denexomiala
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Priligy. 30 mg 1-3 ώρες πριν τον αγώνα.
Εμένα μου έβγαλε παρενέργειες. Με πήρε ο ύπνος μετά τον πρώτο γύρο. Και την επόμενη είχα όλη μέρα υπνηλία.
Priligy. 30 mg 1-3 ώρες πριν τον αγώνα.
Εμένα μου έβγαλε παρενέργειες. Με πήρε ο ύπνος μετά τον πρώτο γύρο. Και την επόμενη είχα όλη μέρα υπνηλία.
Δύναμη!!!
Φιλε μου το χρησιμοποιεις καιρο; Ευχαριστημενος απο διαρκεια κ σκληροτητα στη στυση;Δύναμη!!!
Δύναμη!!!
προσωπικά δε το έχω πάρει αλλά το χω στο συρτάρι για έκτακτη ανάγκη ο φαρμακοποιός λέει ότι είναι κορυφήΦιλε μου το χρησιμοποιεις καιρο; Ευχαριστημενος απο διαρκεια κ σκληροτητα στη στυση;
Δρα σε 15 λεπτά 6 ώρες στύση 35 ευρώ τιμή. Είναι βέβαια για άτομα με θέματα στη στύση αλλά με λίγα προκαταρτικα δρα το. Περνεις νηστικός. Είναι γενικά για έκτακτες ανάγκη 4 χάπια έχει μέσα το σπας στη μέση και το περνεις. Ίσως και λιγότερο. Αυτά μου είπε ο φαρμακοποιός αυτά λέω είναι σχετικά καινούργιο
Πανάγο, η παντόφλα είναι ανατομική?την έχεις καιρό?Δύναμη!!!
ναι από λαϊκή τη πηραΠανάγο, η παντόφλα είναι ανατομική?την έχεις καιρό?
ναι από λαϊκή τη πηρα
Αν το χρησιμοποιησεις καποια στιγμη πες μας εντυπωσεις.προσωπικά δε το έχω πάρει αλλά το χω στο συρτάρι για έκτακτη ανάγκη ο φαρμακοποιός λέει ότι είναι κορυφή
Δύναμη!!!
..
...
Καλημέρα φίλοι μου.. ξέρουμε κάτι για αυτό..
... όχι με αυτό που παίρνω μια χαρά είμαι..απλά ρώτησα.Εσείς αναζητείτε εναλλακτική ? Έγινε κάτι ?