ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!
Δώστε τα φώτα σας σε έναν νέο
Είμαι 20 (σχεδόν 21) χρονών, και εχω ψιλοφρικάρει.
Λοιπόν, πριν μια βδομαδα έκανα σεξ με μια γκομένα 2 φορες μέσα στην βδομάδα. Επίσης τράβηξα και μερικές παχιες, και όλα ΟΚ.
Αυτό το σ/κ που μας πέρασε πήγα να πηδήξω μια καινούργια γκόμενα 2 φορες (Σάββατο και Κυριακή), και δεν μου σηκωνόταν. Βέβαια το Σάββατο είχα πιει. Τώρα δεν μου σηκώνετε σχεδόν καθόλου ακόμα και μόνος μου που τον παίζω (μου σηκώνετε μετά από αρκετή προσπάθεια, και δεν μένει σηκωμένη για πολλή ώρα). Πραγματικά με έχει πιάσει κατάθλιψη, γιατί δεν είχα ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα με τις στύσεις, και ξαφνικά μου προέκυψε αυτο το πρόβλημα. Τώρα που μου έκατσε το γκομενάκι που κυνηγάω εδώ και ένα χρόνο.
Αύριο έχω ραντεβού με την γκόμενα που πήγα να πηδήξω, και αυτην την φορά δεν γίνετε να αποτύχω. Αν δεν την πηδήξω και αύριο, καλύτερα να παω να πηδήξω από το μπαλκόνι. Αγόρασα από το φαρμακείο το λεγόμενο NETRA και στην αρχή ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά μετα από αυτα που διάβασα στο φορουμ είμαι σε σκέψεις. Σκέφτομαι να το κόψω στην μέση και να πάρω το μισό, φοβούμενος από τις παρενέργειες. (Αν μου κάνει παρενέργειες την επόμενη μέρα στα @@ μου, την ώρα του σεξ δεν θέλω).
Τι λέτε? Να πάρω το μισό? Θα κάνει δουλεία? Θα έχει παρενέργειες? Πόση ώρα να το πάρω πριν το σεξ?
Please απαντήστε μου γιατί είμαι σε απόγνωση.
EDIT: Να τονίσω ότι σκοπεύω να το πάρω μόνο μια φόρα, γιατί θέλω να της ρίξω ένα πολύ καλό πήδημα για να έχει να το θύμαται, και μετά θα κοιτάξω σε γιατρούς γιατί δεν μου σηκώνετε από μόνη της. Λέτε να βοηθήσει?