ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
που γαμάει γενικώς δεν θα τον περιορίσουμε τον ανθρωπο
ναι αλλα εγω εσενα ζηλευω. χρειαζομαι διευκρινησεις
που γαμάει γενικώς δεν θα τον περιορίσουμε τον ανθρωπο
το λάθος που κάνεις είναι ότι μπερδεύεις τις εμπορικές εταιρίες, με τα δικαιώματα μιάς απλής γυναίκας
Στην πρώτη περίπτωση έχεις διαφυγόντα κέρδη και δράστες πάρα πολλούς σε όλον τον πλανήτη
Στην δεύτερη έχεις βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητας και ηθική βλάβη, με δράστη μόνο έναν και κακόβουλο κίνητρο
Φίλε μου πρέπει να φύγω.....διάβασε αυτά που λέω και βάλε το μυαλό σου να δολέψει.....Ημουν υπερβολικά ξεκάθαρος.
Προσβολή προσωπικότητας και ηθική βλάβη υπάρχει παντού και υπάρχει ακόμα περισσότερο στα προιόντα πνευματικής εργασίας....
Το κολλάς παντού αν χρειαστεί αλλά ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό...
Χαλάρωσε, αν σε τρέχανε στα δικαστήρια ή έτρεχες ανθρώπους εσύ στα δικαστήρια όπως κάνουν οι επιχειρηματίες και οι εταιρίες κάθε μέρα
θα ήξερες ότι άλλο πράγμα είναι το έχω δίκιο και άλλο πράγμα είναι βρίσκω το δίκιο μου.
Στο 99% των περιπτώσεων δεν ταυτίζονται.
Λοπεζ αυτά στα γατάκια όχι σε μένα ;)ναι αλλα εγω εσενα ζηλευω. χρειαζομαι διευκρινησεις
Λοπεζ αυτά στα γατάκια όχι σε μένα ;)
Φίλε μου δε μιλάμε για απλά πράματα
Μιλάμε για το μουνί, τον κώλο, το βυζί της άλλης, τη φάτσα της την ώρα που χύνει, τα μούτρα της γεμάτα χύσια και να ξερογλύφεται...
Εδώ απλά να κατεβάσεις τα παντελόνια σου στο δρόμο θα σε πάνε αυτόφωρο για προσβολή της δημόσιας αιδούς, δεν είναι λίγο το να βγάλεις σε κοινή θέα κάποια να ξεπατώνεται στο κρεβάτι
Όσο για τις εταιρίες που λες, το υλικό που υποτίθεται ότι διακινείται παράνομα, έχει εκδοθεί για να διακινείται εξ ορισμού, οπότε η παράβαση αφορά στον τρόπο διακίνησης, κλπ
Το βίντεο με προσωπικές στιγμές, θεωρείται αυτονόητο ότι δεν έχει εκδοθεί εξ ορισμού για να βγει σε κοινή θέα...
Για αυτό άλλωστε αποκαλείται και εκδίκηση......γιατί κάνεις κακό στον άλλο χωρίς να μπορεί να απαντήσει....
επειδη δεν εχω καταλαβει ακομη. η κοπελα-κυρια θα γνωριζει ποιος ειναι αυτος που το τραβηξε ε?
επειδη δεν εχω καταλαβει ακομη. η κοπελα-κυρια θα γνωριζει ποιος ειναι αυτος που το τραβηξε ε?
αδιαφορο. θα επικαλειται τον φρεσκο νομο ιεραποστολου περι εκ-δικησης και θα της κοβεται η μιλια
όπως ο λάκης με τις εξετάσεις για ακά.Για καλό και για κακό εγώ τύπωσα πάντως το νήμα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
οχι ρε συ λεω απλα εαν ξερει ποιος της την εκανε.χαχαχα λες να έχει χάσει το μέτρημα?
οχι ρε συ λεω απλα εαν ξερει ποιος της την εκανε.
γιατι εαν γνωριζει ειναι ευκολο να μην ξαναπερπατησει ο τυπος και με καθαρη δουλεια. ετσι απλα.
και δεν ξερω εαν αξιζει να παρει κανεις τετοιο ρισκο οποια και ναναι η αιτια.
ο αδικημενος-ξεφτιλισμενος γινεται πολυ απροβλεπτος....
οχι ρε συ λεω απλα εαν ξερει ποιος της την εκανε.
γιατι εαν γνωριζει ειναι ευκολο να μην ξαναπερπατησει ο τυπος και με καθαρη δουλεια. ετσι απλα.
Μπόλντη ειχες κανένα βιντεάκι με πρωην?
σωστος σε ολα ο μαικοχι ρε συ λεω απλα εαν ξερει ποιος της την εκανε.
σε αυτο που ρωτησα δεν απαντησε ακομη κανειςαυτοι που ειναι υπερ , πως θα ενοιωθαν εαν αυτο το εκανε καποιος στην μανα , στην αδερφη , ή στην κορη τους ?