Ψοφο στο ελογκις φορτε και στους ψεύτες που λένε ότι είναι τοπ!ξυπνάτε θέλουν να σας φάνε τζάμπα τα λεφτά και να μη γαμησετε!μονο σιαλιςκαι λεβιτρα!
Μεγάλε, το ότι πιθανώς ,δεν λειτούργησε σε σένα , δεν σημαίνει ότι δεν κάνει δουλειά .
Γιατρός ή φαρμακοποιός δεν είμαι, αλλά φυτικό που λένε ότι είναι, σίγουρα δεν είναι.
Λόγω ότι έχει αρκετές παρενέργειες που έχουν αναφερθεί και εδώ, αλλά και στα reviews που έχει .
Έχω χρησιμοποιήσει συνολικά κοντά στις 20 κάψουλες elogis τους τελευταίους μήνες , και στον αγώνα, πάντα πέτρα δεν πέφτει για κανέναν λόγο.
Προσωπικά έχω σταματήσει να το πέρνω πλέον , αλλά το χρησιμοποιούσα αρκετά για κάποιο διάστημα .
Το έπερνα σαν "boost" για να μπορώ να συνεχίσω να δίνω πόνο ενώ έχω κάνει μία κατάθεση είδη .
Κάτι που χωρίς χάπι , δεν γίνεται επειδή αρχίζει και πέφτει και θες σίγουρα κανά 5 λεπτό να ηρεμήσεις για να ξανά σηκωθεί .
Σε μένα τουλάχιστον...
Με λίγα λόγια , το χάπι αυτό κάνει δουλειά , αλλά έχω έρθει στο συμπέρασμα, ότι αυτό καλό είναι να το πάρεις, μόνο εάν θες να δώσεις πολύ πόνο και να πέσει η γκόμενα ξερή.
Αυτά.