Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
εσύ είσαι ο αχαχουχας ?
Οχι τυπε δεν το ξερω το παιδι.
εσύ είσαι ο αχαχουχας ?
στον φιλο που εγραψε για της ενδοπεικες ενεσεις, θα ηθελα να μαθω περισσοτερα. οπως ποσες φορες χρειαστηκε να παει στον ουρολογο για της πρωτες δοκιμαστικες ενεσεις, και πρεπει να τον εκπαιδευσει ο γιατρος να μαθει να κανει της ενεσεις και εαν παει κατι στραβα μηπως χρειαζεται να του δωσει και αντιδοτο.
ανδρολογο θα πας, οχι θα σου δειξει μια φορα και τελος αλλωστε ορισμενοι αν βεβαια θες στην κανουν σαν τεστ για να δουν πωε δουλευουν τα αγγεια και αν γινεται σωστη η ροη του αιματος αυτο μαζι με την εξεταση υπολογισε κανα 80αριστον φιλο που εγραψε για της ενδοπεικες ενεσεις, θα ηθελα να μαθω περισσοτερα. οπως ποσες φορες χρειαστηκε να παει στον ουρολογο για της πρωτες δοκιμαστικες ενεσεις, και πρεπει να τον εκπαιδευσει ο γιατρος να μαθει να κανει της ενεσεις και εαν παει κατι στραβα μηπως χρειαζεται να του δωσει και αντιδοτο.
Περίεργο, εγώ από φαρμακείο που είχα πάρει το sandoz ο φαρμακοποιός που είναι πολύ νέος μου το χε δώσει σαν depon.Στον άνθρωπο είναι μάλλον αλλά συνήθως το δίνουν όλοι.Καταθετω πως πηρα Sandoz Sildenafil υστερα απο καποιες αποτυχημενες προσπαθειες χωρις συνταγη!
Παρατηρησα πως νεαροι ανδρες φαρμακοποιοι ειναι οι πιο σπασισκλες και εμφανως το κανουν επιτηδες να μην δινουν με ενα στυλ "μεινε με το πουλι στο χερι ρε μακακα". Μπουκαρω απηυδυσμενος σε φαρμακειο με υπερηλικα φαρμαμοποιο , ο οποιος σε slow motion κινηση λογω γηρατος, αλλα αποφασιστικα και χαλαρα μου εδωσε το σαντοζ. Πραγματικα καποιοι ειναι πολυ λακαμαδες παντως οι φαρμακοποιοι, κατανοω πως τυπικα δεν πρεπει να διδεται χωρις συνταγη. Αλλα τι καλυτερο , να παρεις κατι απο φαρμακειο ή απο τη μαυρη αγορα, Ινδια, Μπαγκλαντες? Ελεος , ας ξεκολλησουν μερικοι. Καταναλωτες ειμαστε και εχουμε δικαιωματα σε σωστη εξυπηρετηση
Τίποτα απολύτως.Αν έχει αυτά που λέει ότι έχει είναι τόσο μικρές οι ποσότητες που είναι αδύνατον να κάνουν το οτιδήποτε, εδώ σε φάρμακα είναι μεγαλύτερες τι να σου κάνουν τα φυτικά.Επίσης οτιδήποτε πλασάρεται ως φυτικό και σου λέει να το πάρεις 1 ώρα πριν έχει κάποια χημική ουσία μέσα σε άγνωστη ποσότητα.Το μόνο φυτικό που είναι καλό είναι το vigrx plus και η νέα του έκδοση το vigfx.Το παίρνεις κανά μήνα για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα αλλά και πάλι είναι ακριβό.Καλύτερα από το φαρμακείο ένα από τα γνωστά.Μη τη ψάχνετε με τα φυτικά.Δε κάνουν πολλά πράγματα.το granus το έχει δοκιμάσει κανένας ?
καλημερα μαγκες !! για το DiFresh Tauro Spray γνωριζει καποιος που το εχει δοκιμασει? εχει αποτελεσματα ή τιποτα????
το granus το έχει δοκιμάσει κανένας ?
Περίεργο, εγώ από φαρμακείο που είχα πάρει το sandoz ο φαρμακοποιός που είναι πολύ νέος μου το χε δώσει σαν depon.Στον άνθρωπο είναι μάλλον αλλά συνήθως το δίνουν όλοι.
Τίποτα απολύτως.Αν έχει αυτά που λέει ότι έχει είναι τόσο μικρές οι ποσότητες που είναι αδύνατον να κάνουν το οτιδήποτε, εδώ σε φάρμακα είναι μεγαλύτερες τι να σου κάνουν τα φυτικά.Επίσης οτιδήποτε πλασάρεται ως φυτικό και σου λέει να το πάρεις 1 ώρα πριν έχει κάποια χημική ουσία μέσα σε άγνωστη ποσότητα.Το μόνο φυτικό που είναι καλό είναι το vigrx plus και η νέα του έκδοση το vigfx.Το παίρνεις κανά μήνα για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα αλλά και πάλι είναι ακριβό.Καλύτερα από το φαρμακείο ένα από τα γνωστά.Μη τη ψάχνετε με τα φυτικά.Δε κάνουν πολλά πράγματα.
παντρευτηκες τυπε;Μου έχει περισσέψει μια ποσότητα από kamagra,fildena και μερικά ακόμα και επειδή δε τα χρειάζομαι άλλο όποιος θέλει πμ.
κραταει το μαΛι καλυτερα κι απο λακ τυπεκαλημερα μαγκες !! για το DiFresh Tauro Spray γνωριζει καποιος που το εχει δοκιμασει? εχει αποτελεσματα ή τιποτα????
δαχτυλοΚαλημέρα παίκτες. Θέλω τη φιλική σας συμβουλή. Είμαι 35 χρονών, παντρεμένος με μέτρια σεξουαλική ζωή.
Πάντα είχα το θέμα της δεύτερης φοράς στο καπάκι. Όσο και να ήθελα, γούσταρα την κοπέλα, ο "μεγάλος" κάτω δεν υπάκουε.
Τι θα μου προτείνατε να δοκιμάσω...
δαχτυλο
Όλα κάνουν δουλειά απλά στον καθένα κάποιο δουλεύει καλύτερα.Προτείνω το sildenafil sandoz.Θα ρίχνεις 3 χαλαρά μη πω και παραπάνω.Καλημέρα παίκτες. Θέλω τη φιλική σας συμβουλή. Είμαι 35 χρονών, παντρεμένος με μέτρια σεξουαλική ζωή.
Πάντα είχα το θέμα της δεύτερης φοράς στο καπάκι. Όσο και να ήθελα, γούσταρα την κοπέλα, ο "μεγάλος" κάτω δεν υπάκουε.
Τι θα μου προτείνατε να δοκιμάσω...
Όχι ρε, απλά κρατάω από κανένα για σπέσιαλ περιπτώσεις μόνο και τα άλλα τα δίνω.παντρευτηκες τυπε;
βιαγκρα κι ετσι ειναι αυτο?καλημερα μαγκες !! για το DiFresh Tauro Spray γνωριζει καποιος που το εχει δοκιμασει? εχει αποτελεσματα ή τιποτα????
ελπιζουμε να ζησεις να μοιραστεις μαζι μας την εμπειρια σου
Με εξαιρετική άνεση μου έδωσε ο φαρμακοποιός το σιλδεναφιλ της σαντοζ, νεαρός κιόλας, στην ερυθρού σταυρού, το δεύτερο το μικρό στο δεξί χέρι.
Πήρα των 50μγ για αρχή κ βλέπουμε, σήμερα ή πρώτη δοκιμή.
ελπιζουμε να ζησεις να μοιραστεις μαζι μας την εμπειρια σου