Νέα

Video Show... το καλύτερο για μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vadimit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giwrg01

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Αρνούμαι
Καλησπέρα στην παρέα παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή δεν έχω ξαναπάει αλλά μου αρέσει πολύ η φάση και επειδή αυτή την περίοδο είμαι με μια κοπέλα που μας αρέσει να δοκιμάζουμε διαφορά έτσι περίεργα πράγματα και ψηνόμαστε ποιο τσοντοσινεμα προτείνεται καλύτερα;; Επίσης η κοπέλα έχει ραπιντ δεν έχει εμβολιαστεί μπορεί να μπει; Και τέλος είναι μέχρι τις 12 όπως η εστίαση;;
Νομίζω πως είναι μέχρι τις 12...δεν είμαι σίγουρος... τώρα για την είσοδο μάλλον έφαγες πόρτα.

alex2468

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Αρνούμαι

Νομίζω πως είναι μέχρι τις 12...δεν είμαι σίγουρος... τώρα για την είσοδο μάλλον έφαγες πόρτα.
Πωωωωωω μην λες τέτοια και είναι η μόνη κοπέλα που ψήνεται φουλ για κάτι τέτοιο… της αρέσουν οι παρτουζες κτλ

Newmanforsex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
1.049
Πόντοι
200
Καλησπέρα στην παρέα παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή δεν έχω ξαναπάει αλλά μου αρέσει πολύ η φάση και επειδή αυτή την περίοδο είμαι με μια κοπέλα που μας αρέσει να δοκιμάζουμε διαφορά έτσι περίεργα πράγματα και ψηνόμαστε ποιο τσοντοσινεμα προτείνεται καλύτερα;; Επίσης η κοπέλα έχει ραπιντ δεν έχει εμβολιαστεί μπορεί να μπει; Και τέλος είναι μέχρι τις 12 όπως η εστίαση;;
Και εδώ ρωτάνε για πιστοποιητικό αλλά αν πετύχεις καμία φορά λες έχω και δεν στο ζητάει και μπαίνεις με δική σας ευθύνη ότι άλλο θες στείλε μου πμ

soza2021

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Live ενημέρωση... Χαλαρά τα πράγματα τώρα. Επάνω ένα απλό τρίο με νέους, ένας τύπος κάνει πίπα και μας έχει φλομώσει και κάτω ηρεμία.

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
53
Πόντοι
0
Σου προτείνω καλύτερα το adult theater έχει ποιο καλό κόσμο με πιστοποιητικό δεν νομίζω αλλα μπορείς να τους καλέσεις όσο για την ώρα είναι ανάλογα το σινεμα

Morata

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Θα είναι κανεις σήμερα ;

kwstasbi84

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Οι καλύτερες ώρες ποιες είναι???

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
102
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά.Επειδη αυτές τις μέρες έχω καύλες όποιος γουστάρει ας μου στείλει πμ να κανονίσουμε να βρεθούμε κάπου εκτός από σινεμά να τον τσιμπουκωσω όμορφα και να με χύσει στα μούτρα.Και δύο μαζί δεν έχω θέμα....σας περιμένω.

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
102
Πόντοι
1
Αν πάλι δεν θέλετε εκτός οκ πάμε σε σινεμά.Στειλτε μου πμ.

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
102
Πόντοι
1
Σήμερα θα έχει επίσκεψη.ελπιζω να έχει τίποτα αξιόλογο να γλυψουμε κάνα καυλι.

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
233
Πόντοι
1
Αύριο μεσημέρι θα παει κανας φίλος με χοντρο πουτσο να μου σκίσει την τρυπα;

Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι πρωτάρης μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει στον συγκεκριμένο χώρο. Κοστος εισιτηρίων και τι διαφορά έχουν, πότε έχει καλό κόσμο ( κρος η ζευγάρια ) τι ώρες να πάω γενικά και αλλά πχ πως γίνεται η συνεννόηση εκεί; Μπορει να σας ακούγονται χαζά αυτά απλά επειδή δεν έχω ξαναπάει θα εκτιμούσα κάθε συμβουλή . Είμαι 23 χρόνων και καθαρά ενεργητικός.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι πρωτάρης μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει στον συγκεκριμένο χώρο. Κοστος εισιτηρίων και τι διαφορά έχουν, πότε έχει καλό κόσμο ( κρος η ζευγάρια ) τι ώρες να πάω γενικά και αλλά πχ πως γίνεται η συνεννόηση εκεί; Μπορει να σας ακούγονται χαζά αυτά απλά επειδή δεν έχω ξαναπάει θα εκτιμούσα κάθε συμβουλή . Είμαι 23 χρόνων και καθαρά ενεργητικός.
Φρόντισε μην γίνεις παθητικός εκεί και απλά περνά ευχάριστα αλλά επειδή είσαι πολύ μικρός ακόμα πήγενε για καμιά μπάλα σε κανένα καφενείο να δεις μπάλα σε κανένα πρακτορείο ΟΠΑΠ περισσότερο διαθέσει θα έχεις εκεί στο σινεμά θα σε κάνουν παθητικό μην πας

Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
6
Πόντοι
0
Φρόντισε μην γίνεις παθητικός εκεί και απλά περνά ευχάριστα αλλά επειδή είσαι πολύ μικρός ακόμα πήγενε για καμιά μπάλα σε κανένα καφενείο να δεις μπάλα σε κανένα πρακτορείο ΟΠΑΠ περισσότερο διαθέσει θα έχεις εκεί στο σινεμά θα σε κάνουν παθητικό μην πας
Τι εννοείς; Τι ηλικίες συχνάζουν πιο συχνά εκεί; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το παθητικό κομμάτι.

Tzeni cross

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
122
Πόντοι
0
Παρέα για σήμερα....
Απόγευμα προς βραδάκι

Man29_Athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
103
Πόντοι
0
Θέλω να ρθω παιδες αλλα δεν το χω να πλησιασω μόνος μου και απο οτι διαβαζω μόνο οι παθητικοι κανουν κινηση,οι τοπ ιερα τοτεμ... και ν θελω δηλαδη μονο στην ιδεα πως θα με ακυρωσει καποιος επειδη πχ δεν ειμαι κρος αλλα αρρενωπος γελαω..κατι κολλημαρα

bottomisx

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
αυριο Κυριακη, το πρωι, θα εχει ψωλαραδες? αξιζει να το επισκεφτω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom