Νέα

Video με πρωην.Οταν χωριζεις τι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εστω οτι τα εχεις με ενα μωρο καποια χρονια. Στα χρονια που ειστε μαζι τραβας και video οταν την πη

• το ανεβαζεις στο Internet

Ψήφοι: 13 12,6%
  • το στελενεις στον νεο γκομενο που χαρη του σε αφησε

Ψήφοι: 15 14,6%
  • το στελνεις στους γονεις τις

Ψήφοι: 10 9,7%
  • το κολας σε αφισες στην γειτονια τις

Ψήφοι: 6 5,8%
  • την κραζεις απλα και αυτη συνεχιζει να γαμιεται με το αλλο και δεν τρεχει τιποτα

Ψήφοι: 14 13,6%
  • κλαις την μοιρα σου

Ψήφοι: 10 9,7%
  • δεν εκδικησε και ρουφας το αυγο σου

Ψήφοι: 53 51,5%
  • τις γαμας τα πρεκια και αυτον μαζι και περνεις το αιμα σου πισω

Ψήφοι: 9 8,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
το λάθος που κάνεις είναι ότι μπερδεύεις τις εμπορικές εταιρίες, με τα δικαιώματα μιάς απλής γυναίκας

Στην πρώτη περίπτωση έχεις διαφυγόντα κέρδη και δράστες πάρα πολλούς σε όλον τον πλανήτη

Στην δεύτερη έχεις βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητας και ηθική βλάβη, με δράστη μόνο έναν και κακόβουλο κίνητρο

Φίλε μου πρέπει να φύγω.....διάβασε αυτά που λέω και βάλε το μυαλό σου να δολέψει.....Ημουν υπερβολικά ξεκάθαρος.
Προσβολή προσωπικότητας και ηθική βλάβη υπάρχει παντού και υπάρχει ακόμα περισσότερο στα προιόντα πνευματικής εργασίας....
Το κολλάς παντού αν χρειαστεί αλλά ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό...
Χαλάρωσε, αν σε τρέχανε στα δικαστήρια ή έτρεχες ανθρώπους εσύ στα δικαστήρια όπως κάνουν οι επιχειρηματίες και οι εταιρίες κάθε μέρα
θα ήξερες ότι άλλο πράγμα είναι το έχω δίκιο και άλλο πράγμα είναι βρίσκω το δίκιο μου.
Στο 99% των περιπτώσεων δεν ταυτίζονται.
Για αυτό άλλωστε αποκαλείται και εκδίκηση......γιατί κάνεις κακό στον άλλο χωρίς να μπορεί να απαντήσει....

Επισκέπτης
Φίλε μου πρέπει να φύγω.....διάβασε αυτά που λέω και βάλε το μυαλό σου να δολέψει.....Ημουν υπερβολικά ξεκάθαρος.
Προσβολή προσωπικότητας και ηθική βλάβη υπάρχει παντού και υπάρχει ακόμα περισσότερο στα προιόντα πνευματικής εργασίας....
Το κολλάς παντού αν χρειαστεί αλλά ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό...
Χαλάρωσε, αν σε τρέχανε στα δικαστήρια ή έτρεχες ανθρώπους εσύ στα δικαστήρια όπως κάνουν οι επιχειρηματίες και οι εταιρίες κάθε μέρα
θα ήξερες ότι άλλο πράγμα είναι το έχω δίκιο και άλλο πράγμα είναι βρίσκω το δίκιο μου.
Στο 99% των περιπτώσεων δεν ταυτίζονται.

Φίλε μου δε μιλάμε για απλά πράματα
Μιλάμε για το μουνί, τον κώλο, το βυζί της άλλης, τη φάτσα της την ώρα που χύνει, τα μούτρα της γεμάτα χύσια και να ξερογλύφεται...

