Ειλικρινά διαβάζω με λύπη αυτά που γράφονται εδώ από νέους άντρες. Είναι δυνατόν, αν δεν υπάρχει ιατρική διάγνωση ΣΔ, να καταφεύγετε σε φαρμακευτική ή και φυτική ''βοήθεια'' για ισχυρότερες στύσεις; Το ξαναγράφω άλλη μια φορά. Μέχρι τα 52 μου χρόνια και ανεξάρτητα από την ερωτική μου σύντροφο, την κούραση, τα προβλήματα της καθημερινότητας, το λιγοστό ύπνο ήμουν ταύρος στο σεξ, όπως στα 20 μου. Εδώ και 4 χρόνια όμως αντιμετωπίζοντας διαγνωσμένο πρόβλημα ΣΔ λόγω επιδεινούμενων προβλημάτων υγείας και μετά από ιατρική διάγνωση, αναγκάστηκα να χρησιμοποιώ φαρμακευτικά ''βοηθήματα''. Πολλές φορές λειτουργούν ικανοποιητικά, κάποιες λιγότερο και κάποιες καθόλου. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα ΣΔ ή είσαι νέος είναι φυσικό να ''εκτοξεύουν'' τη στύση, αλλά αν τα παίρνετε ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα είτε θα αρχίσετε να εξαρτάστε απ' αυτά είτε όταν φτάσει η στιγμή που θα έχετε πραγματικό πρόβλημα δεν θα λειτουργούν. Χαρείτε τα νιάτα σας και τις στύσεις που σας χαρίζει η φύση και μην καταφεύγετε χωρίς λόγο στα φάρμακα. Κλείνοντας θα συμφωνήσω με τον Γιαννιώτη για το granus. Πραγματικά ήταν δυναμίτης. Ήταν το πρώτο σκεύασμα που πήρα όταν άρχισαν τα προβλήματά μου. Ποτέ δεν με πρόδωσε και όταν σταμάτησε να κυκλοφορεί, αναγκάστηκα να καταφύγω στα φαρμακευτικά, από τα οποία κανένα δεν μου χάρισε τις φοβερές σε σκληρότητα και διάρκεια στύσεις του granus.