Viki Ukraine
Call-Girl
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.004
Σε λίγες μέρες επιστρέφω Αθήνα
Με το καυλο ειναι η σωστη εκφραση συναδελφε.....!!!!!!με το καλό σε περιμένουμε
Λιγο απ' ολα να ειμαστε μεσα.
με το καλό σε περιμένουμε
Ήρθα ήρθα !Με το καυλο ειναι η σωστη εκφραση συναδελφε.....!!!!!!
ρε συ Βενετία (λέμε τώρα), δεν νομίζεις ότι φτάνει η κοροϊδία?Den ksero na grafo Ellhnika.
Prepei na mpainw sto translate sinexeia.
Wraia tha itan na eixe hxitiko san to viber
Φ16 μικρό...μήπως Φ25, Φ32 ????Έχω τύχει νταρντανομούνα από γνωστό γραφείο να μου στήσει την κωλάρα της στα 4,η κωλοτρυπίδα είχε γίνει φ16 και αυτή μου έλεγε ότι ήταν παρθένα απο κώλο...
εσύ το πήγες σε χαλκοσωλήνα...εγώ σε πλαστική!!ε με Φ16 ναι παρθένα ήταν... να λεγες Φ28 και πάνω το συζητάμε...
Καλημέρα!!!
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ 1 ώρα
180€ 2 ώρες
+30€ το κωλαράκι μου.
Δεν λιώνει τόσο εύκολα. Ίσως σήμερα που έχει 40 βαθμούς να γίνει κάτιΏ ρέ μάνα μού!!!!! Τί κωλαράκι είναι αυτό κοπέλα μου? Θέλω να τό γ@μήσω και νά τό γλύψω μεχρι νά λιώσει.....
Καλημέρα.Ωραια φωτό...Ρίξε και καμιά ακόμηΚαλημέρα!!!
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ 1 ώρα
180€ 2 ώρες
+30€ το κωλαράκι μου.
Καλημέρα!!!
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ 1 ώρα
180€ 2 ώρες
+30€ το κωλαράκι μου.
Θαύμα ! Θαύμα !Καλημέρα!!!
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ 1 ώρα
180€ 2 ώρες
+30€ το κωλαράκι μου.
Δε φταίει το κορίτσι φίλε!!! Θυμάσαι πέσιμο που έφαγα στο νήμα της όταν επεσήμανα το ίδιο πράγμα;;; Άσε δώσε τόπο στην οργή!!!ρε συ Βενετία (λέμε τώρα), δεν νομίζεις ότι φτάνει η κοροϊδία?
'Η ξέρεις μια χαρα ελληνικά ή γραφει άλλος για σένα (που είναι κ το πιο πιθανόν)!!
Αν δεν ήξερες hellinikos...πως ξέρεις ότι το συνέχεια γραφεται με "ει" ας πούμε ή τα ελληνικά με 2 "λ" ????
αν δεν ήξερες ελληνικά θα έγραφες....
"den xero elinika
prepi na beno sto translate sinexia.
Orea tha itan na ixe ihitiko san to viber"
Θαύμα ! Θαύμα !
Η στριγγαρα εξαφανίστηκε !!
Εγώ ξέρω ότι μιλάει πάρα πολύ καλά ελληνικά. Καλύτερα από μένα . Αλλά γράφει με λάθη γιατί δεν χρησιμοποιεί translate όπως εγώΔε φταίει το κορίτσι φίλε!!! Θυμάσαι πέσιμο που έφαγα στο νήμα της όταν επεσήμανα το ίδιο πράγμα;;; Άσε δώσε τόπο στην οργή!!!