Επισκέπτης
Ως τα άκρα κάποιες φορές :
Πίκερ βγάλε το γυαλί ,νύχτωσε.
Αν δε θες να σου ρίχνουν εικοσάλεπτα.
είσαι μεγάλο παιδί,καταλαβαίνεις τι λέμε.Οι μαλακίες ξέρεις πως πληρώνονται.Απλά ήθελα να πω ότι μερικοί εδώ μέσα δεν είναι μόνο γαμιάδες του πληκτρολογίου, είναι και λίγο ψυχάκηδες ώστε να μην υπολογίζουν και τόσο τη ζωή τους μπροστά στην τιμή τους. Αν το έκαναν, τότε δεν θα περπατούσαν ανάμεσα στα ζάκια και τις πεταμένες σύριγγες στην Ιάσωνος προκειμένου να γαμήσουν. Φιλάκια. :-*
A καλα. Πες μας εξ αρχης οτι δεν εισαι σοβαρο ατομο να μην ασχολουμαστε κιολας.πως την εκθετει δηλαδη ? δεν καταλαβα
Ε σωστα, οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες. Ολοι εχουν απο μια.ναι αλλα ποιος λεει οτι ειναι αρχιδια που νομιζουν οτι ειναι αντρες ? εσυ εγω καποιος αλλο η κοινη γνωμη ? ποιος εισαι εσυ και κρινεις τον αλλο ποιος ειναι ο αλλος και και κρινει αυτον?
Αλλος αντρακλας απο εδω. Εγω να δεις ποσο βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες. Αλλα τι να κανω, ειστε και πολλοι οι απιθανοι.Λοιπόν, επειδή βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες και υποκρισίες... Η απάντηση είναι μία: αν τη γκόμενα ακόμα τη γουστάρεις, το βίντεο το στέλνεις στον γκόμενό της. Τέλος.
Πάμε μια καινούργια ψηφοφορία.
Αν είχες ανάλογο βίντεο και το δημοσιοποίησες με οποιοδήποτε τρόπο σε τρίτους.ΕΙΣΑΙ.
α)πουστράκι που γαμιέται ακάποτα
β)ξεφτυλισμένος πουτάνας γιός
γ)ανάρχιδος πουστράκος που φοράει φούστα
ναι αλλα βαση νομου εφοσον δεν αντιδρας και δεχεσε να σε τραβανε ειναι ενγνωση σου οποτε δεν εχει καποιο θεμα ο αλλος
τωρα εαν το βαλεις στο internet εχει να κανει με δικαιοματα δηλαδη ειναι παρανομο γιατι παει προς πωληση εκμεταλευση αλλιως δεν υπαρχει κανενας λογος να σε κυνηγανε.
με εχεις!!
Ούτε να περπαταγες δηλαδη σε ναρκοπεδιο στο Κοσοβο. Τυχοδιωκτη....Απλά ήθελα να πω ότι μερικοί εδώ μέσα δεν είναι μόνο γαμιάδες του πληκτρολογίου, είναι και λίγο ψυχάκηδες ώστε να μην υπολογίζουν και τόσο τη ζωή τους μπροστά στην τιμή τους. Αν το έκαναν, τότε δεν θα περπατούσαν ανάμεσα στα ζάκια και τις πεταμένες σύριγγες στην Ιάσωνος προκειμένου να γαμήσουν. Φιλάκια. :-*
Αλλος αντρακλας απο εδω. Εγω να δεις ποσο βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες. Αλλα τι να κανω, ειστε και πολλοι οι απιθανοι.
τους απαξιωσες τυπε :SΗ συζητηση με διαφορους γνωστους απιθανους του σαιτ εληξε.