Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 32.160
- Πόντοι
- 11.146
Μερικές φορές. Προτιμώ σασλικ
......yeppppppp!!!!!!!
(και με μια πικαντικη σαλτσα που κυκλοφορουσε με βαση το καρρυ)
Τελευταία τροποποίηση:
Μερικές φορές. Προτιμώ σασλικ
Δεν μπορώ να βρω τέτοιο στην Αθήνα .
......yeppppppp!!!!!!!
Πάντως κάθε μέρα κάνω ραντεβού με κώλο . Δεν ζητάνε όλοι . Μόνο με έναν δεν μπορούσα 10 μέρες που είμαι εδώεδω μικροτσουτσουνο μην ψαχνεις δεν υπαρχει...οποιος την εχει κατω 20 cm τον ριχνουμε στο κλουβι με τις τρελες
Αφου σας ειπα ρε συναδελφοι εγω τον εχω μικρο....οποτεεδω μικροτσουτσουνο μην ψαχνεις δεν υπαρχει...οποιος την εχει κατω 20 cm τον ριχνουμε στο κλουβι με τις τρελες
Υπαρχει πλεον η σαλτσα αυτη.
......yeppppppp!!!!!!!
Ωχ.......τον βλεπω να γινεται χωνι.....Πάντως κάθε μέρα κάνω ραντεβού με κώλο . Δεν ζητάνε όλοι . Μόνο με έναν δεν μπορούσα 10 μέρες που είμαι εδώ
Αν τον εχεις μικρο....!!!!!κοιτα να δεις μελος του bou και χωρις να θελει κωλο χαλαει την πιατσα... εγω παντως για εμενα θα πω εχει τυχει πολλες φορες να μην παρω στο 1ο ραντεβου στο δευτερο ομως ειναι σιγουρο οτι θα δοκιμασω...οποτε σε 10 ημερες που παταω ξανα τα πατρια εδαφοι σε βαζω στην λιστα οτι το εχεις στο προγραμα σου, τα υπολοιπα στο κρεβατι
Από μπροστά θα είναι καλύτερα πάντωςΩχ.......τον βλεπω να γινεται χωνι.....
Χα χα χα !!!!
Ασε δεν θελω γιατι εγω θα κολυμπαω γιατι τον εχω μικρο...
Δείξε και λίγο βυζι για εμάς τους βυζολαγνους!!!Πάντως κάθε μέρα κάνω ραντεβού με κώλο . Δεν ζητάνε όλοι . Μόνο με έναν δεν μπορούσα 10 μέρες που είμαι εδώ
Εγώ μωρό μου μόνο από μπροστάΑπό μπροστά θα είναι καλύτερα πάντως
Όρεξη να υπάρχει και καλά θα είναι...Από μπροστά θα είναι καλύτερα πάντως
Δηλαδη μόνο ένας στους 50 (5Χ10 ημερες)τον έχει μεγάλο!Πάντως κάθε μέρα κάνω ραντεβού με κώλο . Δεν ζητάνε όλοι . Μόνο με έναν δεν μπορούσα 10 μέρες που είμαι εδώ
Λουτράκι έρχεσαι για να σου στείλω τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ;;Καλημέρα. Κάποια στιγμή θα πάω και εγώ. Δεν ξέρω ακόμα !
Σήμερα για όποιον δεν πάει παραλία και θέλει να περάσουμε καλά είμαι διαθέσιμη !!
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber
6992944878 να κλείσουμε ραντεβού.
Ε ναι σιγουρα....ετσι οπως παει βλεπω το μουνι να ειναι πιο σφιχτο απο τον κωλο......ειδικα για μενα που τον εχω μικρο.....!!!!!Από μπροστά θα είναι καλύτερα πάντως
Γιατί και ποιος ήταν ?Πάντως κάθε μέρα κάνω ραντεβού με κώλο . Δεν ζητάνε όλοι . Μόνο με έναν δεν μπορούσα 10 μέρες που είμαι εδώ
με ζητησε κανενας?Γιατί και ποιος ήταν ?
Χαχαχα εσύ εισουν ....με ζητησε κανενας?
οχι. εγω ειδα κωλοκουβεντα και μπουκαραΧαχαχα εσύ εισουν ....
εισαι και μαρτυριαραΠάντως κάθε μέρα κάνω ραντεβού με κώλο . Δεν ζητάνε όλοι . Μόνο με έναν δεν μπορούσα 10 μέρες που είμαι εδώ
Για να το λες συνέχεια με κοροϊδεύεις και δεν τον έχεις!!Ε ναι σιγουρα....ετσι οπως παει βλεπω το μουνι να ειναι πιο σφιχτο απο τον κωλο......ειδικα για μενα που τον εχω μικρο.....!!!!!
Γιατί και ποιος ήταν ?
Δεν ξέρω. Δεν ζητάω στοιχεία, ονόμα και διάφορα.με ζητησε κανενας?