Παιδιά παίζουν πάρα πολλά θέματα όσον αφορά την δυσλειτουργία. Εκτός από τα οργανικά και τα ψυχολογικά γενικά (άγχος, ανεργία, κατάθληψη, στεναχώριες κτλ) υπάρχουν και τα ψυχολογικά επίδοσης (άχος στύσης, ΠΡΕΠΕΙ να καβλώσω, ΠΡΕΠΕΙ να την γαμήσω, ΠΡΕΠΕΙ να την ξεσκίσω, ΠΡΕΠΕΙ να γίνω ο νούμερο 1 γαμιάς της, ΠΡΕΠΕΙ να την κάνω να με παρακαλάει κτλ) που είναι και το πιο συνηθές πρόβλημα. Τελικά από εμπειρία μου έχω καταλάβει το εξής, ότι όταν ΠΡΕΠΕΙ κάτι να κάνεις δεν σου βγαίνει όσα χάπια και να πάρεις. Πχ εγώ προσωπικά παλιά είχα γνωρίσει μια κοπέλα η οποία παίζει να είναι η πιο ντεκαβλέ γκόμενα στην πλάνήτη! Η κοπέλα ήταν τόσο αθώα, ντροπαλή και άβγαλτη (λέω ήταν γιατί έχουμε χωρίσει δεν έχει πεθάνει
) που δεν ήξερε πως να καβλώνει έναν άντρα λεκτικά τουλάχιστον!
Η κοπέλα ήθελε να το πάμε σιγά σιγά σε φάση βγήκαμε πρώτα 3-4 ραντεβού, μετά ήρθε σπίτι μου ΜΟΝΟ για ταινία, μετά ξανά βγήκαμε και μετά αρχίσαμε σιγά σιγά όπως ήθελε πχ 1η φορά μόνο χάδια και φιλιά, 2η φορά μόνο στοματικό και οι δύο και 3 φορά κάναμε σεξ! Με λίγα λόγια πέρασε πάνω από μήνας μέχρι να κάνουμε κάτι που για κάποιους και ειδικά για κάποιες είναι αστείο! Και όμως με αυτήν την κοπέλα είχα ΠΑΝΤΑ στύση και έκανα σχέση μαζί της 5 χρόνια και μέχρι και την τελευταία φορά ήμουν κάγκελο χωρίς κανένα βοήθημα!!
Αφού χώρισα κάποιες που βρήκα αργότερα θέλανε γρήγορα σεξ κάποιες από το πρώτο ραντεβού κιόλας που δυστυχώς δεν μου έβγαινε γιατί ΠΡΕΠΕΙ να την γαμήσω σκεφτόμουν αλλιώς θα με παρατούσε που όντως θυμάμαι 2 περιπτώσεις που δεν τις γάμησα πρώτο ραντεβού και με παράτησαν!!!! Τελικά είναι ανάλογα και στο τι θέλει ο κάθε άνθρωπος..πχ εγώ θέλω να περάσω λίγο χρόνο μαζί της αγκαλιές, φιλιά, εξερεύνηση αισθήσεων και σώματος και μετά σεξ!! Δηλαδή εγώ λειτουργώ καλύτερα μετά το 5-6 ραντεβού να κάνω σεξ αλλιώς νωρίτερα παίζει να μην καβλώσω!! Προσπαθήστε να μην γαμάτε γιατί ΠΡΕΠΕΙ αλλά γιατί σας βγαίνει. Ψαχτείτε πρώτα να δείτε τι θέλετε από κάποια και τι είδους κοπέλες θέλετε.