newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
παίζει να είναι άγχος ή απλά περιμένω πράγματα που δεν ισχυουν πια στην ηλικια μου (πχ γιατί δεν σηκώνεται σε απλό μασάζ ή όταν βλεπω ταινια (χωρίς να το αγγιξω))
Στρες πολύ πιθανόπαίζει να είναι άγχος ή απλά περιμένω πράγματα που δεν ισχυουν πια στην ηλικια μου (πχ γιατί δεν σηκώνεται σε απλό μασάζ ή όταν βλεπω ταινια (χωρίς να το αγγιξω))
Σωστό σχόλιο.Πάρτε το όλοι χαμπάρι, όταν αποκλείονται τα παθολογικά αίτια, το πρόβλημα οφείλεται κατα 99% στην κατάχρηση πορνό που όλοι λίγο πολύ έχουμε υποπέσει τουλάχιστον για 2 δεκαετίες που μπήκε για τα καλά το internet στην ζωή μας. Πλέον οι εγκέφαλοί μας έχουν μάθει να λειτουργούν κατ επίκληση και κατά προτίμηση οπότε την φυσιολογική διαδικασία του σεξ (προκαταρκτικά - μέση και τέλος και ανθρώπινη αλληλεπίδραση) τείνει να μην την αναγνωρίζει πλέον ο εγκέφαλος και ξενερώνει. Αντιθέτως όταν είναι να τον παίξουμε με πορνό της αρεσκείας μας και να πηγαίνουμε σε όποια σκηνη θέλουμε όποτε θέλουμε δεν έχουμε κανένα απολύτως θέμα πλήν ίσως μιας αίσθησης πρόωρης εκσπερμάτισης λόγω ακραίου ερεθισμού. Απο εδώ και πέρα οι περισσότεροι άνδρες θα έχουν θέματα γενικώς όπως και ήδη έχουν.
Σίγουρα έχει παίξει και αυτό το ρόλο του . Η πληθώρα παραστάσεων που έχουμε. Εμένα ο ανδρολόγος μου το είπε από την αρχή.Πάρτε το όλοι χαμπάρι, όταν αποκλείονται τα παθολογικά αίτια, το πρόβλημα οφείλεται κατα 99% στην κατάχρηση πορνό που όλοι λίγο πολύ έχουμε υποπέσει τουλάχιστον για 2 δεκαετίες που μπήκε για τα καλά το internet στην ζωή μας. Πλέον οι εγκέφαλοί μας έχουν μάθει να λειτουργούν κατ επίκληση και κατά προτίμηση οπότε την φυσιολογική διαδικασία του σεξ (προκαταρκτικά - μέση και τέλος και ανθρώπινη αλληλεπίδραση) τείνει να μην την αναγνωρίζει πλέον ο εγκέφαλος και ξενερώνει. Αντιθέτως όταν είναι να τον παίξουμε με πορνό της αρεσκείας μας και να πηγαίνουμε σε όποια σκηνη θέλουμε όποτε θέλουμε δεν έχουμε κανένα απολύτως θέμα πλήν ίσως μιας αίσθησης πρόωρης εκσπερμάτισης λόγω ακραίου ερεθισμού. Απο εδώ και πέρα οι περισσότεροι άνδρες θα έχουν θέματα γενικώς όπως και ήδη έχουν.
παιζει ρολο και η ηλικια..41 πχ που ειμαι εγω,πλεον με καποτα δε τελειωνω σχεδον ποτε..και φιλους που ειναι ισα με μενα οι περισσότεροι το ιδιο θέμα εχουνΠάρτε το όλοι χαμπάρι, όταν αποκλείονται τα παθολογικά αίτια, το πρόβλημα οφείλεται κατα 99% στην κατάχρηση πορνό που όλοι λίγο πολύ έχουμε υποπέσει τουλάχιστον για 2 δεκαετίες που μπήκε για τα καλά το internet στην ζωή μας. Πλέον οι εγκέφαλοί μας έχουν μάθει να λειτουργούν κατ επίκληση και κατά προτίμηση οπότε την φυσιολογική διαδικασία του σεξ (προκαταρκτικά - μέση και τέλος και ανθρώπινη αλληλεπίδραση) τείνει να μην την αναγνωρίζει πλέον ο εγκέφαλος και ξενερώνει. Αντιθέτως όταν είναι να τον παίξουμε με πορνό της αρεσκείας μας και να πηγαίνουμε σε όποια σκηνη θέλουμε όποτε θέλουμε δεν έχουμε κανένα απολύτως θέμα πλήν ίσως μιας αίσθησης πρόωρης εκσπερμάτισης λόγω ακραίου ερεθισμού. Απο εδώ και πέρα οι περισσότεροι άνδρες θα έχουν θέματα γενικώς όπως και ήδη έχουν.
