Να πω και τη δικη μου αποψη για τα SSRI που θελουν να παρουν μερικοι εδω για να "κρατανε" περισσοτερο.
Εχω δοκιμασει seroxat 20mg αρκετους μηνες. Μολις το ξεκινησεις και περασουν καμια 10αρια μερες θα κρατας πααααρα πολυ. Θα χεις απιστευτο ελεγχο στην εκσπερματωση σου. Το χω παρει 200 φορες. ΑΛΛΑ μετα απο κανα 15ημερο θα πεσει αρκετα η λιμπιντο σου. Σε μενα περναγε βδομαδα δλδ και δεν μου περναγε απο το μυαλο να γαμησω η να αυνανιστω. Λειτουργεις περιφημα οταν φτασει η στιγμη ομως. Αυτα συμβαινουν επειδη ανεβαινει πολυ η σεροτονινη που σε βοηθαει να "κρατας" περισσοτερο, αλλα μετα απο αρκετη χρηση (15+μερες) σου μειωνεται η ντοπαμινη που ειναι υπευθηνη για τη λιμπιντο. Δουνε και λαβειν δλδ.
Για τεστοστερονη που εγραψαν πολλοι εδω, προφανως τα βιαγκρα κλπ δεν εχουν να κανουν με αυτο. Καλο θα νε να πατε σε ενα ενδοκρινολογο να σας πει ο ιδιος. Προσωπικα επειδη κανω και γυμναστηριο χρονια, το χω ψαξει το θεμα της τεστοστερονης και ηθελα και εγω να την ανεβασω για καλυτερη λιμπιντο κλπ. Μου εκανε δουλεια πολυ ενα μισο clomiphene citrate (απο φαρμακειο, χωρις συνταγη). Βοηθαει αυτο να παραγουν οι ορχεις περισσοτερη τεστοστερονη σε νορμαλ πλαισια (οχι για bodybuilding). Προσωπικα ειχα κανει εξετασεις αιματος πριν και μετα και απο 450 ελευθερη τεστο, πηγα στα 710 (τα ορια ειναι απο 250 μεχρι 800). Ειδα διαφορα σε πολλα πραματα, και απο διαθεση και λιγο σωματικα (νερα κλπ) και λιμπιντο. Αλλα και παλι καλο ειναι να ρωτησεις ενδοκρινολογο για ολα αυτα.