Νέα

Video με πρωην.Οταν χωριζεις τι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εστω οτι τα εχεις με ενα μωρο καποια χρονια. Στα χρονια που ειστε μαζι τραβας και video οταν την πη

• το ανεβαζεις στο Internet

Ψήφοι: 13 12,6%
  • το στελενεις στον νεο γκομενο που χαρη του σε αφησε

Ψήφοι: 15 14,6%
  • το στελνεις στους γονεις τις

Ψήφοι: 10 9,7%
  • το κολας σε αφισες στην γειτονια τις

Ψήφοι: 6 5,8%
  • την κραζεις απλα και αυτη συνεχιζει να γαμιεται με το αλλο και δεν τρεχει τιποτα

Ψήφοι: 14 13,6%
  • κλαις την μοιρα σου

Ψήφοι: 10 9,7%
  • δεν εκδικησε και ρουφας το αυγο σου

Ψήφοι: 53 51,5%
  • τις γαμας τα πρεκια και αυτον μαζι και περνεις το αιμα σου πισω

Ψήφοι: 9 8,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

Επισκέπτης
οχι βεβαια.
Βεβαια καποιοι ομοιδεατες σου απαιτουν δεδικασμενα για το αν ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη.
Για το νομο δεν ξερω ρε φιλε πως λειτουργει σε τέτοιες περιπτωσεις αλλα το ότι πρεπει καποιος να είναι το λιγοτερο ξεφτίλας για να ονομάζεται αντρας και να εκδικειται με αυτό τον τροπο δεν το συζηταω .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Για το νομο δεν ξερω ρε φιλε πως λειτουργει σε τέτοιες περιπτωσεις αλλα το ότι πρεπει καποιος να είναι το λιγοτερο ξεφτίλας για να ονομάζεται αντρας και να εκδικειται με αυτό τον τροπο δεν το συζηταω .
Αστο ρε συ,εδώ ειναι το μπουρδελα λέμε.Τι ψάχνεις να βρεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Παίχτη αυτά για καυλάντα στο μπουρδέλα κομ είναι οριακά ανεκτά .Στα δικαστήρια αλλάζει λίγο το πράγμα.

Που κολλάει η μαλακία σου πάλι. Ξέρεις υπόθεση; Πες την. Ξέρεις νόμο εσύ που είσαι και του σπορ; Εγω δεν ξέρω! Στην Καλιφόρνια όπως είδες σου κλάνουν τα αρχίδια! Και μιλάμε για ίντερνετ....που σημαίνει ότι σηκώνω σε όποιον σέρβερ γουστάρω...άμα λοιπόν εσύ μπορείς να κάνεις τις υποθέσεις βεβαιότητες ξεκίνα....αλλιώς βούλωσε! γιατί δεν είναι όλα καυλάντα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Που κολλάει η μαλακία σου πάλι. Ξέρεις υπόθεση; Πες την. Ξέρεις νόμο εσύ που είσαι και του σπορ; Εγω δεν ξέρω! Στην Καλιφόρνια όπως είδες σου κλάνουν τα αρχίδια! Και μιλάμε για ίντερνετ....που σημαίνει ότι σηκώνω σε όποιον σέρβερ γουστάρω...άμα λοιπόν εσύ μπορείς να κάνεις τις υποθέσεις βεβαιότητες ξεκίνα....αλλιώς βούλωσε! γιατί δεν είναι όλα καυλάντα.
Ναι εχω γνωστό που ακόμα πληρώνει μια μαλακία που έκανε.Και μιλάμε προ ίντερνετ.
Εκανε τη μαλακία να στειλει υλικό στη δουλεια της.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ναι εχω γνωστό που ακόμα πληρώνει μια μαλακία που έκανε.Και μιλάμε προ ίντερνετ.
Εκανε τη μαλακία να στειλει υλικό στη δουλεια της.
Άρα δεν είναι στο ίντερνετ....απολύεσαι πέρασε έξω  :jerking: :headbang:

Επισκέπτης
Αστο ρε συ,εδώ ειναι το μπουρδελα λέμε.Τι ψάχνεις να βρεις.
και τα μπουρδελα αρχιδια χρειαζονται φιλε μου... Αλλα βλέπεις πια για να εισαι μπουρδελιαρης αρκουν 20€. Το ιδιο και χασικλής και κατά προεκταση κομμουνιστης, φασιστας και τα ρεστα παγωτα.
Οι "αντρες" πια δεν κανουν φλερτ, δεν μιλουν αντρικια και εκδικουνται σαν αδερφες. Κανου like και βγαζουν βιντεακια στο νετ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Προφανώς και είναι ξεφτίλας. Και προφανώς είναι παράνομος. Και προφανώς πρέπει να προσέχει και καθεμιά με ποιόν μπλέκει και προφανώς αν η εμπλεκόμενη έχει τα ίδια σκατομυαλα τον ξεφτίλα ή ζοριστεί απο την δημοσιοποίηση του ξεφτίλα μπορεί η πλακίτσα να αποβεί τρομερά ζημιογόνα για τον ξεφτίλα. Ο καθένας ας πάρει τα ρίσκα του εκατέρωθεν.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πίστευε ότι θες.Αν ακόμα το θεωρείς αντρίκιο ή απλά ατιμώρητο πρακτικά προχώρα.

