Viki Ukraine
Call-Girl
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.004
Δεν το κάνω αυτό !!Έγλυψε κώλο;
Δεν το κάνω αυτό !!Έγλυψε κώλο;
Ωραία φωτογραφία αυτήΣτείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ 1 ώρα
180€ 2 ώρες
+30€ το κωλαράκι μου
Σε σέβομαι γιατί βλέπω πως γράφεις συνετά πράγματα και συμφωνούμε σε πολλά!!!...μπορει τα φροντιστηρια αυτα τα χρονια να εκαναν εξπερ το κοριτσι! Δοκιμαστε θα ελεγα!
ΕυχαριστώΩραία φωτογραφία αυτή
...αρχοντα χαιρομαι που συμφωνουμε σε πολλα! Τωρα για την δοκιμη, αυτο το 100+++hotel κτλ, ειναι ενα σοβαρο θεμα για τους περισσοτερους κ το καταλαβαινω. Θα ελεγα οποιος θελει να δοκιμασει να παει στο minimum βασικο 100. Ελαχιστοποιει την χασουρα σε περιπτωση φολαςΣε σέβομαι γιατί βλέπω πως γράφεις συνετά πράγματα και συμφωνούμε σε πολλά!!!
Απλά οι δοκιμές με 100 +30 +25 hotel είναι απαγορευτικές πλέον για το μέσο μέλος του bou, ειδικά αν υπάρχουν κακές κριτικές έστω και παλιές!!!
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ 1 ώρα
180€ 2 ώρες
+30€ το κωλαράκι μου
Είπαμε από κωλο, σκιζεις, δείξε μας και λίγο βυζι να δουμε τι θα πιπιλισουμε!!!
Δινει αλλα πρωτα θα περασεις απο μετρηση με ηλεκτρονικο παχυμετρο.Εγώ δεν έχω καταλάβει αν δίνει κωλο ανεξάρτητου μεγέθους ή είναι της κλασσικής σχολής "α όχι αυτό είναι μεγάλο"
Καλημέρα !!! Σε ευχαριστώ πολύ !!!Ω νά σού γαμήσω...... Ολοστρόγγυλο ρέ φίλε..... ΠΑΝΣΈΛΗΝΟΣ.....
Δίνω βρε παιδιά σχεδόν σε όλους !!! Δεν έχει κανένας παράπονο !!!!Δινει αλλα πρωτα θα περασεις απο μετρηση με ηλεκτρονικο παχυμετρο.
Αν περασεις θα παρεις διαφορετικα θα κοπεις
Ναι αλλά το σχεδόν αφήνει υπονοούμενα ότι σε κάποιους δεν...Δίνω βρε παιδιά σχεδόν σε όλους !!! Δεν έχει κανένας παράπονο !!!!
Αν δεν μπορώ τι να κάνω.Ναι αλλά το σχεδόν αφήνει υπονοούμενα ότι σε κάποιους δεν...
Για γίνε πιο σαφής
Εντάξει μέσα είμαστε !!Αν δεν μπορώ τι να κάνω.
Γι αυτό λέω ανάλογα το μέγεθος.
Μέχρι 18- 19 μπαινει πιστεύω
Οκ 18 -19 σήμερα ...σε λίγες γο καιρό με προπόνηση θα φτάσει και ποιο βαθιά ...γιατί όλοι οι μύστες έχουν μέσο όρο πάνω από 20εκΑν δεν μπορώ τι να κάνω.
...ας μπουνε οι 18-19 και ας μεινουν απ'εξω οι υπολοιποιΑν δεν μπορώ τι να κάνω.
Νομίζω μωρο μου οτι πρέπει να ανεβάσεις καμία καινούργια φωτογραφια σου ..Καλησπέρα μωρά μου. Είμαι η Βίκυ από Ουκρανία με τέλειο κώλο, στητό στήθος και σφιχτό κορμί.
Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει
Ελεύθερο στοματικό , όλες τις στάσεις και τελειωτικό στο στόμα. Αν θέλετε κάνω και κωλαράκι στα +30€ ανάλογα το μέγεθος!
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.
180€ 2 ώρες : taxi free εκτός μεγάλων αποστάσεων.
Πολλά φιλιά