ένας μήνας είναι πολύ μεγάλο διάστημα..το πολύ να αντέξω 2 μέρες χωρίς να "το κάνω" μόνος μου..(μη σας πω οτι σχεδόν κάθε βράδι το κάνω..)δηλ για να χυσω με καποτα θα πρεπει να μην την εχω παιξει ουτε να εχω γαμησει 1 μηνα
Διαβασες εδω τις εκατομταδες προσφατες σελιδες κα δεν σε καλυψαν τα παιδια;Μία ερώτηση για όποιον φίλο-συναγωνιστή ξέρει ή έχει χρησιμοποιήσει: Το βοηθητικό χάπι πόση ώρα πριν την πράξη πρέπει να το πάρει κάποιος και τι διάρκεια έχει; Ποιό από τα πολλά που κυκλοφορούν συστήνετε; Thank's..
45 είμαι και έχω το ίδιο θέμα.δηλ για να χυσω με καποτα θα πρεπει να μην την εχω παιξει ουτε να εχω γαμησει 1 μηνα
ολα εχουν να κανουν με το ποσο καιρο εχεις να χυσεις γενικα.Δηλ αν εγω εχω να χυσω (μαλακια,μπουρδελο,γκομενα) 4-5 μερες πχ η πρωτη θα φύγει γρηγορα και η δευτερη σχετικα γρηγορα.Απο κει και περα ειναι και θεμα ηλικιας.Αλλο στα 20 αλλό στα 40.Να ρωτησω , για boostαρησμα μετα το πρωτο χυσιμο εχετε να προτεινεται κατι ? δεν εχω θεμα αρχικης στυσης απλα αργω σχετικα μετα να ξαναπαρει μπρος το εργαλειο λιγο κατω απο ωριτσα περιπου και δυσκολευομαι να χυσω . . .
εμενα με ειχε αγχωσει μια πουτάνα που ημουν για καιρο και συνέχεια μου χτυπουσε στον εγωισμο μου.Μου κοπαναγε συνεχεια γιατι δε τη γαμουσα ολη μερα,μεχρι που κατελειξα σε ουρολογο γιατι δεν ειχα καλη στυση.Ο ανθρωπος αμεσως με κατάλαβε..μου λεει εγινε κατι και αγχωθηκες? τι να του πω...ειχα φτασει στο σημειο να μπαινω σε τσόντες (αφου ειχα χωρισει με τη μαλακισμενη για αλλους λογους) για να τσεκάρω αν ειναι ολα οκ...και τελικα ολα ηταν ψυχολογικοΡε παιδια λογικο ειναι αμα βλεπετε συνεχεια πορνο και τραβατε καμια 10 αρια μλκιες την μερα να μην σας σηκωνεται.. μην το ριχνετε μετα σε ψυχολογικα η προβληματα υγειας..καλα ειστε απλα σας εχει καψει και το κατω και το πανω κεφαλι η
Οσο για την διατροφη-γυμναστικη εννοειται παιζει ρολο..αλλα δεν σημαινει οτι οσοι δεν κανουν απο αυτα, δεν εχουν και στυση.
Τα χαπια αφηστε τα τελευταια λυση, πρωτα κομμενη η μλκια μετα οχι αγχος οταν πας με γυναικα και φυσικα διατροφη και γυμναστικη παντα βοηθαει σ ολα! σωμα υγιες, παρουσιαστικο καλο..και ψυχολογια στα υψη.
Μην ασχολείσαι με τέτοιαΓνωρίζεις κάποιος κάτι γι' αυτό;
Δεν έχει προοπτική, μάλλον απάτη, έτσι; Κάποιο αξιόπιστο σκεύασμα για στύση και μέγεθος, έχεις υπόψη σου; Γνώμη για erectil;Μην ασχολείσαι με τέτοια