Δυστηχώς παιδιά εγω βρίσκομαι σε αδιέξοδο.
Είμαι περίπου 30 χρονων και η αιτία που μου προκαλεί απόλεια στύσης είναι το υπερβολικό άγχος.
Παλιά έπερνα τα γνωστά χαπάκια και μπορούσα να έρθω σε σεξουαλική επαφή.
Τώρα απο οτι φαίνεται αγχώνομαι ακόμα περισσότερο.
Δεν υπάρχει κάποιο οργανικό αίτιο γιατι πήγα στον γιατρό ο οποίος μου έκανε ultrasound στην περιοχή και όλα ηταν φυσιολογικά.
Σκέφτηκα να δοκιμάσω άλλα χάπια που σου συγκρατούν τους παλμούς της καρδίας ετσι ωστε να μπορώ να εχω περισσότερο έλεγχο στον σώμα μου και να μην αγχωθώ. Φυσικά δεν ξέρω τι παρενέργεις κουβαλούν αυτά τα χάπια.
Οπως είπα και στην αρχή είμαι σε αδιέξοδο γιατί εχω χρόνιο παθολογικό άγχος.
Τυπε ακουγεσαι σαν πολλους εδω μεσα που ζοριζονται χωρις αιτια γιατι θελουν να ειναι Ροκο Σιφρεδι απο τις πολλες τσοντες που βλεπουν. Οταν εισαι με γκομενακι ειναι ορισμενα πραγματα που πρεπει να εχεις στο μυαλο σου. Πρωτο ειναι το μπαλαμουτιασμα, ενα καλο μπαλαμουτιασμα και γλυψιμο ειναι διεγηρτικο. Μετα μην αφηνεις το γκομενακι να γδυθει μονο του εκτος αν εχει να σου προσφερει στριπτιζ και ξερει να σε καυλαντωσει (ολες οι επαγγελματιες κανουν καλη δουλεια εδω).
Να την γδυσεις εσυ και στο μυαλο σου παντα τι ξεσκισμα θα της κανεις. Αυτο και μονο θα σου φερει τετοια στυση που ουτε με κρυο νερο δεν θα σου πεφτει και πολλες φορες ουτε στοματικο θα χρειαστεις.
Αμα εχεις αγχος μην της μιλας πολυ. Αυτο ειναι για πιο προχωρημενους
και πρεπει και το μωρο να ανταποκρινεται στον ρολο (ξεσκισματος). Τα καυλωτικα μωρα θα σου ξεκινησουν διαλογο που θα σε ερεθισει ακομα περισσοτερο.
Ξεκινα το πηδημα σε ιεραποστολικη θεση οπου θα βλεπεις το προσωπο της και θα της πιανεις και τα βυζια/ρογες καθως θα σπρωχνεις
Στο μυαλο σου παντα το ξεσκισμα και ανεβασε στροφες. Μολις αναψει το μωρο γυρνα την στα 4 και δωσε της την μητρα στο χερι!
Δεν θα ξαναεχεις προβλημα στυσης και το μωρο δεν θα σε παιρνει τηλεφωνο, οχι για να βγειτε για καφε, αλλα για να την γαμησεις ξανα!
Κοψτε τα αγχη, φαρμακα και μαλακιες οταν ειστε μικροι! Δεν τα χρειαζεστε.
Κοψε τις πολλες τσοντες που βλεπεις... και μην παραδειγματιζεσαι απο αυτες... Δεν εχουν στυση ολοι οι αντρες επι μισαωρο+ !!! Και να σου πεφτει..τι εγινε..? παιξε με το γκομενακι..χαιδεψε το.. και μην ασχολεισαι-σκεφτεσαι κ πολυ με το πουλι σου!!! ;)
Να και ο σωστος παιχτης