Επισκέπτης
Προφανώς και είναι ξεφτίλας. Και προφανώς είναι παράνομος. Και προφανώς πρέπει να προσέχει και καθεμιά με ποιόν μπλέκει και προφανώς αν η εμπλεκόμενη έχει τα ίδια σκατομυαλα τον ξεφτίλα ή ζοριστεί απο την δημοσιοποίηση του ξεφτίλα μπορεί η πλακίτσα να αποβεί τρομερά ζημιογόνα για τον ξεφτίλα. Ο καθένας ας πάρει τα ρίσκα του εκατέρωθεν.
καλα εδώ που τα λεμε και το κάθε πουτανακι που γαμιεται μια-δυο φορες και βγαζει βιντεο δεν είναι αμοιρο ευθυνων...
Τονιζω ότι δεν μιλαω για το νομο αφου δεν είμαι γνωστης.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πίστευε ότι θες.Αν ακόμα το θεωρείς αντρίκιο ή απλά ατιμώρητο πρακτικά προχώρα.

Μαλάκα είσαι καμμένος;;;; Είσαι βλάκας;; Δεν πας αλλού να παίξεις; Μιλάμε για ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΜΑ μην μου γράφεις ηθικές μαλακίες!!!!!1
Άλλο λέμε. Εσύ, αν δεν λες πίπες που είναι και το πιθανότερο, ποιός σας γάμησε; Το ίντερνετ. Γιατί;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Εσυ Ερι εχεις κανει βιντεακια? :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε μαλάκα για ποιο πράγμα ακριβώς προσπαθείς να μας πείσεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Οτι δεν ειναι παρανομο να ανεβασεις σεξοβιντεο χωρις τη συναινεση της κοπελας.
Ε πες μου τωρα, δεν φταιμε κι εμεις που συνομιλουμε?

Επισκέπτης
Οτι δεν ειναι παρανομο να ανεβασεις σεξοβιντεο χωρις τη συναινεση της κοπελας.
Ε πες μου τωρα, δεν φταιμε κι εμεις που συνομιλουμε?
πλακα πλακα (κουβεντα να γινεται) ειμαστε σιγουροι ότι όταν καποια στηνεται στον φακο (που δεν είναι κρυφος) και κανει τσιμπούκια δεν πιανεται σαν να συναινει στην οποια χρηση του βιντεο;

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Τι να σε πείσω ρε μαλάκα γαμώ την τρέλα μου που έφαγα μια ώρα να μιλάω πάλι με βλάκες που δεν καταλαβαίνουν 5 απλές αράδες  :headbang:
ΓΙατί το ίντερνετ γάμησε ΟΛΗ την μουσική, κινηματογραφική, τσοντική, εκδοτική βιομηχανίες ξέρεις;; Άμα ξέρεις -που οφείλεις να ξέρεις αν δεν λες φίκια- πες μας....
Και αφού μας πεις πες μας γιατί -που επίσης οφείλεις να ξέρεις- βρίσκω ακόμα ονλαιν το βιντεακι της Κιμ και της Παρις παρότι το πάλεψαν με ΧΙΛΙΑ ΜΕΣΑ και ήταν και εμπορική η χρήση.

Όταν με το καλό μας απαντήσεις όλα αυτά θα καταλάβεις και εσύ ο ίδιος ότι λες μαλακίες, που επαναλαμβάνω, αν έχεις δει αυτά που ισχυρίζεσαι, ΔΕΝ θα μας έλεγες....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλα εδώ που τα λεμε και το κάθε πουτανακι που γαμιεται μια-δυο φορες και βγαζει βιντεο δεν είναι αμοιρο ευθυνων...
Τονιζω ότι δεν μιλαω για το νομο αφου δεν είμαι γνωστης.

Κοίτα επειδή στο κρεβάτι θεωρώ οτι το ζευγάρι καλό ειναι να έχει ελευθερία και εμπιστοσύνη να κάνει ότι θέλει με την καύλα του δεν μπορώ να βάλω ηθικά όρια εκεί.
Το οτι ο αλλος καταχράται εμπιστοσύνης και επιζητά να ζημιώσει τον άλλο ή το γεγονός ότι κάποια ενώ θεώρησε τον άλλον άντρα της βγήκε λουλου ανάρχιδη δεν του δίνει και το προβάδισμα νομικά. Δεν υπάρχει συνυπαιτιότητα δηλαδή διότι δεν εξυπακούεται ότι αν βγάλεις φώτο η βίντεο αποδέχεσαι να σε βγάλει άλλος στο νετ κτλ..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αυτά βγήκαν για εμπορική εκμετάλλευση και προμότιον(κυρίως).Τι σχεση εχει το κάθε τσουλάκι με τον επαγγελματία.
Το ενα το έβγαλε η Red Light District το αλλο η Vivid.Ειχαν την συγκατάθεσή τους.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Είχαν συνεναίσει Κιμ και Πάρις  :idiot: Πρώτη φορά το ακούω αλλά έστω...
Στα υπόλοιπα συνέχισε. Γιατί το ίντερνετ έκλεισε μπιζνες δισεκατομμυρίω και κυκλοφορούν όλοι ελε΄υθεροι πλούσιοι και ωραίοι ξέρεις; Για πε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom