Για ένα φίλο λέω που δεν έχει παθολογικά, καρδιολογικά, αναπνευστικά προβλήματα και είναι 40 χρονών. Δεν ξέρω να σου πώ τι θα γίνει άμα τον παίξει. Ξέρω μόνο ότι δοκίμασε λεβίτρα για να δει τι θα γίνει, χωρίς γκόμενα. Αν τον έπαιξε δεν ξέρω, θα τον ρωτήσω. Βέβαια δε βλέπω να προλαβαίνω να τον εμψυχώσω κάπως γιατί ραντεβού έχει την Τρίτη. Εγώ του είπα να ψάξει για λεβίτρα ή βιάγκρα και να μην φάει ή πιει πολυ πριν τον αγωνα. Τώρα τι θα γίνει, δεν ξέρω. Ας ελπίσουμε να ξεμπουκωσει.
Τα νεότερα.
Καλά δεν είναι αλλά ούτε και κακά? Θα δείξει.
Ναι τον είχε παίξει όταν έκανε δοκιμή. Στύση του ήρθε για λίγο με το που ερεθίστηκε αλλά αμέσως μαλάκωσε ξανα. Συνέχισε να τον παίζει, μόλις του σηκώθηκε, έχυσε αμέσως, δηλαδή δεν τον έβγαζε για να τον χώσει.
Βγήκε με το γκομενάκι. Την πρωτη μέρα λόγω άγχους δεν έκανε καμία νύξη τελικά για να πηδηχτούνε. Αλλά ξαναβγήκαν την Παρασκευή και τον βούτηξε εκείνη. Καύλωσε αμέσως, του σηκώθηκε, πάει να μπεί και ενώ έχει ξεκινήσει να τρυγάει το αμπέλι, τσουφ κάτω ο μπουλης. Είχε πάρει σιαλις και ηταν και όλη τη μερα νηστικος. Μόνο νερό. Ψιλοξενερωσε η γκόμενα, τον πίπωνε κάμποσο για να του ξανασηκωθεί αλλά τελικά του σηκώθηκε μόνο όταν άρχισε να του τον παίζει μόνο. Ξαναμπήκε μέσα αλλά για ένα λεπτό το πολύ.
Αρχές Σεπτέμβρη είπε θα πάει να ψαξει γιατρό για να δει τι εξετάσεις πρέπει να κάνει.
Στην αρχή φοβόταν ότι θα χύνει γρήγορα λόγω της πολυετής απραγίας αλλα τελικά έχει πρόβλημα στο να του μείνει όρθιος. Λεβίτρα και σιάλις δεν τον έπιασαν όπως έπρεπε οπότε τα έχει βαψει μαυρα.