Rori Talagan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 208
- Πόντοι
- 21
Μιλάει η πείρα τύπε μου.φαινεσαι εμπειρος , σε εμπιστευομαι χαχα
Μιλάει η πείρα τύπε μου.φαινεσαι εμπειρος , σε εμπιστευομαι χαχα
επειδη μου εχει τυχει κ σε μενα να θελω να κρατηθω αλλα να τα αμολαω προωρα,πειραματιστηκα κ ειδα οτι οταν καθυστερω την διεισδυση κ ριχνω ιδιαιτερο βαρος στα προκαταρκτικα (βλεπε,γλυφομουνια κτλ),ειχα περισσοτερη διαρκεια στην πραξη απ οταν επεφτα με τα μουτρα στον πατσα.τουλαχιστον σε μενα ετσι λειτουργει.καμια λυση για την προωρη εκσπερματιση?
Για οριστική λύση πρώτα ανδρολογο και μετά σεξολογοκαμια λυση για την προωρη εκσπερματιση?
Δεν το εκανα εγω..απλα ημουν περιεργος να μαθω πως το αποθηκευει για επομενη χρηση.οτι χειροτερο που θα μπορουσες να κανεις !!! η καψουλα δεν πρεπει να ανοιγεται και να ξανακλεινεται.. οχι λογια δικα μου αλλα φιλου φαρμακοποιου....και η σκονη δεν πρεπει να ισομοιραζεται..η συσταση του προϊοντος ειναι ομογενοποιημενη και δεν πρεπει να διαμερισματοποιειται...δεν εχει αποδεδειγμενη αποδοση ποιοτητας ετσι...τωρα περι ορεξεως ο καθεις πραττει οπως νομιζει...
Να σκεφτεσαι κατι αλλο..καμια λυση για την προωρη εκσπερματιση?
Να σκεφτεσαι κατι αλλο..
εγω μια φορα σκεφτομουν πανω στο μαμησει τι θα παιξω μετα στο στοιχημα, και ετσι αργησα να τελειωσω.
Εγώ έχω πάρει αρκετές φορές το μισό elogis και λειτουργεί μια χαρά.Ακομα και αν το δεύτερο μισό που έμεινε στην κάψουλα το πήρα μετά από 5 μέρες.οτι χειροτερο που θα μπορουσες να κανεις !!! η καψουλα δεν πρεπει να ανοιγεται και να ξανακλεινεται.. οχι λογια δικα μου αλλα φιλου φαρμακοποιου....και η σκονη δεν πρεπει να ισομοιραζεται..η συσταση του προϊοντος ειναι ομογενοποιημενη και δεν πρεπει να διαμερισματοποιειται...δεν εχει αποδεδειγμενη αποδοση ποιοτητας ετσι...τωρα περι ορεξεως ο καθεις πραττει οπως νομιζει...
Περιεργο..δεν χαλαει εξω τοσες μερες; οταν το ανοιγεις πρωτη φορα ειναι κλεισμενο αλλιως θα το ειχαν χυμα στο κουτακι.Εγώ έχω πάρει αρκετές φορές το μισό elogis και λειτουργεί μια χαρά.Ακομα και αν το δεύτερο μισό που έμεινε στην κάψουλα το πήρα μετά από 5 μέρες.
Το σκέφτηκες.Να σκεφτεσαι κατι αλλο..
εγω μια φορα σκεφτομουν πανω στο μαμησει τι θα παιξω μετα στο στοιχημα, και ετσι αργησα να τελειωσω.
Και χάπια Τ4 για τον θυρεοειδή που παίρνω ,ο γιατρός.μου λέει να τα σπάω όταν χρειαστεί να πάρω μισή δόση (όταν δεν έχω το ακριβές χάπι σε mg.)Περιεργο..δεν χαλαει εξω τοσες μερες; οταν το ανοιγεις πρωτη φορα ειναι κλεισμενο αλλιως θα το ειχαν χυμα στο κουτακι.
Τελικα πηγες ταμειο μεΤο σκέφτηκες.
Το παιξες?
Μαν ευλογια ειναι αυτο, αλλοι χυνουν στον3λεπτο και μετα δεν ξανασηκωνεται για 1 μεραΚαλησπέρα θα ήθελα να μου συστήσετε κάτι για τις εκτωνοσεις.Για παράδειγμα την πρώτη φορά τελειώνω κανονικά στο 20 λεπτό αλλά μετά θα μου σηκωθεί αλλά δεν τελειώνω με τίποτα.Υπαρχει κάποιο χάπι που να βοηθάει στην συνεχή στυσηυκαι εκτόνωση??
αντιστοιχο νημα εαν θες γνωμες μα κ εγω οταν αναρωτιομουν βασει απαντησεων αποφασισα να μην δοκιμασωΜου εχει μπει η ιδεα στο μυαλο να δοκιμασω βιαγκρα η κατι αντιστοιχο.δεν εχω προβλημα με το εργαλειο αλλα θελω να πολλαπλασιασω τις επιδοσεις για μια φορα στο τοσο.το θεμα ειναι πως το βρισκεις?ειναι με συνταγη γιατρου?προφανως δεν ψηνομαι να παραγγειλω απο καποια κινεζικη σελιδα...πηρε καποιος,πως?τι επιδραση ειχε?
Δεν ξερω γιατι συγχωνευτηκε το νημα ηταν λαθος.εγω ρωτησα στη κατηγορια αλλης χωρας. Το τινοσχυει ελλαδα δεν με απασχολει καθως εγω θελω για κυπρο.και να μου πει καποιος κατι για ελλαδα τι νοημα εχειΥπαρχει
αντιστοιχο νημα εαν θες γνωμες μα κ εγω οταν αναρωτιομουν βασει απαντησεων αποφασισα να μην δοκιμασω
Α οκ.Δεν ξερω γιατι συγχωνευτηκε το νημα ηταν λαθος.εγω ρωτησα στη κατηγορια αλλης χωρας. Το τινοσχυει ελλαδα δεν με απασχολει καθως εγω θελω για κυπρο.και να μου πει καποιος κατι για ελλαδα τι νοημα εχει