Εχω πάρει αρκετές φορές τα τελευταία 7 χρόνια. Το ξεκίνησα γιατί είχα αυτό το θέμα της χαλαρής στήσης. Μετά απο καμιά 10αριά φορές που πήρα το πολύ, μου έφυγε το πρόβλημα. Από τότε ανάλογα τα κέφια παίρνω ή όχι. Εξαρτάτε τι έχει το πρόγραμμα. Αν πρόκειται να γαμήσω πολές φορές παίρνω ενα δεκαράκι γιατί να μη μείνει παραπονεμένο το μωρό. Το περισσότερο συνεχόμενο που έχω πάρει είναι 1 10αρακί κάθε 1.5 μέρα για 5 μέρες, δηλαδή 3 φορές στις 5 μέρες. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά. 5 γαμήσια την ημέρα τα έριχνα.
Απο παρενέργειες πέρα από τον πονοκέφαλο δεν έχω δεί κάτι. Επίσης δε μου είναι απαραίτητο για να μου σηκωθεί και να γαμήσω. Απλά αν πάρω θα γαμήσω περίπου το διπλάσιο από οτι αν δεν πάρω.
Περισσότερες φορές έχω πάρει το ταδαλαφίλ της Σαντόζ και όχι σιάλις. Μου πάει καλύτερα το Σαντόζ εμένα παρότι είχα ξεκινήσει με σιάλις. Και τα δύο κάνουν δουλειά. Το σιάλις είναι πιο γρήγορο από το σαντόζ. Το σαντόζ θέλει κανα 4ωρο να δώσει ώθηση. Μετά όμως νομίζω είναι πιο δυνατό το σαντόζ.
Δεν εχω ιατρικές γνώσεις και δεν κάνω καμία σύσταση σε κανένα να παίρνει οτιδήποτε. Καταγράφω απλώς την εμπειρία μου. Αν κάποιος δεν του σηκώνετε καθόλου και δεν μπορεί να γαμήσει δεν είμαι σίγουρος οτι αποτελεί λύση. Λογικά θα πρέπει να δεί ειδικό. Αν κάποιος θέλει κάποιο μπουστάρισμα δεν νομίζω οτι θα πάθει τίποτα αν δοκιμάσει. Δεν είναι ναρκοτικό, φάρμακο είναι που έχει περάσει τις απαραίτητες δοκιμές για να κυκολοφορήσει. Από όσο ξέρω το χρησιμοποιούν και για θεραπεία προστάτη στη χαμηλή δώση των 5. Ξαναλέω για να μην ανοίξει θέμα χωρίς λόγο οτι δεν έχω καμία εξιδεικευμένη γνώση και καταγράφω προσωπική εμπειρία και μόνο. Αν κάποιος με τις απαραίτητες γνώσεις διαπιστώσει οτι λέω μαλακίες θα είναι πολύ χρήσιμο να το μοιραστεί για να ξέρουμε καλύτερα. Δεν υπάρχει λόγος ουτε να με ειρωνευτεί ούτε να με βρίσει.
Το προβλημα έγκειται στην λεκάνη. Αλλαγές εκεί από τραυματισμους ή έντονη καθιστική ζωή αλλάζουν όλη την κίνηση και τους μύες, ενεργοποιεί άλλους, ατροφει άλλους, άλλοι είναι σε συνεχή τάση κτλ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή αιμάτωση στο πέος. Αν κάνεις deep squat (χωρίς βάρη) και όταν είσαι κάτω πιέσεις όπως πιέζεις σαν να θες να κατουρησεις, και μετά από λίγο σηκωθείς, θα διαπιστώσεις ότι το πέος σου είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Υπήρξε καλύτερη αιμάτωση. Τελοσπαντων είναι μεγάλο θέμα, απλώς αν δεν έχεις υπέρταση και στανταρισμένο προβλημα στα αγγεία, δεν είναι θέμα αγγειοδιαστολής τότε. Είναι αυτό που προείπα. Γι αυτό παίρνουμε ίσως Βιάγκρα και πάλι η στύση είναι μέτρια. Μέτρια ίσως μόνο όταν είμαστε ξαπλωμένοι. Γιατί; Γιατί είναι μυϊκής φύσεως θέμα.
Θα κάνω ένα νήμα σε λίγο για την στυτική δυσλειτουργια που μπορεί να αποφέρει καρπούς χωρίς την διόρθωση της λεκάνης αν και προτείνονται και τα δύο.
Σε ότι αφορά φυσικά προϊόντα όπως προείπε ο @BisexualWannabe υπάρχει σκόνη σιτρουλίνης. Λειτουργεί ως αγγειοδιασταλτικό.