Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
δεν εχω ψαχτει καθολου με τα τσουτσουνοσκευασματα και δεν τα γνωριζω ουτε ειμαι γιατρος ή φαρμακοποιος να εκφερω θεση. εσυ γιατι σπας ταρχιδια σου και των αλλων καθε μερα με την ιδια μουρμουρα θα μου πεις? και για αναβολικα λενε παραδιπλα γιατι δεν κανεις το ιδιο
Λοπεζ, πρωτα απο ολα μπαινω στο θρεντ οταν εκτροχιαζεται, δευτερον τα αναβολικα ειναι απαγορευμενα και διωκονται απο την ΕΛΑΣ, ΕΟΦ και το ΣΔΟΕ. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην το ξερει και επισεις για τα αποτελεσματα στην υγεια του.
Εδω στο Ελλαδισταν ειναι σε γαμω για ενα φραγκο και δικο σου προβλημα αν παθει τιποτα η υγεια σου. Ψαξε λιγο στο διαδικτιο και θα βρεις το προμοταρισμα που γινεται με τα γραφομενα εδω μεσα οταν γουγλαρης Νετρα ............. Οπως ειπα και στο παρελθον αυτο λεγεται σπιν.
Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για ένα συγκεκριμένο προϊόν είναι λογικό να μπει να ρωτήσει γι΄αυτό και να καταθέσει τις εμπειρίες του όταν το χρησιμοποιήσει. Προσωπικά με αυτή τη λογική έγινα μέλος εδώ όταν είδα ότι υπάρχει αυτό το θέμα που ασχολείται με τέτοια σκευάσματα. Δε μπήκα να μάθω για μπουρδέλα, ούτε για να κάνω νέες γνωριμίες...και φυσικά ούτε για να πουλήσω χάπια!
78 ποστς σε αυτο το θεμα και μονο γυρω απο το νετρα. Σε κανενα αλλο θρεντ δεν εχεις γραψει. Τουλαχιστον φιλαρακι πες μας και που φτιαχνεται και δωσε καμια διευθυνση. ;)
Τουλαχιστον πληρωσε να βαλεις καμια διαφημηση αντι να κανεις το τζαμπατζη.