Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.515
- Πόντοι
- 3.656
Σπρίουελ Μαξουελ
Τα καλύτερα παιδιά
Σπρίουελ Μαξουελ
Ναι τρομερό μερος. Και κάπου κοντά ήταν και το εμπορικό μαγαζί που αγοράζαμε PC games.Συχναζε κανενας τυπος στα "μαρμαρα" της Τζωρτζ, κοντά στα Εξαρχεια;
Το καλυτερο ηλεκτρονικάδικο της εποχης...
Διωροφο με πολλες τιμονιερες και καινουρια arcades με τεραστιες οθονες κατω και τα πιο παλια-κλασικα της εποχης πάνω.
Η κόρη μου ... μου ζήτησε .... τα βινύλια των νιρβάνα ... να τα κρεμάσει με πετονιά ....Aμφιβαλλω αν τα σημερινά αποβλακωμενα πιτσιρίκια ξέρουν τι εστί ήχος Nirvana.
Kραταω μια μικρή επιφύλαξη για μερικά που μπήκαν στον σωστό δρόμο από τους γονείς τους ,γυρίζοντας την πλάτη τους στα ακούσματα της θλιβερής πλεμπας.
Aν είχες C.D.θα τα κρεμούσε η κόρη από το μπαλκόνι για να διώχνει τα πουλιά;Η κόρη μου ... μου ζήτησε .... τα βινύλια των νιρβάνα ... να τα κρεμάσει με πετονιά ....
από τη βιβλιοθήκη στο δωμάτιό της ..........
Ο γιός, πιο γνώστης .... της είπε ότι αν της δώσει ο νταντ έστω κι ένα βινύλιο
θα πάει να δουλέψει στα καράβια, να της αδειάσει τη γωνιά.
Τα cd τα σνομπάρουν . Τα βινύλια τους φαίνονται εξότικ .Aν είχες C.D.θα τα κρεμούσε η κόρη από το μπαλκόνι για να διώχνει τα πουλιά;
Δεν θελω να τα παιζω on line αλλα να τα εχω κατεβασμενα στο laptop.το λινκ που εδωσα πιο πανω τα έχει ολα και ειναι online , δεν σε βολευει απο εκει ;
mameΔεν θελω να τα παιζω on line αλλα να τα εχω κατεβασμενα στο laptop.
Μαλλον. Απο 2 σελιδες τα κατεβασα, δεν θυμαμαι ποιες αλλα δεν δουλεψαν. Αμα εχεις κανα link για κατεβασμα arcade games τυπου MAME32 δωσε γιατι το laptop ειναι χρεπι και δεν σηκωνει πολλα πολλα.Μπήκες να το κατεβάσεις απ΄την επίσημη ιστοσελίδα;
Τυπάρα ... και λαπτοπ 20ετίας, πεντιουμ 4, τρέχει τα arcade μέχρι και τέλη 90s στο mame.Μαλλον. Απο 2 σελιδες τα κατεβασα, δεν θυμαμαι ποιες αλλα δεν δουλεψαν. Αμα εχεις κανα link για κατεβασμα arcade games τυπου MAME32 δωσε γιατι το laptop ειναι χρεπι και δεν σηκωνει πολλα πολλα.
Εξοτικ φαίνεται στα πιτσιρίκια και ο Χρυσός Οδηγός...γιατί δεν έχουν ιδέα πως να βρουν ένα τηλέφωνο από εκεί...εκλασα στο γέλιο βλέποντας δύο αμερικανακια γύρω στα 15-16 να προσπαθούν για ώρα...έτσι έχουν γίνει και τα παιδιά εδώ...καταντημα το θεωρώ αυτό και ουχί πρόοδο.Τα cd τα σνομπάρουν . Τα βινύλια τους φαίνονται εξότικ .
Μην κρίνεις ... για να μην κριθείς τυπάρα ..........καταντημα το θεωρώ αυτό και ουχί πρόοδο.
Respect στον γνώστη, τον αληθινο χομπίστα των home micros.
PIXEL και ξερό ψωμί!
εδωσαν σε αμερικανακια ενα τηλεφωνο με καντραν....εκει να δεις γελιο...Εξοτικ φαίνεται στα πιτσιρίκια και ο Χρυσός Οδηγός...γιατί δεν έχουν ιδέα πως να βρουν ένα τηλέφωνο από εκεί...εκλασα στο γέλιο βλέποντας δύο αμερικανακια γύρω στα 15-16 να προσπαθούν για ώρα...έτσι έχουν γίνει και τα παιδιά εδώ...καταντημα το θεωρώ αυτό και ουχί πρόοδο.
Αυτο λεω μονο arcade παιζει. Κατι παζλ εχω, City Racing, Tetris. Ευκαιρια μεχρι να παρω κανα καλο να ξαναθυμηθω τι επαιζα στα νειατα μου.Τυπάρα ... και λαπτοπ 20ετίας, πεντιουμ 4, τρέχει τα arcade μέχρι και τέλη 90s στο mame.
Αν δεν κάνουμε κάτι για αυτό σε λίγο θα γκουγκλαρουν για να δέσουν τα κορδόνια τους η για να δουν τι μέρα έχουμε και ποιο έτος.Μην κρίνεις ... για να μην κριθείς τυπάρα .........
Δεν το έχω δει αυτό...εδωσαν σε αμερικανακια ενα τηλεφωνο με καντραν....εκει να δεις γελιο...
Για δοκίμασε με το βιντεάκι που λέει λεπτομερώςΜαλλον. Απο 2 σελιδες τα κατεβασα, δεν θυμαμαι ποιες αλλα δεν δουλεψαν. Αμα εχεις κανα link για κατεβασμα arcade games τυπου MAME32 δωσε γιατι το laptop ειναι χρεπι και δεν σηκωνει πολλα πολλα.