John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Αφού δεν με κάνουν οι διαχειριστές ανώτατο μέλος κάνω και εγώ ο φτωχός ότι μπορώ να ενημερωθούν οικογένεια τον άνθρωπων στα υδρηματα
επρεπε να πας το Σαββατο. εγιναν αρκετα σκηνικα πανω κυριως.Χθες στο Video Show και λίγος κόσμος και "bass class". Πολλοί υπερήλικες και πολλοί άτολμοι. Ένας παπούλης (πρέπει να ήταν 70+) είχε αράξει στο καναπέ του πάνω ορόφου, φορούσε τη μάσκα του και παρακολουθούσε τις οθόνες. Το όλο σκηνικό ήταν απωθητικό.
Κάποιοι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι η συνδρομητές στο υδρημα και φυσικό είναι να χάνουν τής εμπειρίες αυτές εγώ πάντως παίδες όταν πείτε εδώ μέσα ότι παίζει ζευγάρι μέσα θα γίνω αεροπλάνοεπρεπε να πας το Σαββατο. εγιναν αρκετα σκηνικα πανω κυριως.
Μας έχεις βγάλει τα μάτια.Κάποιοι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι η συνδρομητές στο υδρημα και φυσικό είναι να χάνουν τής εμπειρίες αυτές εγώ πάντως παίδες όταν πείτε εδώ μέσα ότι παίζει ζευγάρι μέσα θα γίνω αεροπλάνο
Αφού δεν έρχεσαι να πετάξω το μαρκουτσι έξω να γίνουμε ζευγάριΜας έχεις βγάλει τα μάτια.
"ίδρυμα" γράφεται
Κερνάω ο φτωχόςΠοιος θέλει κερνάω
Εγω να βαλω στρινγκαρα αυριο κ να παμε να στο ρουφηξω ολο μεχρι λαρυγγι;;Ποιος θέλει κερνάω
Πρόσεξε γιατί και εγώ ήθελα να δοκιμάσω μπάφο και την έκανα συνήθεια την δουλειά οπότε πρόσεχε μην σου αρέσει η τσαπουΚαλημέρα παίδες , είμαι στραιτ αλλά θέλω να έρθω μια μερα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικο
Straight; ;;;; Αν θες να δοκιμάσεις κάτι "διαφορετικό" όπως λες... Δεν είσαι straight!!! Ή τουλάχιστον είσαι μέχρι να δοκιμάσεις ?Καλημέρα παίδες , είμαι στραιτ αλλά θέλω να έρθω μια μερα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικο
Έτσι λένε όλοι και μετά τους βλέπουμε με στριγκαρες και να λένε έλα μωρέ μια πίπα δεν είναι κακκοStraight; ;;;; Αν θες να δοκιμάσεις κάτι "διαφορετικό" όπως λες... Δεν είσαι straight!!! Ή τουλάχιστον είσαι μέχρι να δοκιμάσεις ?
Δεν είναι ανάγκη να είναι παθητικός!!! Απλά δεν είναι straight! ?Έτσι λένε όλοι και μετά τους βλέπουμε με στριγκαρες και να λένε έλα μωρέ μια πίπα δεν είναι κακκο
Φίλε αρκουδε, οι Άγγλοι λένε αν δε δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις αν είσαι όντως στρέητ. ?????Δεν είναι ανάγκη να είναι παθητικός!!! Απλά δεν είναι straight! ?
Δεν μου πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας για να βγάλει την καύλα του. Αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει ?απλά όταν σου αρέσει το ίδιο φύλο είτε ενεργητικός είτε παθητικός ΔΕΝ είσαι straight!!! Πολλά παιδιά μπερδεύονται και νομίζουν πως επειδή είναι κωλομπαράδες είναι και straight! Λάθος!!! Και όπως έλεγε και ο Τζιμάκος : Σιγά μωρέ!!! Σα να χέζεις προς τα μέσα είναι ?????Φίλε αρκουδε, οι Άγγλοι λένε αν δε δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις αν είσαι όντως στρέητ. ?????