free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.996
- Πόντοι
- 6.925
Δεν θα το έκανα γιατί αγνοούμε ποιά δραστική έχουν κρύψει στο elogisΜπορούμε να συνδιάσουμε 5-10mg ταδαλαφίλη + μισό Elogis για να βγεί ολόκληρο Σ.Κ ?
Δεν θα το έκανα γιατί αγνοούμε ποιά δραστική έχουν κρύψει στο elogisΜπορούμε να συνδιάσουμε 5-10mg ταδαλαφίλη + μισό Elogis για να βγεί ολόκληρο Σ.Κ ?
Μην πειραματιζομαστε.....Heremco 42 ευρώ το 5Χ28 και οι άλλες συσκευασίες φτηνότερες
Μια χαρά λειτουργεί με κάπου 10% μειωμένη δράση αλλά 40% μειωμένη τιμήΜην πειραματιζομαστε.....
Τόσο πολύ θα πειράξει 5mg ταδαλαφίλη + ΜΙΣΟ Elogis?Δεν θα το έκανα γιατί αγνοούμε ποιά δραστική έχουν κρύψει στο elogis
Η ταδαλαφίλη θεωρητικά διαρκεί έως και 36 ώρες. Προφανώς από ένα σημείο και μετά εξασθενεί, ανάλογα και τον οργανισμό. Ο ανδρολόγος μου σύστησε να την παίρνω 3-4 ώρες πριν την επαφή.Μπορούμε να συνδιάσουμε 5-10mg ταδαλαφίλη + μισό Elogis για να βγεί ολόκληρο Σ.Κ ?
Πάλι το elogisΣτην χρονική διάρκεια επίδρασης όμως ?
Έχοντας δοκιμάσει τις 3 βασικές δραστικές λόγω διάρκειας σκεφτόμουν μην και έχει βαρδεναφίλη γιατί μου κράτησε για 12-14 ώρεςΗ ταδαλαφίλη θεωρητικά διαρκεί έως και 36 ώρες. Προφανώς από ένα σημείο και μετά εξασθενεί, ανάλογα και τον οργανισμό. Ο ανδρολόγος μου σύστησε να την παίρνω 3-4 ώρες πριν την επαφή.
Όσο για το Elogis, σήμερα ρώτησα επίσης τον ανδρολόγο. Από τα συμπτώματα που του περιέγραψε κάποιος συμπτωματικά την ίδια μέρα (καούρα, μπούκωμα κ.λ.π.) το θεωρεί προφανές ότι το σκεύασμα αν και πωλείται ως συμπλήρωμα διατροφής περιέχει σιλδεναφίλη (βιάγκρα) σε άγνωστη δόση, καθώς δεν αναγράφεται στα συστατικά. Οπότε όποιος το παίρνει, το κάνει μετά λόγου γνώσεως.
Δηλαδή σε εσένα κρατάει 48 ώρες ? Γιατί δοκίμασα Elogis και δεν πήγε πάνω από 12ωροΠάλι το elogis
Εγώ που το'χω χρησιμοποιήσει μου κρατάει γύρω στις 36 ώρεςΈχοντας δοκιμάσει τις 3 βασικές δραστικές λόγω διάρκειας σκεφτόμουν μην και έχει βαρδεναφίλη γιατί μου κράτησε για 12-14 ώρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή σε εσένα κρατάει 48 ώρες ? Γιατί δοκίμασα Elogis και δεν πήγε πάνω από 12ωρο
Τα ίδια συμπτώματα όπως ανέφερες μου κάνει και μένα. Η κάψουλα ανοίγει εύκολα με τα χέρια αν δοκιμάσεις;Πηρα ενα ελογκις το ανοιξα πεταξα παραπανω απο μισο και ξανα εκλεισα την καψουλα. Ηπια αρκετο νερο, δυο μπουκαλακια.
