λοιπόν δοκιμασα elogis απο περιεργεια ( 40 ετων ειπαμε ειμαι) χθες το πήρα με σχετικα αδειο στομαχι γυρω στις 9 το βράδυ. μέσα στα πρωτα 20 λεπτα αρχισαν οι πρωτες παρενεργειες. εντονη καψα στο προσωπο και γενικα στο κεφαλι, κοκκινα ματια, κοκκινα αφτια κ μια πολυ μικρη δυσφορία. κατα τις 10 κ κατι στην ιδεα κ μονο οι καβλες αρχισαν να γινονται επιθετικες. το γκομενακι εσκασε μυτη σπιτι μ 11 παρα. καθολου αλκοολ, πολυ νερο. 12 παρα έχω γινει πέτρα και δεν πεφτει με τπτ. 2 μπαλακια επαιξαν απανωτα και παλι οι καβλες δεν υποχωρησαν.
ταχυκαρδια δεν καταλαβα γενικα δεν πατησα πολλά γκαζια γιατι φοβομουν.
αργησα να χυσω και την πρωτη φορά ενω συνηθως στο 10λεπτο τελειωνω, αυτη την φορα με πηγε πολυυ παραπανω. δεν ξερω αν παιζει ρολο το χαπι σαυτο.
σημερα το πρωι κυπνησα και ημουν παλι πετρα. την περιμενω κ αποψε και στην ιδεα και μονο γινομαι κοντάρι. δεν θα πάρω δευτερο χάπι,νομιζω δεν χρειάζεται πιστευω οτι 2 ματσακια μεχρι το πρωι τα ριχνω παρα πολυ ανετα.
σε σχεση με το νετρα που ειχα δοκιμασει πριν χρόνια μου φαινεται αυτο πιο δυνατο.
πονοκεφαλος αρχησε κατα τις 4 το πρωι να με πιανει, χτυπησα ενα ντεπονακι κ εστρωσα. νομιζω παντως οτι κ το νερο παιζει αρκετο ρόλο.
επανερχομαι με δευτερη ενημερωση συντομα.