θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Καθε μερα μπορεις αλλα
γιατι εφ ορου ζωης ρε φιλε;
Εχω τεραστιο θεμα με τη στυση μου φιλε, ειναι ανυπαρκτη αυτή την περιοδο . Άρχισε λόγω προστατιτιδας η στυτικη δυσλειτουργία και έχω φτάσει σε επίπεδα πλήρης ανυπαρξίας στύσης.Καθε μερα μπορεις αλλα
Καλημερα , καποιο site να παραγγειλουμε Sandoz Sildenafil εδω Ελλαδα γνωριζεται ρε συναγωνιστες ?
θα ηταν το καλυτερο αν υπαρχει καποιο τετοιο site,αλλα μονο για Sandoz Sildenafil
σε ολο το forum δεν εχουμε ουτε ενα φαρμακοποιο να μας βοηθησει?
Καλημερα , καποιο site να παραγγειλουμε Sandoz Sildenafil εδω Ελλαδα γνωριζεται ρε συναγωνιστες ?
Netra το περνεις χωρίς συνταγή ένα χάπι έχει η συσκευασία και λένε μια ώρα πριν την επαφή με άδειο στομάχι. Είναι αρκετά δυνατό οπότε σπάστε το πρώτα στη μέση να δείτε πως θα πάει σε εσάς. Φυτικό χάπι του έρωτα λένε
φέρνει πονοκεφαλο όμως. Μισό χάπι νομίζω καλύτεραTo netra το έχω πάρει πολλές φορές, το μόνο μειονέκτημα που έχει ότι μπορεί να σου φέρει κάποια έξαψη... κατά άλλα κάνει πολύ καλή δουλειά για εμένα προσωπικά όταν γουστάρω όργια και διάρκεια....
φέρνει πονοκεφαλο όμως. Μισό χάπι νομίζω καλύτερα
κάθε οργανισμός δρα διαφορετικά. Πάντως το netra έχει όντως 3 μέρες δράση νιώθεις τη φουντωση και μια δυνατή αιμάτωσηΜπορεί φίλος και να μην το έχω καταλάβει γιατί εκείνη την ώρα πονάει και άλλο κεφάλι
.. φίλε ΜΟΥ το έχω ξαναπεί.. τό συγκεκριμένο είναι αβλαβές τό παίρνω αρκετό καιρό καί τό βρίσκεις σε φαρμακείο άνετα καί χωρίς συνταγή.τελος.Καλημερα , καποιο site να παραγγειλουμε Sandoz Sildenafil εδω Ελλαδα γνωριζεται ρε συναγωνιστες ?
.. φίλε ΜΟΥ το έχω ξαναπεί.. τό συγκεκριμένο είναι αβλαβές τό παίρνω αρκετό καιρό καί τό βρίσκεις σε φαρμακείο άνετα καί χωρίς συνταγή.τελος.
Τέσσερα χάπια 50αρια 15€...
επιβεβαιωνωΚοστίζουν μόνο 15€ ρεεέεεεεε τύπε σίγουρα;;;;
τα 50αρια τα 4 τεμ 13,20
τα 100αρια τα 4 τεμ 15,80
κάθε οργανισμός δρα διαφορετικά. Πάντως το netra έχει όντως 3 μέρες δράση νιώθεις τη φουντωση και μια δυνατή αιμάτωση
την Αθηνουλα τυπε :SΠαναγο στην τσοντα τι κουμπωσες φιλε?
Τί σκατά;;;;
Στο φαρμακείο που πήγα τα 20αρια είχαν 26.50€
Πώς η μεγαλύτερη δοσολογία είναι και πιο φτηνή..;;
ένα ουισκυ τζονυ μαύρο με πάγο.Παναγο στην τσοντα τι κουμπωσες φιλε?