Αποτελεσμα: το ιδιο με τοτε που το ειχα παρει ολοκληρο, παρενεργειες λιγοτερες, κυριος πονοκεφαλος μετα το τριωρο και ελαφρυ μπουκωμα, στην καρδια δεν ειχα ενοχλησεις..το βραδυ ημουν λιγο πεσμενος παροτι δεν ημουν κουρασμενος εκεινη την μερα (δεν δουλευα) το θεμα ειναι οτι με καταλαβε τωρα η δικια μου και η συνεχεια..στα δικαστηρια!πλακα κανω..δεν το πηρε και πολυ ωραια..περισσοτερο στραβωσε γιατι δεν της το ειχα πει νωριτερα.
ανοιγει και κλεινει πανευκολα....αλλα οπως εχουν επισημανει και αλλοι, δεν πρεπει να γινεται καμμια αλλαγη στην δοσολογια, γιατι δεν ξερεις τι ακριβως μειωνεις....πειραματα με την υγεια σου θες να κανεις?Τα ίδια συμπτώματα όπως ανέφερες μου κάνει και μένα. Η κάψουλα ανοίγει εύκολα με τα χέρια αν δοκιμάσεις;
Πειράματα με την υγεία μας ούτε καν. Αστειεύεσαι; Απλά ρώτησα για το άνοιγμα της κάψουλας αν είναι εύκολα γιατί κάποια στιγμή προσπάθησα και δεν τα κατάφερα. Η δοσολογία που ανέφερες είναι συγκεκριμένη. Παίρνεις 1 κάψουλα πριν την ερωτική πράξη. Απλά προτιμώ να πάρω το περιεχόμενο κατευθείαν παρά να περιμένω να διαλυθεί η κάψουλα μέσα στον οργανισμό. Για ποιο γρήγορα δηλαδήανοιγει και κλεινει πανευκολα....αλλα οπως εχουν επισημανει και αλλοι, δεν πρεπει να γινεται καμμια αλλαγη στην δοσολογια, γιατι δεν ξερεις τι ακριβως μειωνεις....πειραματα με την υγεια σου θες να κανεις?
ναιΤα ίδια συμπτώματα όπως ανέφερες μου κάνει και μένα. Η κάψουλα ανοίγει εύκολα με τα χέρια αν δοκιμάσεις;
Καλα πειραματα κανεις απο τι στιγμη που το παιρνεις ενω ξερεις οτι δεν ειναι φυτικο.ανοιγει και κλεινει πανευκολα....αλλα οπως εχουν επισημανει και αλλοι, δεν πρεπει να γινεται καμμια αλλαγη στην δοσολογια, γιατι δεν ξερεις τι ακριβως μειωνεις....πειραματα με την υγεια σου θες να κανεις?
Έχω δοκιμάσει το elogis . Εξαιρετικά αποτελέσματα, πολλές παρενέργειες. Σίγουρα έχει και Βιάγκρα μέσα. Ζαλάδες, θολούρα, όλα μπλε. Δεν το ξαναπήραΗ ταδαλαφίλη θεωρητικά διαρκεί έως και 36 ώρες. Προφανώς από ένα σημείο και μετά εξασθενεί, ανάλογα και τον οργανισμό. Ο ανδρολόγος μου σύστησε να την παίρνω 3-4 ώρες πριν την επαφή.
Όσο για το Elogis, σήμερα ρώτησα επίσης τον ανδρολόγο. Από τα συμπτώματα που του περιέγραψε κάποιος συμπτωματικά την ίδια μέρα (καούρα, μπούκωμα κ.λ.π.) το θεωρεί προφανές ότι το σκεύασμα αν και πωλείται ως συμπλήρωμα διατροφής περιέχει σιλδεναφίλη (βιάγκρα) σε άγνωστη δόση, καθώς δεν αναγράφεται στα συστατικά. Οπότε όποιος το παίρνει, το κάνει μετά λόγου γνώσεως.
Συμφωνώ κορυφαίο σε παρενέργειεςΈχω δοκιμάσει το elogis . Εξαιρετικά αποτελέσματα, πολλές παρενέργειες. Σίγουρα έχει και Βιάγκρα μέσα. Ζαλάδες, θολούρα, όλα μπλε. Δεν το ξαναπήρα