Φίλε μου η κάθε γκόμενα είναι διαφορετική. Και ποιος σου είπε ότι μόνο όσοι παίρνουν χάπια γαμάνε καλά? Και που ξέρεις εσύ ποιο γαμήση η κάθε γκόμενα θεωρεί καλό? Θα στο πω αλλιώς έχω πάει με μια κοπέλα που δεν μου σηκωνόταν γιατί είχα βγει από μεγάλη σχέση και επειδή δεν ήθελα να την αφήσω να δαχτυλιάζεται μόνη της, την πλάκωσα στα γλειφομούνια, την έγλειφα μισή ώρα! Είχα πάθει αφυδάτωση μιλάμε φίλε, η γκόμενα είχε τελειώσει 4 φορές στο στόμα μου, για να συνέλθει από το τρέμουλο έκανε 15 λεπτά, δεν μπορούσε ούτε άχνα να βγάλει και μου είπε δεν έχω ξανά νιώθει τόσο όμορφα στην ζωή μου και φαντάσου ΔΕΝ την γάμησα καν!! Δεν στο παίζω γαμιάς ούτε λέω ότι άμα την γάμαγα θα έχυνε άλλες 14 φορές, αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι μια γκόμενα αν ΕΣΥ ο ίδιος θέλεις να περάσει ΑΥΤΗ καλά, και δεν είσαι εγωιστής γύφτος που θες να την γαμήσεις 5 λεπτά μόνο για την πάρτη σου, υπάρχουν πολλοί τρόποι με ή χωρίς χάπια με ή χωρίς γαμήση που θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ αργότερα και ας ΜΗΝ έχεις βάλει μέσα της ούτε καν τον πουτσοκέφαλο!! Εννοείται βέβαια να μην σου γίνει συνήθεια να της παίρνεις μόνο γλειφομούνια χωρίς γαμήση γιατί θα τα βαρεθεί κάποτε!! Mην σκέφτεσαι έτσι γιατί δεν ισχύει από πείρα μου τουλάχιστον, τώρα αν εσύ έχεις πέσει στις κομπλεξικιές είσαι άτυχος my friend!!