katsavidi86
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2014
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
ωραιοςςςςςΜαζί σου και εγώ να βγάλω και την Χρυσή ψωλή μου να κάνουμε γούστα
ωραιοςςςςςΜαζί σου και εγώ να βγάλω και την Χρυσή ψωλή μου να κάνουμε γούστα
Κάνω ότι μπορώ ο φτωχός θεός είπε αγαπάτε αλλήλους οπότε εγώ σας ευχαριστώ όλους και ενεργητικα και biωραιοςςςςς
επρεπε να πας το Σαββατο. εγιναν αρκετα σκηνικα πανω κυριως.Χθες στο Video Show και λίγος κόσμος και "bass class". Πολλοί υπερήλικες και πολλοί άτολμοι. Ένας παπούλης (πρέπει να ήταν 70+) είχε αράξει στο καναπέ του πάνω ορόφου, φορούσε τη μάσκα του και παρακολουθούσε τις οθόνες. Το όλο σκηνικό ήταν απωθητικό.
Κάποιοι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι η συνδρομητές στο υδρημα και φυσικό είναι να χάνουν τής εμπειρίες αυτές εγώ πάντως παίδες όταν πείτε εδώ μέσα ότι παίζει ζευγάρι μέσα θα γίνω αεροπλάνοεπρεπε να πας το Σαββατο. εγιναν αρκετα σκηνικα πανω κυριως.
Μας έχεις βγάλει τα μάτια.Κάποιοι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι η συνδρομητές στο υδρημα και φυσικό είναι να χάνουν τής εμπειρίες αυτές εγώ πάντως παίδες όταν πείτε εδώ μέσα ότι παίζει ζευγάρι μέσα θα γίνω αεροπλάνο
Αφού δεν έρχεσαι να πετάξω το μαρκουτσι έξω να γίνουμε ζευγάριΜας έχεις βγάλει τα μάτια.
"ίδρυμα" γράφεται
Κερνάω ο φτωχόςΠοιος θέλει κερνάω
Εγω να βαλω στρινγκαρα αυριο κ να παμε να στο ρουφηξω ολο μεχρι λαρυγγι;;Ποιος θέλει κερνάω
Πρόσεξε γιατί και εγώ ήθελα να δοκιμάσω μπάφο και την έκανα συνήθεια την δουλειά οπότε πρόσεχε μην σου αρέσει η τσαπουΚαλημέρα παίδες , είμαι στραιτ αλλά θέλω να έρθω μια μερα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικο
Straight; ;;;; Αν θες να δοκιμάσεις κάτι "διαφορετικό" όπως λες... Δεν είσαι straight!!! Ή τουλάχιστον είσαι μέχρι να δοκιμάσεις ?Καλημέρα παίδες , είμαι στραιτ αλλά θέλω να έρθω μια μερα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικο
Έτσι λένε όλοι και μετά τους βλέπουμε με στριγκαρες και να λένε έλα μωρέ μια πίπα δεν είναι κακκοStraight; ;;;; Αν θες να δοκιμάσεις κάτι "διαφορετικό" όπως λες... Δεν είσαι straight!!! Ή τουλάχιστον είσαι μέχρι να δοκιμάσεις ?
Δεν είναι ανάγκη να είναι παθητικός!!! Απλά δεν είναι straight! ?Έτσι λένε όλοι και μετά τους βλέπουμε με στριγκαρες και να λένε έλα μωρέ μια πίπα δεν είναι κακκο