Count Montechristo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.665
- Πόντοι
- 481
Σωστός
Καλά εννοείται , αλλά ψιλοκαταλαβες τι εννοώStraight; ;;;; Αν θες να δοκιμάσεις κάτι "διαφορετικό" όπως λες... Δεν είσαι straight!!! Ή τουλάχιστον είσαι μέχρι να δοκιμάσεις ?
Πόσο πάει η ταμπέλα μάστορα;Δεν μου πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας για να βγάλει την καύλα του. Αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει ?απλά όταν σου αρέσει το ίδιο φύλο είτε ενεργητικός είτε παθητικός ΔΕΝ είσαι straight!!! Πολλά παιδιά μπερδεύονται και νομίζουν πως επειδή είναι κωλομπαράδες είναι και straight! Λάθος!!! Και όπως έλεγε και ο Τζιμάκος : Σιγά μωρέ!!! Σα να χέζεις προς τα μέσα είναι ?????
Έχεις απόλυτο δίκιο, τώρα το σκέφτηκα και πάω πάσο αλλά για σκέψου να μπεις σε μαγαζί με ταμπέλα "Χασαποταβέρνα ο Σφάχτης " και να σου πει - "Εδώ φίλε έχουμε μόνο μανιτάρια με σόγια σως και κουνουπίδι" ????Πόσο πάει η ταμπέλα μάστορα;![]()
Εγώ έφαγα σήμερα μανιτάρια και πήγα στο σινεμά και εκεί που ειμουν αρακτος στον καναπέ έριξα μια κλανιά και έγιναν όλες καπνόςΈχεις απόλυτο δίκιο, τώρα το σκέφτηκα και πάω πάσο αλλά για σκέψου να μπεις σε μαγαζί με ταμπέλα "Χασαποταβέρνα ο Σφάχτης " και να σου πει - "Εδώ φίλε έχουμε μόνο μανιτάρια με σόγια σως και κουνουπίδι" ????
Εγώ είμαι στρέιτ....εάν ειμουν άντρας θα πήγαινα με γυναίκες ....εάν ειμουν γυναίκα θα πήγαινα με άντρες ....αλλά εμείς οι εξωγήινοι...με αριθμό μυνηματων στο 666 δεν έχουμε φίλο...πάμε όπου πάει το klima kαι ο anemos ????Δεν μου πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας για να βγάλει την καύλα του. Αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει ?απλά όταν σου αρέσει το ίδιο φύλο είτε ενεργητικός είτε παθητικός ΔΕΝ είσαι straight!!! Πολλά παιδιά μπερδεύονται και νομίζουν πως επειδή είναι κωλομπαράδες είναι και straight! Λάθος!!! Και όπως έλεγε και ο Τζιμάκος : Σιγά μωρέ!!! Σα να χέζεις προς τα μέσα είναι ?????
Στην πλατεία Κοτζιά δίπλα από το μαγαζί του ΜπακογιάννηΠου βρίσκεται;;;
είχα πάει πριν αρκετό καιρό και απλά με ρώτησε αν έχω πιστοποιητικό , όταν είπα ναι δεν μου ζήτησε να του το δείξωΠαιδια ζητανε πιστοποιητικο στην εισοδο;
και εγω. straight ,απλα μου αρεσει να φοραω καλσόν και εχω βολευτεί τις κυλοτεςΕγώ είμαι στρέιτ....εάν ειμουν άντρας θα πήγαινα με γυναίκες ....εάν ειμουν γυναίκα θα πήγαινα με άντρες ....αλλά εμείς οι εξωγήινοι...με αριθμό μυνηματων στο 666 δεν έχουμε φίλο...πάμε όπου πάει το klima kαι ο anemos ????
Θα κάνω μια βόλτα εγώ το απόγευμα κατά της 20:00 αν σε δω σε δοματιο με στριγκαρα θα χορτάσεις χύσιμοκαι εγω. straight ,απλα μου αρεσει να φοραω καλσόν και εχω βολευτεί τις κυλοτες
Ψηνομαι εγω τι γουστάρεις;θα παει κανεις το βραδυ?
λεω να περασω μετα τις 9 μια βολτα
δεκτο το κερασμα. Θελω τοσο να σου αδειασω τ' αρχιδια!Ποιος θέλει κερνάω
αν δεν φορας στρινγκαρα δεν σε γαμαει ο φατσεας το εχει γραψει πολλες φορες οτι θελει στρινγκαρεςδεκτο το κερασμα. Θελω τοσο να σου αδειασω τ' αρχιδια!