Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Μετά την εκκλησία εκεί θα είμαστε!αυριο Κυριακη, το πρωι, θα εχει ψωλαραδες? αξιζει να το επισκεφτω?
Μετά την εκκλησία εκεί θα είμαστε!αυριο Κυριακη, το πρωι, θα εχει ψωλαραδες? αξιζει να το επισκεφτω?
δεν ισχυει αυτο. ολοι κανουν βημα αν εχουν καυλες και βλεπουν κατι που γουσταρουν. τωρα αν δεις μια παγοκολονα ειτε παθητικος ειναι ειτε ενεργητικος δεν τον πλησιαζεις καν... αλλα γενικα εχει δει κινητικοτητα απο τους παντες! οποτε ορμα!Θέλω να ρθω παιδες αλλα δεν το χω να πλησιασω μόνος μου και απο οτι διαβαζω μόνο οι παθητικοι κανουν κινηση,οι τοπ ιερα τοτεμ... και ν θελω δηλαδη μονο στην ιδεα πως θα με ακυρωσει καποιος επειδη πχ δεν ειμαι κρος αλλα αρρενωπος γελαω..κατι κολλημαρα
ζευγαρια και κρος εχει σπανια,αν θες παθητικους γερους βρισκεις πολλουςΚαλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι πρωτάρης μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει στον συγκεκριμένο χώρο. Κοστος εισιτηρίων και τι διαφορά έχουν, πότε έχει καλό κόσμο ( κρος η ζευγάρια ) τι ώρες να πάω γενικά και αλλά πχ πως γίνεται η συνεννόηση εκεί; Μπορει να σας ακούγονται χαζά αυτά απλά επειδή δεν έχω ξαναπάει θα εκτιμούσα κάθε συμβουλή . Είμαι 23 χρόνων και καθαρά ενεργητικός.
Τότε nope...ζευγαρια και κρος εχει σπανια,αν θες παθητικους γερους βρισκεις πολλους
Άμα έχεις μπαλονοβυζους και φωρας στριγκαρα θα περάσεις καλάαυριο Κυριακη, το πρωι, θα εχει ψωλαραδες? αξιζει να το επισκεφτω?
Δεν ξέρω αδερφέμπαλονοβυζους? που τα βρισκω αυτα? χωρις βυζαρες δηλαδη τζίφος?
Οπότε θεςΚάποιος αξιόλογος και σοβαρός γαμιας υπάρχει...
Κάποιος μερακλής θα είναι κανεί και Κριό τώρα έξω και ελεύθερο το ωράριο πλέονΕίναι κανεις τώρα.;
Αύριο το μεσημέρι για όποιον έχει όρεξη θα είμαι εκεί να τον ξαλαφρώσω.
Τι ώρα θα είσαι εκείΑύριο το μεσημέρι για όποιον έχει όρεξη θα είμαι εκεί να τον ξαλαφρώσω.
Δυστυχώς λόγω αναπάντεχου προβλήματος δεν θα μπορέσω να πάω. Πάντως ευχαριστώ και θα τα πούμε σύντομα,Τι ώρα θα είσαι εκεί
Μαζί σου και εγώ να βγάλω και την Χρυσή ψωλή μου να κάνουμε γούσταδεν αφηνετε τα σινεμα με την σαπιλα για καμια μαζωξη σε κανα σπιτι?