είμαι 29 και χωρις κάποιο πρόβλημα στύσης(παθολογικό)..Απλά τώρα γνώρισα μια μεγαλύτερη(παντρεμένη) και ενώ έχω στύση κανονικά όταν έρχεται η ώρα χαλαρώνει και αγχώνομαι και δεν μπορώ..είναι καθαρά ψυχολογικό και από άγχος γιατί με την κοπέλα μου δεν έχω κανένα πρόβλημα..τι μου προτείνετε?
Καλημέρα Maniac89. Σου προτείνω να ακούσεις ό,τι λέει το κορμί σου και να δράσεις ανάλογα. Για ποιον λόγο δεν έχεις πρόβλημα με την κοπέλα σου ενώ με την μεγαλύτερη έχεις;
Νομίζω ότι οι προτιμήσεις μας, πολλές φορές, δεν βγαίνουν από μέσα μας, μας έχουν κατά κάποιον τρόπο επιβληθεί - δηλαδή έχουμε πειστεί για την ωραιότητα, την κάβλα, ενός προσώπου, κι έτσι δρούμε ανάλογα.
Ή μάλλον προσπαθούμε να δράσουμε, καθώς το κορμί μας δεν ακολουθεί πάντοτε τις επιταγές των άλλων ούτε και του μυαλού μας - κι εδώ αναφέρομαι στις επιπόλαιες και επιφανειακές κρίσεις που σχηματίζουμε χωρίς να καταβάλλουμε ιδιαίτερο κόπο.
Άλλο είναι το ωραίο που θεωρείται τέτοιο απ' τους πολλούς (μες στους οποίους βεβαίως ανήκουμε και εμείς) κι άλλο το ωραίο με το οποίο το κορμί μας συναινεί να πλαγιάσουμε, να ζευγαρώσουμε, να κοιμηθούμε, να γαμηθούμε κι όλα τα καλά.
Αν είσαι σίγουρος ότι η γυναίκα για την οποία μιλάς εμπίπτει στη δεύτερη κατηγορία (εγώ, στη θέση σου, αυτό ακριβώς θα φρόντιζα να ξεκαθαρίσω), τότε πολλοί εδώ μέσα θα μπορέσουν να σου δώσουν μια ικανοποιητική απάντηση σ' αυτά που ρωτάς.
Ειδάλλως γιατί να μπλέξεις ρε παιδί μου με μια παντρεμένη όταν το κορμί σου λέει με τόση σφοδρότητα ΟΧΙ;