Καλησπέρα κι από μένα, έχω το εξής θέμα, είμαι στα 21 κι έκανα πρόσφατα περιτομή λόγω μερικής φίμωσης. Το θέμα είναι ότι ζαχαρώνω τώρα μια κοπελιά που είναι τέλεια σε όλα. Πες απ τη μειωμένη ευαισθησία, πες κατι το άγχος, πες ότι ήθελα να τη γαμίσω για να μείνει (αν και εν τέλει δεν χρειάστηκε), την πρώτη φορά τη στουκαρα άσχημα, μια χαρά σηκωμάρα, μια χαρά πίπα, περνάω καπότα μπαινοβγαίνω μια-δυο και χάνεται. Ενώ τη γκόμενα αυτό δεν την πείραξε πείραξε εμένα πιο πολύ ψυχολογικά και την επόμενη ήταν χειρότερα. Θα ήθελα να δοκιμάσω λοιπόν κάποιο απ τα χάπια, για να μου βγει μια φορά καλή γιατί δεν θέλω να χάσω την κοπέλα και πιστεύω πως αν πάει καλά μια φορά θα επανέλθω. Κι έχω 3 ερωτήσεις.
1. Ποίο απο αυτά προτείνει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει
2. Οι παρενέργειες έρχονται κοντά στην ώρα της λήψης, δηλαδή στην ώρα της πράξης θα με πιάσει μπούκωμα ξέρω γω κι αν ναι φεύγει εύκολα με κάποιο ρονάλ ή κάτι τέτοιο
3. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο φαρμακείο που να είναι άντρας ο φαρμακοποιός και να έχει τα συγκεκρυμμένα χάπια γιατί στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή έχω απίστευτο θέμα.
** Να σημειωθεί εδώ ότι ήθελα να περιμένω λίγο καιρό μετά την επέμβαση γιατί είμαι και λίγο χέστης και δεν γάμησα μέχρι τώρα, 4,5 μήνες μετά την επέμβαση ΑΛΛΑ έλιωσα στη μαλακία και στις τσόντες, ξέρω το σπίτι των brazzers καλύτερα κι απ το δικό μου και πολύ μεγάλη μαλακία μου
οπότε κατά τα λεγόμενα του γιατρού πρέπει απλά να τα κόψω αυτά και θα επανέλθω, το θέμα είναι ότι δεν θέλω να χάσω την κοπέλα και στον ένα μήνα τώρα που τα χω κόψει αυτά δεν έχω επανέλθει αλλά ο γιατρός μου πε ότι παίρνει 12 βδομάδες συνήθως κι ενώ θα έχω αυτό το χρόνο γιατί η κοπέλα θα γυρίσει στην πόλη της γιατί σπουδάζει αθήνα, πριν φύγει θα βρεθούμε μια καλή και θέλω να μπορώ να ενεργήσω, δεν έχω καν σκοπό να τη γαμήσω τέρμα τα γκάζια γιατί έχω την εντύπωση ότι το χάπι θα με πάει πάνω απο ότι θα μαι όταν επανέλθω και δεν θέλω να αξαρτάμαι, έστω και ψυχολογικα ότι θα περιμένει η γκόμενα να μαι όπως με το χάπι χωρίς να ξέρει ότι το πήρα φυσικά.
Συγγνωμη για το ογκώδες ποστ