sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
ορίτζιναλ δικε μουΤο ορίτζιναλ κόβεις ή κάποιο γεννοσημο?
ορίτζιναλ δικε μουΤο ορίτζιναλ κόβεις ή κάποιο γεννοσημο?
Συγνωμη τυπε...Δεν θελω να σε μειωσω, αλλα εσυ το εγραψες...Δηλαδή φίλε μου θα μου πρότεινες να πάρω μικρότερη δόση για πρώτη φορά. Είμαι 41 χρόνων, 70 κιλά, και δεν έχω πρόβλημα με σηκωμαρες. Απλώς μετά την πρώτη φορά δυσκολεύεται ο μικρούλης και πρέπει να περάσει πολύ ώρα η ολόκληρη μέρα. Εγώ θέλω να την ξεκολιασω και να συνεχίσει αυτό και τις επόμενες ημέρες. Απλώς θα είμαστε μόνοι μόνο το βράδυ γιατί θα είμαστε με μεγάλη παρέα.
Ανοησιες. Εγω μετα τα 30 μπορω μερα παρα μερα.Συγνωμη τυπε...Δεν θελω να σε μειωσω, αλλα εσυ το εγραψες...
Αν στα 41 σου/70 κιλα κανει μια μερα να σου ξανασηκωθει, τοτε οχι μονο εχεις προβλημα με τις "σηκωμαρες" οπως λες, αλλα παραέχεις... Θελω να πιστευω οτι σου ξεφυγε αυτο που εγραψες.... Αν οχι επρεπε να εχεις παει σε ανδρολογο/σεξολογο απο χθες....
γιατρε ενα παιδι που ξερω επαθε ζημια αποαυτα. Μην κανεις καταχρηση.Παιδες στειλτε σε πμ κανενα αξιοπιστο site για αγορά χαπιων
Δεν πιστευω ότι έχω πρόβλημα διότι είμαι με το ίδιο άτομο και με έχει φαει η ρουτίνα και η καθημερινότητα. Οταν είμαι με κανα ct μια χαρά μπορώ. Απλώς αυτή είναι μια εξαιρετική περιπτωση και θέλω να τα δώσω όλα. Αν πιστευεις ότι έχω προβλημα να σου αναφέρω ότι με έιχε εξετάσει ανδρολογος πριν απο 3 χρόνια και όλα καλά ήταν. Θα δειξει ο χρόνος φίλε μου.Συγνωμη τυπε...Δεν θελω να σε μειωσω, αλλα εσυ το εγραψες...
Αν στα 41 σου/70 κιλα κανει μια μερα να σου ξανασηκωθει, τοτε οχι μονο εχεις προβλημα με τις "σηκωμαρες" οπως λες, αλλα παραέχεις... Θελω να πιστευω οτι σου ξεφυγε αυτο που εγραψες.... Αν οχι επρεπε να εχεις παει σε ανδρολογο/σεξολογο απο χθες....
πόσο χρονών είσαι δικε μουΜαγκες χρησιμοποιούσα λόγω σχέσης με στρίπερ και συγκατοίκηση μαζί της οπότε πήγαινε η πουτσα γονα κάθε μέρα granus μέχρι και πριν ένα χρόνο. Έπαιρνα 1 κάθε δύο ή τρεις μέρες ανάλογα. Απίστευτα αποτελεσματικό.Σπανια μου έκανε ψιλοπονοκεφαλους αλλά Κλάιν.Απο ένα σημείο κ μετά όμως ήταν τέρμα σκάρτες οι παρτίδες.Δοκιμασε κάνεις πρόσφατα να μας πει εμπειρίες. . Μιλάμε ήταν και γαμω το συμπλήρωμα φουλ χυσιμο απανωτά γαμησια και διάρκεια. Αλλά μετά δεν... κριμα γιατί δεν ήταν φάρμακο. Τώρα πλέον για να σταθώ στο ύψος μου τη βγάζω με δύο cialakia 10 mg τη βδομάδα...
35 φίλε μουπόσο χρονών είσαι δικε μου
και πέρνεις δικε μου 20mg την εβδομάδα δηλ 80 το μήνα από τα 35.δικε μου το μουνι δεν παθαίνει τίποτα οι ξεκολιαρες ανοίγουν τα πόδια κ όλα καλά εμείς πρέπει να προσέξουμε την υγεία μας κ άμα από τα 35 κουμπωνεσαι ετσι δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία σου γιατί μην ξεχνάς είναι φαρμσκα35 φίλε μου
.....
......... TO ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΣΦΑΛΕΣ & ΑΚΙΝΔΥΝΟ.......
..... Κομμένο στά τεσσερα ........ 20 λεπτα πρίν τό πάτημα τής σκανδάλης......
......... 15ευρω τό κουτάκι χωρίς συνταγή......
........ 16 ντουφεκιές !!
δίκιο έχεις φίλε μου...αλλά είναι τέτοια η φάση που δε θέλω να προδοθω με τιποταιλαμε για καθημερινά το λιγότερο 3 μανίκια... κοντεύει σχεδόν δύο χρόνια αυτή η δουλειά ...ερεψακαι πέρνεις δικε μου 20mg την εβδομάδα δηλ 80 το μήνα από τα 35.δικε μου το μουνι δεν παθαίνει τίποτα οι ξεκολιαρες ανοίγουν τα πόδια κ όλα καλά εμείς πρέπει να προσέξουμε την υγεία μας κ άμα από τα 35 κουμπωνεσαι ετσι δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία σου γιατί μην ξεχνάς είναι φαρμσκα
Πόσες φορές θα το ξαναπω. Κόψτε τις τσόντες στο ίντερνετ. Αφήστε τη φαντασία να δουλέψει. Άσκηση και καλή διατροφή. Καρπούζι και ανανά όσο περισσότερο μπορείτε. Κυρίως κόψτε τις τσόντες.
Όταν βλέπεις την τέλεια σεξομουναρα στην τσόντα που έχει γίνει και ανάλογο φωτοσοπ, και τον παίζεις για πάρτη της, μετά είναι πιο δύσκολο να την βρεις με την γκόμενα σου που δεν είναι τέλεια. Εγώ λέω την γνώμη μου, από προσωπική εμπειρία. Εδώ και λίγα χρόνια έκοψα τις τσόντες και έχω δει μεγάλη βελτίωση στις σχέσεις μου.οι τσόντες που κολανε ρε τύπε?