά άσχημα το ταξί....και όσες πάνε σε συγκεκριμένα χοτελ και αυτό δεν ακούγεται καλαΆδεια είναι η Αθήνα μωρό μου.
Δεν έχει κίνηση.
Αν είχα αμάξι θα ερχόμουν παντού χωρίς χρέωση
Έχεις καμιά από αυτές που λέμε ερασιτεχνική φώτο να σε καταλάβουμε καλύτερα;; σκέφτομαι να σε δω αλλά θα ήθελα και καμιά πιο αποκαλυπτική φωτογραφια σου
Θα το σκεφτώ. ! Λίγοι πάντως έχουν πρόβλημα γιατί είναι κεντρικά hotel περιπου.Εγώ θα πω κάτι εσύ κάνε ότι θες ....κόψε αυτά τα περίεργα με τα ταξί κτλ....δεν πως το πάει το πράγμα η φίλη σου η Βενετία.... χτυπά άσχημα το ταξί....και όσες πάνε σε συγκεκριμένα χοτελ και αυτό δεν ακούγεται καλα
Εσύ ξέρεις καλύτερα εγώ απλός μια άποψη ...γνώμη είπα ...Θα το σκεφτώ. ! Λίγοι πάντως έχουν πρόβλημα γιατί είναι κεντρικά hotel περιπου.
Μένω κοντά γι'αυτό πάω. Δεν έχω συμφωνία.
Εννοείτε!Εσύ ξέρεις καλύτερα εγώ απλός μια άποψη ...γνώμη είπα ...
Δάγκωσε τοΏ νά σού γαμήσω.... τόσο κοντά πού τό εφερες μούρχεται νά τό δαγκώσω.....
διαφωνω καθετα οριζοντια και διαγωνιαη Βικάρα έχει περάσει από μασαζ Σ108, στούντιο Α64 και γκλαμουρ! έχει και φούλ πρόγραμμα για τους μερακλήδες!
Μιλφάρα με κορμί Αλφάδι με Άλφα κεφαλαίο!
γιατί ρε τρολ... ψέμματα λέω?διαφωνω καθετα οριζοντια και διαγωνια