Εδώ απλά να κατεβάσεις τα παντελόνια σου στο δρόμο θα σε πάνε αυτόφωρο για προσβολή της δημόσιας αιδούς, δεν είναι λίγο το να βγάλεις σε κοινή θέα κάποια να ξεπατώνεται στο κρεβάτι

Όσο για τις εταιρίες που λες, το υλικό που υποτίθεται ότι διακινείται παράνομα, έχει εκδοθεί για να διακινείται εξ ορισμού, οπότε η παράβαση αφορά στον τρόπο διακίνησης, κλπ

Το βίντεο με προσωπικές στιγμές, θεωρείται αυτονόητο ότι δεν έχει εκδοθεί εξ ορισμού για να βγει σε κοινή θέα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φίλε μου δε μιλάμε για απλά πράματα
Μιλάμε για το μουνί, τον κώλο, το βυζί της άλλης, τη φάτσα της την ώρα που χύνει, τα μούτρα της γεμάτα χύσια και να ξερογλύφεται...

Εδώ απλά να κατεβάσεις τα παντελόνια σου στο δρόμο θα σε πάνε αυτόφωρο για προσβολή της δημόσιας αιδούς, δεν είναι λίγο το να βγάλεις σε κοινή θέα κάποια να ξεπατώνεται στο κρεβάτι

Όσο για τις εταιρίες που λες, το υλικό που υποτίθεται ότι διακινείται παράνομα, έχει εκδοθεί για να διακινείται εξ ορισμού, οπότε η παράβαση αφορά στον τρόπο διακίνησης, κλπ

Το βίντεο με προσωπικές στιγμές, θεωρείται αυτονόητο ότι δεν έχει εκδοθεί εξ ορισμού για να βγει σε κοινή θέα...

εχουν δει τα ματάκια μας σε δικογραφίες..  :tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
επειδη δεν εχω καταλαβει ακομη. η κοπελα-κυρια θα γνωριζει ποιος ειναι αυτος που το τραβηξε ε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επειδη δεν εχω καταλαβει ακομη. η κοπελα-κυρια θα γνωριζει ποιος ειναι αυτος που το τραβηξε ε?

αδιαφορο. θα επικαλειται τον φρεσκο νομο ιεραποστολου περι εκ-δικησης και θα της κοβεται η μιλια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φαντασου να δει το βιντεακι η τυπισσα ανεβασμενο στο Ιντερνετ και να πει καλα αυτο πηγε και ανεβασε ο μαλακας? οχι το άλλο που με έπαιρνε απο πισω?  :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
αδιαφορο. θα επικαλειται τον φρεσκο νομο ιεραποστολου περι εκ-δικησης και θα της κοβεται η μιλια

Για καλό και για κακό εγώ τύπωσα πάντως το νήμα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
χαχαχα λες να έχει χάσει το μέτρημα?
οχι ρε συ λεω απλα εαν ξερει ποιος της την εκανε.
γιατι εαν γνωριζει ειναι ευκολο να μην ξαναπερπατησει ο τυπος και με καθαρη δουλεια. ετσι απλα.
και δεν ξερω εαν αξιζει να παρει κανεις τετοιο ρισκο οποια και ναναι η αιτια.
ο αδικημενος-ξεφτιλισμενος γινεται πολυ απροβλεπτος....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατι εαν γνωριζει ειναι ευκολο να μην ξαναπερπατησει ο τυπος και με καθαρη δουλεια. ετσι απλα.

Μεταξυ μας καλα θα του έκανε. Να την πληρώνει μια ζωή.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπόλντη ειχες κανένα βιντεάκι με πρωην?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Δηλαδή ρε φίλε αυτό που σε κρατάει για να μην κάνει αηδίες τέτοιου είδους πρέπει να είναι ο φόβος μην σου σπάσει τα παΐδια ο άλλος η μπάς και σε πάει δικαστικά; Δεν θα έπρεπε αυτά να είναι αυτονόητα;

Επισκέπτης
σωστος σε ολα ο μαικ

αυτοι που ειναι υπερ , πως θα ενοιωθαν εαν αυτο το εκανε καποιος στην μανα , στην αδερφη , ή στην κορη τους ?
σε αυτο που ρωτησα δεν απαντησε ακομη κανεις  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom